Jerrycan 20 liter

Op zoek naar een grote jerrycan voor het bewaren van uw vloeistoffen? Visser & Visser helpt u graag verder. Wij hebben verschillende maten jerrycans in het assortiment, waaronder de jerrycan 20 liter. Deze jerrycan is gemaakt van kunststof of stevig staal. Benieuwd waar u de jerrycan 20 liter voor kunt gebruiken? Lees hieronder meer!

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Multifunctioneel te gebruiken

Door de grote inhoud van een jerrycan 20 liter kunt u deze voor veel verschillende zaken gebruiken. Natuurlijk is de jerrycan van 20 liter erg handig in uw werkplaats of werkbus. Werkt u vaak met gereedschap dat wordt aangedreven door een benzine of dieselmotor, dan moet u de brandstof natuurlijk makkelijk bij kunnen vullen. Een jerrycan 20 liter is ideaal voor het veilig opslaan van benzine, diesel of olie. Is de opslagtank leeg, dan heeft u met deze jerrycan 20 liter altijd voldoende reservebrandstof bij de hand om de opslagtank weer bij te vullen.

Daarnaast kunt u ook altijd een gevulde jerrycan benzine 20 liter in uw auto, bus of ander vervoermiddel achter de hand houden. U bent er dan zeker van dat u nooit ergens onverwacht zonder brandstof komt te staan. Gebruik de handige schenktuit voor het nauwkeurig overgieten van de vloeistof en u kunt uw weg weer rustig vervolgen.

De jerrycan 20 liter is natuurlijk ook ideaal om te vullen met water. Heeft u water nodig voor koeling van apparatuur, of werkt u op een locatie zonder water? Met 20 liter water in de jerrycan kunt u even vooruit!

In verschillende materialen verkrijgbaar

De jerrycan 20 liter is verkrijgbaar in twee verschillende materialen: de jerrycan kunststof en de jerrycan staal. Met een stalen jerrycan 20 liter zijn ook gevaarlijke vloeistoffen veilig te transporteren. Dankzij de stalen behuizing met coating is er geen kans op lekkage, waardoor u de vloeistof veilig in de jerrycan kunt bewaren en meenemen. Ook beschikt de stalen jerrycan 20 liter over een veiligheidsbout, waardoor deze niet per ongeluk openschiet. Wilt u de vloeistof veilig overschenken? Gebruik dan de handige schenktuit, gemaakt van flexibel metaal. Niet alleen veilig maar ook gemakkelijk!

Jerrycan 20 liter kopen bij Visser & Visser

Bent u op zoek naar een jerrycan 20 liter? Of bent u op zoek naar jerrycans met kraanjerrycan 5 liter  of een jerrycan 10 liter? Visser & Visser helpt u graag verder en dat altijd tegen de scherpste prijzen. Zo bieden wij verschillende jerrycans van 20 liter aan. Deze jerrycans zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. Voor brandstoffen en normale vloeistoffen is de kunststof jerrycan 20 liter prima. Bij het transporteren van gevaarlijke vloeistoffen is een stalen jerrycan 20 liter de juiste keuze. Twijfelt u over welke jerrycan u moet kiezen? De ervaren medewerkers van Visser & Visser helpen u graag verder. U bestelt de jerrycan 20 liter snel en eenvoudig op onze website. Omdat wij beschikken over een grote voorraad, kunt u uw jerrycan binnen enkele werkdagen al op het door u opgegeven bezorgadres in ontvangst nemen. Koop dus nu uw jerrycan 20 liter bij Visser & Visser! 

Vragen over de jerrycan 20 liter?

Heeft u nog vragen over het gebruik van de jerrycan 20 liter, of wilt u weten welke vloeistoffen hier in kunnen? Neem dan gerust contact op met één van onze productspecialisten. Zij helpen u graag verder en kunnen al uw vragen beantwoorden!

 

p1938-doneerring

“kalibratie”