Afzethekken

Het alom bekende afzethek rood wit: een ideaal verkeershek waarmee u de weg geheel volgens de officiële regels kunt afzetten. Ook voor andere afzetmaterialen, zoals dranghekken, reclametussenplanken of losse staanders bent u bij Visser & Visser aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment afzethekken op voorraad. Benieuwd naar ons complete assortiment? Bekijk dan snel deze pagina.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 30

Pagina
 • 1
 • van 2
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren
  Tonen als Foto-tabel Lijst

  Producten 1-30 van 30

  Pagina
 • 1
 • van 2
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Aluminium afzethek rood wit

  Met behulp van dit afzethek kunt u de weg veilig afzetten. Dit afzethek bestaat uit twee aluminium kokerprofielplanken. Dankzij de reflecterende folie klasse 3 (Diamond Grade) zijn deze afzethekken al vanaf grote afstand zichtbaar. Zelfs in het donker. De aluminium afzethekken zijn in twee maten leverbaar: met een breedte van 150 cm en 250 cm. Zij kunnen met of zonder A-staanders worden geleverd. Deze A-staanders zijn gegalvaniseerd en voorzien van een buispaalhouder. Doordat deze aan de voorkant geplaatst zijn, kan de reflecterende folie niet onnodig beschadigen bij het vervoeren en/of plaatsen van de verkeershekken.

  Reclame-tussenplank: voor optimale herkenbaarheid bij uw afzethek

  Voor de aluminium afzethekken zijn reclame-middenplanken beschikbaar. Hiermee presenteert u uw bedrijf op een effectieve manier en zorgt u voor optimale herkenbaarheid. Bovendien vermindert een gepersonaliseerde reclame-tussenplank de kans op diefstal. De opmaak is in goede handen bij onze printstudio: uw ontwerp of logo wordt geprint op reflecterende  folie klasse III en in onze werkplaats geplakt op het duurzame Alubond: aluminium sandwichpanelen. Zo is de reclame-tussenplank tegen weer en wind bestand en heeft u een representatief afzethek voor uw bedrijf!

  Afzethek ook in kunststof of hout

  Het voordeel van een kunststof afzethek is dat het makkelijk te plaatsen en te verplaatsen is, zelfs als u alleen bent. Bovendien zijn hierbij geen ruimtevretende losse A-frames meer nodig: dankzij de scharnierstaanders kunt u de verkeershekken eenvoudig meenemen in de bus. Ideaal dus voor afzettingen van kortere duur. Ook dit kunststof afzethek is beschikbaar in een breedte van 1,5 en 2,5 meter. De kunststof afzethekken zijn voorzien van enkelzijdige klasse III retro reflecterende folie rood/wit geblokt. Hierdoor vallen de hekken dag en nacht uitstekend op. Wilt u een hek dat u gemakkelijk in- en uit kan klappen? Dan biedt ons harmonica verkeershek uitkomst. Dit metalen verkeershek is door zijn lichte gewicht eenvoudig te verplaatsen en daarom ideaal te gebruiken voor tijdelijke wegafzettingen.  

  Daarnaast leveren wij ook houten afzethekken, met of zonder A-staanders in verschillende maten. Wilt u een logo op het houten afzethek? Onze eigen printstudio kan gemakkelijk uw afzethak personaliseren!

  Kleine verkeershekken

  Als laatste vindt u verkeershekken van een klein formaat in ons assortiment. Deze hekken beschikken over rode reflectiestrepen en zijn koppelbaar. Hierdoor kunt u de afzetting zo groot maken als u zelf wilt. Met de haken en ogen kunt u dat naar uw wens installeren. De kleine verkeershekken worden vaak toegepast bij werkzaamheden op de stoep of op plekken waar veel voetgangers aanwezig zijn. Door het kleine formaat zijn ze gemakkelijk mee te nemen in uw auto of bus

  Dranghekken en meer

  Wanneer u publiek op afstand wilt houden, dan is een dranghek een geschiktere methode dan een afzethek. Het verschil tussen een dranghek en een afzethek is dat een dranghek niet over retroreflecterend folie beschikt. Door de geringe spijlafstand zijn de hekken vriendelijk voor zowel mensen als dieren. Ook deze robuuste gegalvaniseerde afzethekken leveren wij in verschillende varianten. Met het enkelzijdige dranghek doek van PVC komt uw bedrijf prominent in beeld op een bouwplaats of evenement. U bevestigt het doek eenvoudig met elastieken of kabelbinders aan het hek.

  Afzethek kopen?

  Voor het veilig afzetten van bouwplaatsen, wegomleidingen of evenementen: bij Visser & Visser vindt u het juiste afzethek voor elke situatie. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies. Twijfelt u nog tussen een afzethek, dranghek of een andere afzetmaterialen? Wij helpen u graag.

   

  VisserBreda-Topcon-Distributeur

  nemo-grabo