Harken

Een hark kopen? Dat doet u natuurlijk bij Visser & Visser! Bij Visser & Visser vindt u verschillende harken. Zo bent u bij ons aan het goede adres voor een bladhark, een hooihark, een rozenhark of een tuinhark. Als u een geschikte hark in assortiment heeft gevonden, kunt u deze gemakkelijk via onze website bestellen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 34

Pagina
 • 1
 • van 2
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren
  Tonen als Foto-tabel Lijst

  Producten 1-24 van 34

  Pagina
 • 1
 • van 2
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Een hark kopen bij Visser & Visser

  Harken zijn onmisbaar bij het onderhoud van tuinen of openbaar groen. Wij bieden u harken voor het gemakkelijk verwijderen van tuinafval, voor het verwijderen van onkruid tussen planten, maar ook voor het egaliseren van de grond. Visser & Visser heeft altijd een hark die bij uw werkzaamheden past.

  De verschillende harken van Visser & Visser

  Het is bij Visser & Visser mogelijk om verschillende harken te kopen. De toepassing van deze harken varieert onderling. Zo is een bladhark geschikt voor het opharken van bladeren. Bij Visser & Visser vindt u bladharken in alle soorten en maten.  

  Een hooihark is een brede hark met een groot aantal gebogen tanden, tot wel 48! Hiertussen staan haakse tanden. Hierdoor is de hooihark perfect voor het opharken van hooi en gras. De hooihark wordt dan ook wel grashark of hooirijf genoemd. De hooihark wordt in principe zonder steel geleverd. De meest voor de hand liggende keuze is de degelijke essenhouten steel. Daarnaast vindt u in ons assortiment een steel van fiberglas.

  Natuurlijk ontbreekt de ‘gewone’ tuinhark niet in het assortiment van Visser & Visser. Deze is ideaal voor het verwijderen van tuinafval en het losharken van de grond. Hierdoor zien de plantenbedden er weer piekfijn uit. Ook voor het aanharken van grint is deze hark ideaal. U kunt kiezen voor een tuinhark met steel, maar vaak bieden wij de tuinhark zonder steel aan. Uiteraard kunt u ook voor losse stelen bij ons terecht. Deze hebben wij in verschillende lengtes, u kunt zelf bepalen wat u prettig vindt werken! Tot slot variëren onze harken onderling op het gebied van het aantal tanden. Zo biedt een ‘hark tuin gebogen met steel’ de keuze tussen een 12-, 14- of zelfs 16-tandsvariant. Heeft u vragen over onze tuinharken? Aarzel dan niet en neem gerust contact op met onze medewerkers!

  Heeft u vragen of wilt u deskundig advies?

  Heeft u vragen over een hark of andere tuingereedschappen die u in ons assortiment heeft gezien? Ons deskundige team staat altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van betrouwbaar advies. Visser & Visser heeft al ruim zestig jaar ervaring in deze branche. Wij hebben dan ook altijd wel een antwoord, oplossing of advies voor u. Neem via onze website eenvoudig en snel contact op met ons deskundige team. Zo weet u zeker dat u de hark bestelt die geschikt is voor uw werkzaamheden!

  Een hark kopen? Dat doet u bij Visser & Visser!

  Als u een geschikte hark heeft kunnen vinden, kunt u deze op onze website eenvoudig toevoegen aan uw virtuele winkelmandje. Zodra u afrekent, gaat ons team voor u aan de slag. Door onze betrouwbare levering kunt u uw hark al binnen enkele werkdagen op het door u gekozen afleveradres verwachten! Heeft u vragen over uw bestelling of over een product uit ons groenvoorziening assortiment? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij voorzien u graag van juiste informatie en het juiste advies. Stuur een e-mail naar info@visserbreda.nl. Bellen kan natuurlijk ook: wij zijn op werkdagen bereikbaar op 076 – 541 5073.

  p1938-doneerring

  “kalibratie”