Jerrycan 20 liter

Bent u op zoek naar een grote jerrycan waar u al uw vloeistoffen in kunt opslaan? Dan helpt Visser & Visser u graag verder. Wij hebben verschillende maten jerrycans in het assortiment, waaronder de jerrycan 20 liter. Deze jerrycan is gemaakt van licht kunststof materiaal of stevig staal. U kunt zelf bepalen aan welke jerrycan 20 liter u de voorkeur geeft. Door de grote inhoud kun je de jerrycan vullen met voldoende vloeistoffen, zodat je nooit meer voor verrassingen komt te staan. Bent u benieuwd waar u de jerrycan 20 liter voor kunt gebruiken en wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder! 

 

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Multifunctioneel te gebruiken 

Door de grote inhoud van een jerrycan 20 liter kunt u deze voor veel verschillende zaken gebruiken. Zo kunt u een gevulde jerrycan bijvoorbeeld meenemen in uw auto, bus of ander vervoermiddel. U bent er dan zeker van dat u nooit ergens onverwachts stil komt te staan. Vul de jerrycan met benzine, diesel, olie of water en u kunt uw weg altijd rustig vervolgen. Ook is een jerrycan van 20 liter erg handig in uw werkplaats of klusruimte. Wanneer u over veel gereedschap beschikt dat wordt aangestuurd met benzine of diesel, moet dit ook om de zoveel tijd bijgevuld worden. Met een jerrycan slaat u de brandstof veilig op en kunt u deze altijd gebruiken wanneer de opslagtank van het gereedschap bijgevuld moet worden. Gebruik de handige schenktuit voor het nauwkeurig overgieten van de vloeistof. 

Te verkrijgen in verschillende materialen

De jerrycan 20 liter is verkrijgbaar in twee verschillende materialen. We bieden ze aan in een kunststoffen variant en een stalen variant. Met een stalen jerrycan 20 liter kun jij gevaarlijke vloeistoffen veilig transporteren. Door de stalen behuizing is er geen kans op lekkage, waardoor de vloeistof veilig in de jerrycan opgeslagen blijft. Ook beschikt de stalen jerrycan over een veiligheidsbout, waardoor deze niet per ongeluk openschiet. Wil jij de vloeistof veilig overschenken? Gebruik dan de handige schenktuit, gemaakt van flexibel metaal. Veilig en gemakkelijk!

Jerrycan 20 liter kopen bij Visser & Visser

Bent u op zoek naar een jerrycan 20 liter? Of bent u opzoek naar jerrycans met kraan, jerrycan 5 liter of een jerrycan 10 liter. Visser & Visser helpt u graag verder. Wij bieden verschillende jerrycans van 20 liter aan. De jerrycans zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. Voor brandstoffen en normale vloeistoffen is het kunststoffen exemplaar prima. Bij het transporteren van gevaarlijke vloeistoffen is een stalen jerrycan de juiste keuze. Twijfelt u over welke jerrycan u moet kiezen? De ervaren medewerkers van Visser & Visser helpen u graag verder. U bestelt de jerrycan 20 liter snel en eenvoudig op onze website. Omdat wij beschikken over een grote voorraad, hebt u uw jerrycan binnen enkele werkdagen al in huis en dat altijd tegen de scherpste prijzen. Koop dus nu uw jerrycan 20 liter bij Visser & Visser!  

Vragen? 

Hebt u nog vragen over het gebruik, of welke vloeistoffen er in kunnen? Neem dan gerust contact op met één van onze productspecialisten. Zij helpen u graag verder met het beantwoorden van al uw vragen en horen graag van u! 

 

collect-afvalbakken-visserbreda

nemo-grabo