Elektrische trilplaten

Perfect straatwerk opleveren, maar dan emissievrij en zonder geluid? Kies dan voor een elektrische trilplaat van het A-merk Weber MT. Onmisbaar voor de professionele en milieubewuste stratenmaker! Bij Visser & Visser vindt u een breed assortiment aan elektrische trilplaten bestrating, bodemverdichters, trilstampers en trilwalsen.

Winactie: koop nu een Weber trilplaat en maak kans op een Weber Original Kettle E-5730 houtskool barbecue! Klik hier voor de actievoorwaarden.

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Emissievrije accu trilplaten: de beste keuze

Nu emissievrij bouwen steeds belangrijker wordt, ontwikkelde Weber MT naast de traditionele trilplaten een speciale Weber MT-accuserie. Qua prestaties en werkresultaten doen deze elektrische trilplaten in geen enkel opzicht onder voor de benzine varianten. Deze stonden dan ook aan de basis voor de ontwikkeling van deze elektrisch aangedreven machines, die alle voorzien zijn van krachtige Honda motor en Honda accu. De elektrische trilplaten zijn emmissievrij, wat wil zeggen dat de motoren geen uitstoot hebben, maar ook nagenoeg geen geluid produceren. Ideaal wanneer u in een stedelijke omgeving werkt, of in de buurt van scholen of zorginstellingen. U kunt zelfs inpandig met deze Weber MT accu trilplaten aan de slag!

De elektrische trilplaten van Weber MT hebben een hoge verdichtingscapaciteit, zijn traploos schakelbaar en zijn zeer veelzijdig. Bovendien besteedde Weber veel aandacht aan de details: denk aan de omklapbare stuurboom die u op verschillende trilplaten aantreft. Deze verhoogt het werkcomfort en vergemakkelijkt het transport van de trilplaat.

Op zoek naar de perfecte elektrische trilplaat?

Bij Visser & Visser vindt u precies wat u nodig heeft. Een trilplaat is essentieel voor het effectief verdichten van de ondergrond, ideaal voor bestratingswerkzaamheden. Zodra uw bestrating ligt, kunt u met een van onze trilplaten zorgen voor een stevige, goed aangedrukte ondergrond. Onze trilplaten leveren krachtige prestaties, zonder risico op beschadiging van uw nieuw aangelegde bestrating.

Fabrikant Weber MT behoort tot de wereldtop als het gaat om handgeleide verdichtingsmachines. Naast de traditionele brandstof trilplaten heeft u nu bij Visser & Visser ook ruime keuze in professionele elektrische trilmachines van dit A-merk. De elektrische trilplaten, trilstampers en trilwalsen van Weber MT zijn stuk voor stuk robuust en krachtig en staan bekend om hun bedieningscomfort en kwaliteit.

De verschillende elektrische bodemverdichters

De compacte en praktische Weber MT elektrische bodemverdichters zijn ideaal voor de stratenmaker en de tuin- en parksector, maar kunnen ook voor de wegenbouw worden ingezet. Speciaal voor het zwaardere werk is er de CR-klasse van Weber MT. Zand-, grind-, bestrating- en asfaltverdichting: de Weber CR 2 kan ermee overweg. Voor het emmissievrij bouwen ontwikkelde Weber MT deze bodemverdichter ook met een elektrisch aangedreven Honda motor: de CR 2 DC. Met een centrifigaalkracht van 20 kN is deze voor- en achteruitlopende bodemverdichter dan ook de beste lichtgewicht allrounder voor uw projecten.

Is een trilplaat te zwaar voor uw klus? Dan is de nog compactere elektrische trilstamper van Weber een goed alternatief. De Weber SRV 590 DC trilstamper is de meest betrouwbare op de markt. Hij haalt 670 slagen per minuut en verdicht tot een diepte van 50 cm. Daarmee is de elektrische trilstamper een robuuste en buitengewoon krachtige machine die toch maar 68 kg weegt. Qua prestaties en werkresultaten doet deze accu trilstamper SRV590 DC in geen enkel opzicht onder voor zijn ‘broer’ met benzine motor, die aan de basis stond van dit model.

Bestel uw elektrische trilplaat vandaag nog

Wilt u een elektrische trilplaat of trilstamper kopen? Ontdek de voordelen van een elektrische trilplaat van Visser & Visser. Bestel eenvoudig online, of neem contact op voor persoonlijk advies. U kunt ons bellen op 076 – 541 5073 of mailen naar info@visserbreda.nl voor een vrijblijvende offerte. Kies voor de beste kwaliteit en service, kies voor Visser & Visser!

p1938-doneerring

“kalibratie”