Afzethekken

Het bekende afzethek rood wit is het ideale verkeershek om wegen volgens de officiële regels af te zetten. Deze afzethekken, verkrijgbaar in verschillende maten, hebben wij altijd op voorraad. Ook voor dranghekken, reclametussenplanken of losse staanders bent u bij Visser & Visser aan het juiste adres. Bekijk snel deze pagina voor ons complete assortiment.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 30

Pagina
 • 1
 • van 2
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren
  Tonen als Foto-tabel Lijst

  Producten 1-24 van 30

  Pagina
 • 1
 • van 2
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Aluminium afzethek rood wit

  Met behulp van het verkeershek rood wit kunt u de weg veilig en geheel volgens de officiële regels afzetten. Dit afzethek bestaat uit twee aluminium kokerprofielplanken. Dankzij de reflecterende folie klasse 3 (Diamond Grade) zijn deze afzethekken al vanaf grote afstand zichtbaar; zelfs in het donker! De aluminium afzethekken zijn in twee maten leverbaar: met planken van 150 cm en 250 cm breed. Zij kunnen met of zonder A-staanders worden geleverd. Deze A-staanders zijn gegalvaniseerd. Ook zijn er A-staanders beschikbaar die voorzien zijn van een buispaalhouder. Doordat deze aan de voorkant geplaatst is, kan de reflecterende folie niet onnodig beschadigen bij het vervoeren en/of plaatsen van de verkeershekken. Overigens zijn deze A-staanders ook los verkrijgbaar.

  Verkeershek in eigen werkplaats gemaakt

  Visser & Visser beschikt over een eigen, goed geoutilleerde werkplaats, waar de verkeershekken met A-staanders geproduceerd worden. Voor het coaten of verzinken van de A-staanders werken wij nauw samen met betrouwbare leveranciers. Ook actieschermen en actiewagens worden in onze werkplaats samengesteld, afgemonteerd en geïnstalleerd.

  Reclame-tussenplank: voor optimale herkenbaarheid bij uw afzethek

  Voor de aluminium afzethekken zijn reclame-middenplanken beschikbaar. Hiermee presenteert u uw bedrijf op een effectieve manier en zorgt u voor optimale herkenbaarheid. Bovendien vermindert een gepersonaliseerde reclame-tussenplank de kans op diefstal. De opmaak is in goede handen bij onze printstudio: uw ontwerp of logo wordt geprint op reflecterende  folie klasse III en in onze werkplaats geplakt op het duurzame Alubond: aluminium sandwichpanelen. Zo is de reclame-tussenplank tegen weer en wind bestand en heeft u een representatief afzethek voor uw bedrijf!

  Afzethek ook in kunststof of hout

  Het voordeel van een kunststof afzethek is dat het makkelijk te plaatsen en te verplaatsen is, zelfs als u alleen bent. Bovendien zijn hierbij geen ruimtevretende losse A-frames meer nodig: dankzij de scharnierstaanders kunt u de verkeershekken eenvoudig meenemen in de bus. Ideaal dus voor afzettingen van kortere duur. Ook dit kunststof afzethek is beschikbaar in een breedte van 1,5 en 2,5 meter. De kunststof afzethekken zijn voorzien van enkelzijdige klasse III retro reflecterende folie rood/wit geblokt. Hierdoor vallen de hekken dag en nacht uitstekend op. Wilt u een hek dat u gemakkelijk in- en uit kan klappen? Dan biedt ons harmonica verkeershek uitkomst. Dit metalen verkeershek is door zijn lichte gewicht eenvoudig te verplaatsen en daarom ideaal te gebruiken voor tijdelijke wegafzettingen. 

  Daarnaast leveren wij ook houten afzethekken, met of zonder A-staanders in verschillende maten. Wilt u een logo op het houten afzethek? Onze eigen printstudio kan gemakkelijk uw afzethek personaliseren!

  Kleine verkeershekken

  Als laatste vindt u metalen verkeershekken van een klein formaat in ons assortiment. Deze hekken beschikken over rode reflectiestrepen en zijn koppelbaar. Dankzij de handige haken en ogen kunt u de afzetting zo groot maken als u zelf wilt en naar eigen wens installeren. De kleine verkeershekken worden vaak toegepast bij werkzaamheden op de stoep of op plekken waar veel voetgangers aanwezig zijn. Omdat ze slechts 90 x 80 cm zijn, kunt u ze gemakkelijk meenemen in uw auto of bus.

  Dranghekken en meer

  Wanneer u publiek op afstand wilt houden, dan kunt u daar beter een dranghek in plaats van een afzethek voor gebruiken. Het verschil tussen een dranghek en een afzethek is dat een dranghek niet over retro-reflecterende folie beschikt. Door de geringe spijlafstand zijn de hekken vriendelijk voor zowel mensen als dieren. Ook deze robuuste gegalvaniseerde afzethekken leveren wij in verschillende varianten. Met het enkelzijdige dranghekdoek van PVC, komt uw bedrijf ook nog eens prominent in beeld op een bouwplaats of evenement. U bevestigt het doek eenvoudig met elastieken of kabelbinders aan het hek.

  Afzethek kopen bij Visser & Visser

  Voor het veilig afzetten van bouwplaatsen, wegomleidingen of evenementen: bij Visser & Visser vindt u het juiste afzethek voor elke situatie. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies. Twijfelt u nog tussen een afzethek, dranghek of een van de andere afzetmaterialen? Wij helpen u graag!

   

  p1938-doneerring

  “kalibratie”