Kettingzagen

Wilt u een professionele kettingzaag kopen? Bij Visser & Visser vindt u alles onder één dak, dus ook diverse kettingzagen van het kwaliteitsmerk Stihl. De kettingzagen zijn er in verschillende uitvoeringen. Zo kunt u kiezen voor een elektrische kettingzaag voor het reguliere tuinwerk, of voor een kettingzaag op benzine voor de zwaardere klussen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 32

Pagina
 • 1
 • van 2
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren
  Tonen als Foto-tabel Lijst

  Producten 1-24 van 32

  Pagina
 • 1
 • van 2
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Kettingzaag op benzine

  Stihl heeft een groot aantal kettingzagen op benzine. De meeste kettingzagen zijn uitgerust met een antivibratiesysteem. Dit maakt het werken met een kettingzaag op benzine comfortabel en veilig. Sterke trillingen aan de handgrepen worden gereduceerd, zodat de doorbloeding zo min mogelijk verstoord wordt. Een kettingzaag op benzine is ideaal voor het zwaardere zaagwerk. Zo wordt een benzine kettingzaag vaak gebruikt voor het zagen en snoeien van bomen, takken of struiken. Ook voor het zagen van brandhout is een Stihl kettingzaag op benzine de beste keuze.

  Elektrische kettingzaag

  De elektrische kettingzagen van het merk Stihl zijn van hoogwaardige kwaliteit en daarmee voor professioneel gebruik. Daarnaast heeft de fabrikant veel aandacht aan de veiligheid besteed. De QuickStop kettingrem zorgt voor meer gebruikersbescherming. De rem gaat automatisch aan, wanneer de handbescherming wordt ingeschakeld en zodra de achterste handgreep van de motorzaag wordt losgelaten. Ook beschermt de kettingzaag zichzelf tegen oververhitting door automatisch uit te gaan, als de elektrische motor te warm wordt. Een elektrische kettingzaag is uitermate geschikt voor het reguliere tuinwerk.

  Het verschil tussen een elektrische kettingzaag en een kettingzaag op benzine

  Wilt u een kettingzaag kopen, dan is het belangrijk om te kijken naar het soort hout dat u wilt zagen. Zo is een elektrische kettingzaag zeer comfortabel. Daarnaast zijn deze elektrische zagen veel stiller in gebruik dan de benzinemodellen en stoten zij geen CO2 uit. Hierdoor kunt u elektrische kettingzagen zelfs binnen gebruiken! Wel zijn de elektrische kettingzagen minder krachtig dan een kettingzaag op benzine. Bovendien kan het snoer beperkend werken. Zoals gezegd is een Stihl kettingzaag op benzine voorzien van een extra krachtige motor. Hierdoor kunt u deze kettingzagen gebruiken om de dikste bomen door te zagen, bijvoorbeeld in de bosbouw.

  Kettingzaag olie

  Voor een kettingzaag heeft u een speciale motorolie nodig. Stihl ontwikkelde een speciale Tweetakt-motorolie op basis van minerale olie. Deze Stihl kettingzaag olie heeft zeer goede smeer-en verbrandingseigenschappen en is dan ook ideaal voor de Stihl kettingzaag. Voor het onderhoud van de ketting vindt u verschillende soorten kettingolie in ons assortiment. Zo is er een half synthetische kettingolie verkrijgbaar, maar kunt u ook kiezen voor de kettingolie BioPlus. Deze milieuvriendelijke kettingolie heeft net als de half synthetische kettingolie uitstekende smeer- en hechteigenschappen, maar wordt deze kettingolie in de bodem binnen de kortste tijd volledig afgebroken. Naast kettingzaag olie vindt u overigens nog veel meer producten om uw kettingzaag in uitstekende conditie te houden. Zou is er speciale kettingontharser om de ketting te reinigen. Voor het slijpen van de ketting, vindt u verschillende kettingzaag-slijpmachines en kettingzaag-handslijpers in ons assortiment.

  Veilig werken met een kettingzaag

  Dat het belangrijk is om tijdens het werken met een kettingzaag op uw eigen veiligheid en die van anderen te letten, spreekt voor zich. Onderschat het risico niet, een ongeluk schuilt namelijk in een klein hoekje, maar kan in het geval van een kettingzaag zeer ernstig uitpakken. Draag daarom altijd beschermende kleding en een veiligheidsuitrusting als u met een kettingzaag aan de slag gaat. Natuurlijk vindt u deze producten in de webshop van Visser & Visser. Denk daarbij aan een veiligheidsbrilgehoorbescherming, handschoenen, een veiligheidshelm en schoenen met stalen neuzen.

  Heeft u vragen?

  De keuze aan kettingzagen is zo groot, dat het niet altijd gemakkelijk is om de juiste keuze te maken. Wist u dat u de verschillende producten in onze webshop gemakkelijk met elkaar kunt vergelijken? Gebruik hiervoor de button ‘vergelijken’ onder de groene bestelknop. Op die manier kunt u de specificaties van de verschillende machines naast elkaar leggen. Heeft u vragen over de verschillende kettingzagen, of wilt u weten welke kettingzaag het beste bij uw klus past? Met meer dan vijftig jaar ervaring is Visser & Visser dé expert op het gebied van kettingzagen, groenvoorziening en andere gereedschappen en machines. Wij staan dan ook graag voor u klaar!

  Kettingzaag kopen bij Visser & Visser

  Heeft u een geschikte kettingzaag gevonden voor uw project? Een kettingzaag kopen kan heel eenvoudig via onze webshop. Voeg het product en eventuele onderhoudsproducten zoals olie of een kettingzaag handslijper toe aan uw virtuele winkelmand. Om uw bestelling af te ronden hoeft u alleen nog af te rekenen. Zodra de bestelling bij ons binnenkomt, gaan wij meteen voor u aan de slag, zodat u de kettingzaag binnen enkele dagen op het door u gekozen afleveradres kunt verwachten.

   

  p1938-doneerring

  “kalibratie”