klokpompen

Op zoek naar een goede klokpomp? Dan is er waarschijnlijk sprake van wateroverlast, of wilt u een kelder, bassin, kruipruimte, vijver of put leegpompen. Zowel schoonwater als vuilwater pompt u zo weg met een klokpomp. Bij Visser & Visser kunt u terecht voor pompen van topkwaliteit! Een klokpomp kopen? Dat doet u bij Visser & Visser!

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat is een klokpomp?

Een klokpomp wordt gebruikt voor het wegpompen van water. Zo komt een klokpomp van pas bij wateroverlast, tijdens het oppompen van grond- en vuilwater, maar ook bij het wegpompen van drainagewater. Anders dan een gewone vuilwaterpomp, wordt een klokpomp op de bodem van een zwembad, ondergelopen kelder, vijver of andere ruimte waar het water weggepompt moet worden, geplaatst. Daarom wordt deze – niet zo heel gek – ook vaak een dompelpomp genoemd. Via het aanzuigrooster aan de onderkant van de klokpomp wordt het water opgezogen en door het pomphuis naar de persaansluiting met daaraan een afvoerslang afgevoerd. Zo simpel is het! Heeft u vragen over de klokpomp werking, dan kunt u uiteraard altijd contact opnemen met ons team vol specialisten!

De kwaliteit van onze klokpomp

Visser & Visser staat te allen tijde garant voor kwaliteit. Dit wordt vertaald naar al onze producten. Onze klokpompen zijn door hierin gespecialiseerde fabrikanten gemaakt van de beste materialen. Hierdoor zullen ze lang mee gaan en kunnen ze ook wel tegen een stootje. Zowel onze vuilwater klokpomp als onze reguliere dompelpomp is erg geliefd bij onze klanten. Wie slim is, kiest dan ook voor een pomp van Visser & Visser! Omdat een klokpomp bij heel veel verschillende werkzaamheden van pas komt, kunt u bij ons een klokpomp kopen tegen een zeer gunstige prijs.

De verschillende dompelpompen van Visser & Visser

Binnen ons assortiment vindt u verschillende soorten dompelpompen. Zo wordt er allereerst onderscheid gemaakt in de pompen met vlotter en de varianten zonder vlotter. Dit heeft uiteraard invloed op de klokpomp werking. Een vlotter meet het waterpeil waardoor de pomp automatisch in- of uitgeschakeld kan worden. Dit betekent dat een klokpomp met een losse vlotter of een vlotter in een buis automatisch afslaat zodra de vlotter opmerkt dat het waterpeil voldoende is afgenomen of gezakt. Er bestaan ook pompen die automatisch ingeschakeld worden op het moment dat de vlotter het water raakt.

De aanwezigheid of het ontbreken van een vlotter is niet het enige kenmerk waarop onze dompelpompen van elkaar verschillen. Het is ook belangrijk om te letten op het verschil in de maximale deeltjesgrootte, wat ook wel wordt aangeduid als maximale doorlaat. Dit is vooral van belang wanneer u vuilwater wilt wegpompen. Hoe kleiner de maximale doorlaat is, hoe schoner het water moet zijn. Tot slot zijn er verschillen in de pompcapaciteit, de maximale dompeldiepte, de maximale vloeistoftemperatuur en uiteraard het gewicht van onze klokpompen. Zo kan de ene pomp op grotere dieptes worden ingezet dan de andere pomp. Ook hangt het af van de samenstelling van het water en de situatie waarin u de dompelpomp gebruikt of een pomp daarvoor geschikt is of dat u beter voor een ander model kunt kiezen. Wij adviseren u dan ook om de verschillende productomschrijvingen en -specificaties nauwkeurig door te nemen om een goede vergelijking te kunnen maken.

Vragen over klokpompen van Visser & Visser

Heeft u de uitgebreide informatie doorgenomen en komt u er niet uit? Of heeft u vragen over een klokpomp of een van de andere pompen van Visser & Visser? Twijfelt u of de pomp die u het oog heeft wel geschikt is voor uw klus? Gelukkig biedt onze klantenservice te allen tijde een oplossing. Ons team vol specialisten staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van deskundig advies. Dat is de service van Visser & Visser!

Een klokpomp kopen bij Visser & Visser

U kunt uw klokpomp en eventuele andere benodigdheden voor rioleringswerkzaamheden gemakkelijk online bestellen. U plaatst uw bestelling in uw virtuele winkelmandje en rekent deze vervolgens in een betrouwbare online omgeving af. Ons team gaat hierna direct aan de slag om uw nieuwe klokpomp zo snel mogelijk op het afleveradres van uw keuze te kunnen bezorgen. Omdat Visser & Visser de meeste pompen direct uit voorraad levert, is dat is vaak al binnen enkele werkdagen.

 


Veelgestelde vragen

Wat is een klokpomp?

Een klokpomp wordt gebruikt voor het wegpompen van water bij wateroverlast, of om bijvoorbeeld een kelder, kruipruimte, vijver of put leeg te pompen.

Wat is het verschil tussen een klokpomp en een vuilwaterpomp?

Anders dan een gewone vuilwaterpomp, wordt een klokpomp onderwater geplaatst. Denk aan de bodem van een zwembad, een ondergelopen kelder, vijver of andere ruimte waar het water weggepompt moet worden. Daarom wordt deze ook vaak dompelpomp genoemd.

Welke dompelpomp heb ik nodig?

Welke dompelpomp het beste is voor uw klus, is afhankelijk van een aantal factoren. Is het weg te pompen water bijvoorbeeld schoon, dan kunt u volstaan met een kleinere doorlaat. Moet u sloot- of vijverwater wegpompen of is het water vervuild met zand, fecaliën of puin - zoals in de bouw of de agrosector vaak het geval is - dan kunt u beter voor een vuilwaterpomp kiezen. Wanneer u de pomp voor langere tijd wilt plaatsen, is een klokpomp met vlotter een goede keuze. Deze schakelt automatisch in en uit zodra het waterniveau stijgt of juist zakt. Visser & Visser heeft voor elke klus de juiste dompelpomp. Wij adviseren u graag!

 

p1938-doneerring

“kalibratie”