Kettingzagen

Bent u op zoek naar een veilige en betrouwbare kettingzaag voor uw project? Dan kunnen wij u zeker verder helpen. Bij Visser & Visser vindt u alles onder één dak, dus ook diverse kettingzagen van het meest bekende merk Stihl. Uiteraard zijn de kettingzagen in verschillende uitvoeringen te verkrijgen. Zo zijn er bijvoorbeeld lichtere varianten die geschikt zijn voor zacht hout en modellen die zwaarder zijn. Op die manier is er altijd een kettingzaag die bij uw project past.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-32 van 32

Pagina
 • 1
 • van 2
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren
  Tonen als Foto-tabel Lijst

  Producten 1-32 van 32

  Pagina
 • 1
 • van 2
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Kettingzaag op benzine


  Stihl heeft een groot aantal kettingzagen op benzine. De meeste kettingzagen zijn uitgerust met een antivibratiesysteem, dat het werken met de kettingzaag comfortabel en veilig maakt. Sterke trillingen aan de handgrepen worden gereduceerd. Hierdoor kunnen namelijk storingen aan de bloedstroming worden voorkomen. Een kettingzaag op benzine komt vooral van pas bij zaagwerk in de tuin. Onder andere bij het zagen en snoeien bomen, takken of struiken. Mocht je brandhout willen zagen dan is juist een elektrische kettingzaag beter geschikt

  Elektrische kettingzaag

  De elektrische kettingzagen van het merk Stihl zijn van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast heeft de fabrikant veel aandacht aan de veiligheid besteed. De QuickStop kettingrem zorgt voor meer gebruikersbescherming. De rem gaat automatisch aan, wanneer de handbescherming wordt ingeschakeld en zodra de achterste handgreep van de motorzaag wordt losgelaten. Ook beschermt de kettingzaag zichzelf tegen oververhitting door automatisch uit te gaan, als de elektrische motor te warm wordt.

  Het verschil tussen een elektrische kettingzaag en een kettingzaag op benzine

  Het zaag comfort bij een elektrische kettingzaag is een stuk beter en daarnaast zijn elektrische zagen veel stiller in gebruik. Ze zijn dan wel iets minder krachtig dan een variant op benzine en de accu moet opgeladen zijn als je de zaag wilt gebruiken, maar daarvoor stoten elektrische zagen geen CO2 uit. Vandaar ook dat elektrische kettingzagen ook binnen te gebruiken zijn. Het is maar net waar uw persoonlijke voorkeur naar uitgaat.

  Kettingzaag olie

  Voor elke kettingzaagmotor heeft u een speciale motorolie nodig. Binnen ons assortiment bieden wij diverse oliesoorten voor Stihlmotoren aan. Deze zijn van een hoogwaardige kwaliteit en hebben zeer goede smeer- en verbrandingseigenschappen. U vindt u onder andere halfsynthetische olie bij ons. Bijvoorbeeld Stihl mengolie, een kettingzaag olie op basis van plantaardige olie. Deze olie is ook nog eens milieuvriendelijk.

  Neem geen onnodig risico en zorg voor veiligheidsmaatregelen

  Tijdens het werken met een kettingzaag dient u altijd op uw eigen veiligheid en op de veiligheid van uw omgeving te letten. Draag bijvoorbeeld altijd beschermende kleding en een veiligheidsuitrusting. Onder andere een veiligheidsbril, gehoorbescherming, handschoenen, een bouwhelm en schoenen met stalen neuzen. Onderschat het risico niet, gevaar schuilt namelijk in een klein hoekje en kan zomaar fataal aflopen. Zorg er daarnaast voor dat er geen mensen of dieren aanwezig zijn die u bij uw werkzaamheden kunnen storen.

  Vragen, opmerkingen of problemen met een kettingzaag van Visser & Visser

  We snappen dat het soms lastig is de juiste keuze te maken. Daarom helpen wij u graag verder als u belangrijke vragen heeft over de producten of advies wilt opvragen bij één van de specialisten. Met meer dan vijftig jaar ervaring is Visser & Visser dé expert op het gebied van kettingzagen, toebehoor van zagen, groenvoorzieningen en andere gereedschappen en machines. Wij staan graag voor u klaar en willen dat u de beste service krijgt die u verdient.

  Kettingzaag kopen

  Heeft u een geschikte kettingzaag gevonden voor uw project? Dan kunt u deze eenvoudig en voordelig in onze webshop bestellen. Voeg het product en eventueel toebehoor zoals olie of een kettingzaag handslijper toe aan uw virtuele winkelmand. Om uw bestelling af te ronden hoeft u alleen nog af te rekenen. Zodra de bestelling bij ons binnenkomt gaan wij meteen voor u aan de slag, zodat u de kettingzaag binnen enkele dagen thuis kunt verwachten

   

  collect-afvalbakken-visserbreda

  nemo-grabo