klokpompen

Wanneer u dit leest, is de kans groot dat u op zoek bent naar een geschikte klokpomp voor uw volgende klus. Het vinden van een goede pomp kan lang duren en soms best pittig zijn, maar gelukkig hoeft u nu niet langer te zoeken. U bent namelijk bij Visser & Visser terechtgekomen. Visser & Visser is dé plek om uw nieuwe klokpomp aan te schaffen en om alles te weten te komen over dit prettige, ondersteunende apparaat. Een klokpomp kopen, doet u bij Visser & Visser!

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De kwaliteit van onze klokpomp

Visser & Visser staat te allen tijde garant voor kwaliteit. Dit wordt vertaald naar al onze producten. Onze klokpompen bijvoorbeeld zijn gemaakt van de beste materialen, waardoor ze lang mee zullen gaan en ook wel tegen een stootje kunnen. Zowel onze vuilwater pomp als onze reguliere dompelpomp is erg geliefd bij onze klanten, puur om het feit dat deze onmisbaar is bij het grootste deel van de projecten. Wie slim is, kiest voor een pomp van Visser & Visser! Omdat een klokpomp onmisbaar is voor veel verschillende projecten, kunt u bij ons een klokpomp kopen tegen een zeer gunstige prijs.

Wat is een klokpomp?

Het is best begrijpelijk als u niet helemaal op de hoogte bent van wat een klokpomp precies is en doet. Een dergelijke pomp wordt gebruikt voor het wegpompen van water. Zo komt een klokpomp van pas tijdens het oppompen van grond- en vuilwater, maar ook bij het wegpompen van drainagewater. Omdat een klokpomp meestal op de bodem van een zwembad, ondergelopen kelder, vijver of andere ruimte waar het water weggepompt moet worden wordt geplaatst, wordt het – niet zo heel gek – ook wel een dompelpomp genoemd. Een klokpomp wordt immers onder water gedompeld. Via het aanzuigrooster aan de onderkant van de pomp wordt het water opgezogen en door het pomphuis naar de persaansluiting met daaraan een afvoerslang afgevoerd. Zo simpel is het! Voor overige vragen over de klokpomp werking, kunt u uiteraard altijd contact opnemen met ons team vol specialisten!

De verschillende klokpompen van Visser & Visser

Binnen ons assortiment vindt u verschillende soorten dompelpompen. Zo wordt er allereerst onderscheid gemaakt in de pompen met- en de varianten zonder zogeheten ‘vlotter’. Dit heeft uiteraard invloed op de klokpomp werking. Een vlotter meet het waterpeil waardoor de pomp automatisch in- of uitgeschakeld kan worden. Dit betekent dat een klokpomp met een losse vlotter of een vlotter in een buis automatisch afslaat zodra de vlotter opmerkt dat het waterpeil voldoende is afgenomen of gezakt. Er bestaan ook pompen die automatisch ingeschakeld worden op het moment dat de vlotter het water raakt.

De aanwezigheid of het ontbreken van een vlotter is niet het enige kenmerk waarop onze pompen van elkaar verschillen. Ook vindt u hoe dan ook verschillen in de maximale deeltjesgrootte (ook wel aangeduid als maximale doorlaat), de maximale dompeldiepte, de maximale vloeistoftemperatuur en uiteraard het gewicht van onze klokpompen. Zo kan de ene pomp op grotere dieptes worden ingezet dan de andere pomp en zal het ene model een kleinere maximale doorlaat hebben dan het andere model. Het is dan ook aan te raden om op voorhand de verschillende productomschrijvingen en -specificaties te bekijken om misverstanden te voorkomen!

Vragen over klokpompen van Visser & Visser

Het kan natuurlijk voorkomen dat u wat vragen, opmerkingen of eventuele problemen heeft omtrent een klokpomp of andere pompen van van Visser & Visser. Gelukkig biedt onze klantenservice te allen tijde een oplossing. Ons team vol specialisten staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden, uw problemen te verhelpen en u uiteraard te adviseren waar dat kan en waar nodig. Dat is de service van Visser & Visser!

Een klokpomp kopen bij Visser & Visser

U kunt uw klokpomp gemakkelijk online bestellen. U plaatst het te bestellen product in uw virtuele winkelmandje en rekent deze vervolgens in een betrouwbare online omgeving af. Ons team gaat vervolgens aan de slag om uw nieuwe klokpomp zo spoedig mogelijk bij u te bezorgen. Voor u het weet, kunt u met uw volgende klus beginnen waarbij uw nieuwe vuilwater pomp hoe dan ook van pas komt!

 

VisserBreda-Topcon-Distributeur

“galabau-visserbreda