Harken

Een hark kopen? Dat doet u natuurlijk bij Visser & Visser! Als u een geschikte hark nodig heeft voor uw volgende project, kunt u deze gemakkelijk via onze website bestellen. Bij Visser & Visser vindt u verschillende harken. Zo bent u bij ons aan het goede adres voor een bladhark, een hooihark, een rozenhark of een tuinhark. Bent u benieuwd welke hark het beste bij uw werkzaamheden past? Neem dan gerust contact met ons op! Door de ruim vijftig jaar ervaring van Visser & Visser, kunnen wij u altijd van advies op maat voorzien. Bestel uw hark vandaag nog bij Visser & Visser!

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 34

Pagina
 • 1
 • van 2
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren
  Tonen als Foto-tabel Lijst

  Producten 1-24 van 34

  Pagina
 • 1
 • van 2
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Een hark kopen bij Visser & Visser

  Harken zijn onmisbaar voor iedere tuin en komen daarom enorm van pas. Wij bieden u harken voor het gemakkelijk verwijderen van tuinafval, voor het verwijderen van onkruid tussen planten, maar ook voor het egaliseren van de grond. Visser & Visser heeft altijd een hark die bij jouw werkzaamheden past. Door onze betrouwbare levering mag u uw nieuwe hark of ieder ander product na het besteld te hebben, spoedig verwachten. Doordat ons team al ruime ervaring heeft in de huidige branche, bent u ook nog eens voor al uw vragen en opmerkingen aan het goede adres. Advies nodig? Onze specialistische medewerkers helpen u graag!

  De verschillende harken van Visser & Visser

  Het is bij Visser & Visser mogelijk om verschillende harken te kopen. De toepassing van deze harken varieert onderling. Zo is een bladhark geschikt voor het aanvegen van bladeren, maar kunt u dit beter niet doen met een hooihark. Deze is perfect voor het opvegen van hooi en gras. Ook kunt u bij ons terecht voor een tuinhark. Deze is ideaal voor het verwijderen van tuinafval. Waar de ene hark verkocht wordt inclusief steel, geldt dit voor de andere hark niet. U kunt er dus eventueel voor kiezen om uw reeds gekochte steel vast te maken op de losse hark. Ook voor een losse steel kunt u bij ons terecht. Tot slot variëren onze harken onderling op het gebied van het aantal tanden. Zo biedt een ‘hark tuin gebogen met steel’ de keuze tussen een 12-, 14- of zelfs 16-tandsvariant. Weet u niet helemaal zeker welke hark het beste bij uw project past? Aarzel dan niet en neem gerust contact op met onze specialistische medewerkers!

  Vragen, opmerkingen of advies nodig?

  Het kan best voorkomen dat u vragen, opmerkingen of advies nodig heeft over harken van Visser & Visser. Gelukkig hebben we al ruim vijftig jaar ervaring in deze branche en daarom hebben wij altijd wel een antwoord, oplossing of advies voor u. Neem via onze website eenvoudig en snel contact op met ons specialistische team en zorg ervoor dat u straks zeker weet dat u de hark bestelt die geschikt is voor uw volgende project!

  Een hark kopen? Dat doet u bij Visser & Visser!

  Als u een geschikte hark heeft kunnen vinden, kunt u deze op onze website eenvoudig toevoegen aan uw virtuele winkelmandje. Als u deze vervolgens afrekent, krijgt ons team een melding dat we voor u aan de slag gaan. Door onze betrouwbare levering kunt u uw hark spoedig bij verwachten! Heeft u vragen over uw bestelling of over een product uit ons groenvoorziening assortiment? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij voorzien u graag van juiste informatie en het juiste advies.

   

  collect-afvalbakken-visserbreda

  nemo-grabo