Afzetbanden

Op de bouwplaats, in het verkeer of op dergelijke locaties kunnen snel gevaarlijke situaties ontstaan. Vanzelfsprekend moeten omstanders dit wel weten, zodat ze alert blijven. Dit kunt u eenvoudig doen met behulp van een stevig afzetlint. Wilt u graag te weten komen welke soorten afzetlinten wij binnen ons assortiment te bieden hebben? Check dan snel deze pagina om erachter te komen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Diverse uitvoeringen

Om een plek tijdelijk af te zetten is het slim om een afzetlint te gebruiken. Daardoor weten mensen dat ze door het betreden van de afgezette plek risico en gevaar lopen. Het afzetlint binnen ons brede assortiment is met diverse opdrukken verkrijgbaar. De verschillende kleurcombinaties geven het doel van het lint aan. Een rood/wit afzetlint betekent bijvoorbeeld ‘verboden doorgang’ (voor publiek). Het afgezette gebied mag dus niet door onbevoegden betreden worden. Daarnaast attendeert het lint voorbijgangers op gevaar. Bij Visser & Visser is bijvoorbeeld een rood/wit geblokt afzetlint verkrijgbaar om een gevaarlijke plek kunt afsluiten. Daarnaast is ook de kleurencombinatie geel/zwart te koop die op een bijzondere gevarenzone duidt. Onder andere is er een variant met zwart/geel geblokte vlakken of een geel lint met een bepaalde waarschuwingstekst.

Afzetlinten met een bijzondere opdruk

Wilt u het afzetlint graag laten personaliseren? Dan kan dat ook. Wij bieden u de mogelijkheid het rood/witte afzetband met uw bedrijfslogo te bedrukken. Op die manier kunt u een locatie of bouwplaats met uw bedrijfsidentiteit koppelen. Zo weten de mensen dat uw bedrijf op deze locatie aan het werk is. Binnen ons brede assortiment bieden wij tevens een geel afzetlint met de opdruk ‘Asbest – geen toegang’ of ‘geen toegang – verontreinigde grond’. Deze rollen hebben een breedte van 10 cm en een lengte van 500 tot 650 meter. Wilt u het afzetlint eenvoudig afrollen en snijden? Dan kan onze afzetband-dispenser wellicht de uitkomst bieden. De dispenser is eenvoudig te hanteren zodat u de gewenste plaats probleemloos af kunt zetten.

Afzetlint kopen bij Visser & Visser

Afzetlint bestellen gaat vanaf nu heel eenvoudig via visserenvisser.nl. Plaats het gewenste artikel in de virtuele winkelmand en rond de bestelling af door over te gaan naar het betaalproces. Zodra deze stap voltooid is maken wij uw order gereed voor verzending en kunt u het afzetlint binnen enkele werkdagen verwachten. Wanneer u dus op zoek bent naar een rol met stevig afzetlint dan moet u bij ons zijn. U profiteert altijd van de meest scherpe prijzen, een uitstekende service en een snelle levering. Wat wilt u nog meer?

 

Vragen, suggesties of opmerkingen?

Zit er nog niet bij wat u nodig heeft of heeft u vragen over het afzetlint of een van de andere afzetmaterialen uit ons brede assortiment? Wellicht kan onze deskundige klantenservice dan verder helpen. Gezamenlijk met u gaan ze graag op zoek naar een oplossing op maat. Buiten dat kunnen ze u adviseren in welke situaties een afzetlint van pas kan komen. Met meer dan 50 jaar ervaring weten de specialisten vrijwel alles over uw bouwklussen en kunnen zij zich optimaal in uw schoenen verplaatsen.

p1938-doneerring

“kalibratie”