Vloerenzaagmachines

Met een vloerzaagmachine van merken zoals Weber en Carat zaagt u zonder al teveel moeite en inspanning perfecte dilatatievoegen in betonvloeren. Een dilatatievoeg heeft als functie de werking van materialen, in dit geval beton, op te vangen. Onder de werking van materialen verstaan we onder meer het uitzetten en weer krimpen van het betreffende materiaal. Deze werking kan leiden tot spanningen waardoor er scheuren kunnen ontstaan. Door een dilatatievoeg aan te brengen wordt dit alles opgevangen en worden scheuren dus voorkomen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Vloerzaagmachine om scheuren te voorkomen

Wanneer u net een nieuwe betonvloer hebt gegoten kan het zijn dat de bovenlaag tijdens het uitharden scheurtjes begint te vertonen. Dit komt omdat beton tijdens het uitharden in de buitenlucht krimpt doordat het water in het beton langzaamaan verdampt. Scheuren ontstaan op het moment dat de krachten van het krimpen de sterkte van het beton overtreffen. Ook temperatuurverschillen, regen en vorst kunnen scheuren in het beton veroorzaken. Om dit te voorkomen is het belangrijk dat de betonvloer de mogelijkheid heeft om te ‘werken’. Dankzij dilatatievoegen kan de vloer uitzetten en weer krimpen zonder dat de vloer onder een te grote spanning komt te staan waardoor er scheuren ontstaan.

Vloerenzaag te vervanging van de handzaag

Een vloerenzaagmachine is de ideale vervanging van een handzaagmachine. Met een dergelijke machine krijgt u het werk binnen mum van tijd gedaan. Ploeteren met een handzaagmachine behoort tot de verleden tijd. Met een vloerzaagmachine kunt u gewoon rechtop blijven staan en hoeft u niet te bukken zoals bij een handzaag wel het geval is. Hierdoor kunnen rugklachten tot een minimum worden beperkt. Dankzij de zeer krachtige motor kunt u de machine het werk laten doen.

Vloerzaagmachine Weber

Met een vloerzaagmachine van Weber kunt u snel en efficiënt dilatatievoegen in betonvloeren zagen en wilt u nooit meer terug naar de handzaagmachine. De Weber SM 57-2HD is een professionele oplossing en behoort dan ook tot de topklasse vloerzaagmachines die vandaag de dag te koop zijn. Deze vloerzaagmachine beschikt niet alleen over een robuust ontwerp maar ook over een zeer krachtige 8,2 PK Honda 4-takt benzine motor. Hierdoor kunt u snel en efficiënt tot een diepte van maar liefst 120 mm zagen. Deze krachtige vloerzaagmachine is bovendien uitgerust met een indicatieschaal voor het bepalen van de zaagdiepte, een watertank om het zaagblad tijdens het zagen te koelen en een spatscherm. Dankzij de voetvergrendeling kan de machine veilig worden bediend. 

Vloerzaagmachine Carat

Ook de Carat VZ-500 vloerzaagmachine is uitgerust met een zeer krachtige Honda benzine motor met 13 PK. Deze vloerzaagmachine beschikt over een groter zaagblad dan de Weber SM 57-2HD, namelijk 500mm versus 350mm. Bovendien is deze vloerzaagmachine zwaarder van gewicht. In tegenstelling tot bovengenoemde vloerzaagmachine van Weber is deze speciaal geschikt voor droog zagen dankzij het cycloon luchtfilter. De Carat VZ-500 beschikt over hoogwaardige lagers, een zaagdiepte aanduiding en een zaagblad dat rechts monteerbaar is.

Vloerzaagmachine kopen?

Wilt u ook graag een vloerzaagmachine kopen of andere diamant producten? Bij Visser & Visser bent u aan het juiste adres. In onze webshop kunt u binnen enkele klikken uw gewenste vloerzaagmachine bestellen. Plaats het te bestellen product in uw winkelwagentje, voer uw gegevens in, reken af, en wij doen de rest. Ons streven is om uw bestelling binnen 48 uur af te handelen. Zo heeft u uw vloerzaagmachine snel in huis. Bent u toch niet helemaal tevreden met uw aankoop? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen zodat we samen met u naar een oplossing kunnen zoeken. Ook voor vragen staan we natuurlijk gewoon voor u klaar. Bij Visser & Visser kunt u uitgaan van een uitstekende service.

 

p1938-doneerring

“kalibratie”