Vloerenzaagmachines

Bent u op zoek naar een hoogwaardige vloerzaagmachine voor bouw-, bestratings- of groenvoorzieningsprojecten? Ontdek bij Visser & Visser waarom onze vloerzaagmachines de ideale keuze zijn. Met een focus op kwaliteit, deskundigheid en uitstekende service, bieden wij u een oplossing die niet alleen efficiënt is, maar ook duurzaam en betrouwbaar.

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wanneer gebruik je een vloerzaagmachine?

Vloerzaagmachines zijn ideaal voor nauwkeurig zagen van beton en asfalt. Zonder al teveel moeite en inspanning zaagt u stelconplaten of grote betonplaten, tegels en L-elementen. Daarnaast zijn ze perfect voor het creëren van uitzettingsvoegen, ook wel dilatatie voegen genoemd, het snijden van rechte lijnen en het voorbereiden van oppervlakken. Kortom: een vloerzaagmachine is een waardevolle aanvulling op het arsenaal voor de bouwsector en in de wegenbouw.

Vloerenzaag ter vervanging van de doorslijper

Waarom een vloerenzaagmachine in plaats van een doorslijper of bandenzaag? Onze vloerenzaagmachines bieden hogere precisie, betere stofbeheersing en zijn efficiënter in gebruik, waardoor ze een slimme keuze zijn voor professionele toepassingen. Met een vloerzaagmachine krijgt u het werk binnen mum van tijd gedaan en werkt u bovendien een stuk prettiger. Met een vloerzaagmachine kunt u namelijk gewoon rechtop blijven staan en hoeft u niet te bukken zoals bij een bandenzaag of doorslijper wel het geval is. Hierdoor kunnen rugklachten tot een minimum worden beperkt. Dankzij de zeer krachtige motor kunt u de machine het werk laten doen.

Carat en Weber: de beste vloerzaagmachines

Kies voor topkwaliteit met onze Carat  en Weber vloerzaagmachines. Deze merken staan bekend om hun duurzaamheid, kracht en precisie. Bij Visser & Visser vindt u dan ook een selectie van de beste vloerzaagmachines van deze toonaangevende merken, klaar om aan uw professionele eisen te voldoen.

Vloerzaagmachine Weber

Met een vloerzaagmachine van Weber kunt u stelconplaten of grote betonplaten, tegels, L-elementen snel en efficiënt zagen. Eenmaal een vloerzaagmachine van Weber gebruikt en u wilt nooit meer terug naar een gewone bandenzaag of doorslijper voor dit soort klussen. De Weber SM 57-2HD is een professionele oplossing en behoort dan ook tot de topklasse vloerzaagmachines die vandaag de dag te koop zijn. Deze vloerzaagmachine beschikt niet alleen over een robuust ontwerp maar ook over een zeer krachtige 8,2 PK Honda 4-takt benzine motor. Hierdoor kunt u snel en efficiënt tot een diepte van maar liefst 120 mm zagen. Deze krachtige vloerzaagmachine is bovendien uitgerust met een indicatieschaal voor het bepalen van de zaagdiepte, een watertank om het zaagblad tijdens het zagen te koelen en een spatscherm. Dankzij de voetvergrendeling kan de machine veilig worden bediend.

Vloerzaagmachine Carat

Ook de Carat VZ-500 vloerzaagmachine is uitgerust met een zeer krachtige Honda benzine motor met 13 PK. Deze vloerzaagmachine beschikt over een groter zaagblad dan de Weber SM 57-2HD, namelijk 500mm versus 350mm. Bovendien is deze vloerzaagmachine zwaarder van gewicht. In tegenstelling tot bovengenoemde vloerzaagmachine van Weber is deze speciaal geschikt voor droog zagen dankzij het cycloon luchtfilter. De Carat VZ-500 beschikt over hoogwaardige lagers, een zaagdiepte aanduiding en een zaagblad dat rechts monteerbaar is.

Vloerzaagmachine kopen?

Wilt u een vloerzaagmachine kopen of bent u op zoek naar een passend zaagblad? Voor alle producten in de categorie diamant zagen en boren bent u bij Visser & Visser aan het juiste adres. In onze webshop kunt u binnen enkele klikken uw gewenste vloerzaagmachine bestellen. Plaats het door u gewenste product in uw winkelwagentje, voer uw gegevens in, reken af en wij zorgen voor de rest. Ons streven is om uw bestelling binnen 48 uur af te handelen. Zo heeft u uw vloerzaagmachine snel in huis.

Kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of kunnen wij u helpen bij het maken van de juiste keuze? Bij Visser & Visser kunt u uitgaan van een uitstekende service en deskundig advies. Wij staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Bel ons op 076 – 541 5073, mail naar info@visserbreda.nl, of vul ons contactformulier in. Kies voor kwaliteit en vakmanschap en koop nu uw vloerzaagmachine bij Visser & Visser!

 

p1938-doneerring

“kalibratie”