Bladharken

Als iets belangrijk is tijdens het uitvoeren van bepaalde werkzaamheden is het wel dat u altijd te maken heeft met een schone, opgeruimde werkomgeving. De uitspraak ‘een opgeruimde omgeving is een opgeruimd hoofd’ komt in elke vorm voor als binnenkort een klus gepland heeft. Eén van de vele manieren om een werkplek schoon en overzichtelijk te houden, is door het bladvrij te maken. In dit geval biedt een bladhark van Visser & Visser een ware uitkomst. De bladhark spear & jackson en ieder andere bladhark van Visser & Visser is gemaakt van de beste materialen en daardoor zijn zorgen over zaken als schade en slijtage volledig verleden tijd. Bestel uw bladhark vandaag nog en geniet van de vele voordelen die u gaat merken door uw werkzaamheden te verrichten in een opgeruimde werkplek!

Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De bladharken van Visser & Visser

Doordat wij het streven hebben bij Visser & Visser om ons assortiment breed te houden en iedere klant te kunnen voorzien in zijn of haar behoeften, kan het zijn dat u soms niet helemaal weet welk product nu het beste is voor u. Bij Visser & Visser hebben we bijvoorbeeld naast een reguliere bladhark voor de tuin en een bladhark voor de bladeren ook een zogeheten bladhark fiskars of een bladhark spear & jackson. Deze harken zijn betrekkelijk technisch en verschillen onderling enorm van elkaar doordat iedere bladhark weer anders in elkaar zit. We raden u daarom ook zeker aan om de productomschrijving van deze producten altijd even door te nemen als u besluit één van bovenstaande producten aan te schaffen. Mocht u er niet uitkomen, dan raden we u zeker aan om eens een kijkje te nemen bij onze klantenservice. Onze specialisten staan altijd voor u klaar om ervoor te zorgen dat u die bladhark kunt vinden die u straks nodig gaat hebben!

Vragen, opmerkingen of advies nodig?

Het kan best voorkomen dat u vragen, opmerkingen of advies nodig heeft over een hark van Visser & Visser. Gelukkig hebben we al ruim vijftig jaar ervaring in deze branche en daarom hebben we altijd wel een antwoord, oplossing of advies voor u. Neem via onze website eenvoudig en snel contact op met ons specialistische team en zorg ervoor dat u straks zeker weet dat u de hark bestelt die geschikt is voor uw volgende project! 

Een bladhark kopen bij Visser & Visser

Een bladhark kopen? Dat doet u natuurlijk bij Visser & Visser! Via onze website kunt u gemakkelijk uw hark bestellen. Door onze betrouwbare levering mag u uw bestelling spoedig bij u thuis verwachten. Heeft u vragen over uw bestelling of over een product uit ons assortiment? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij voorzien u graag van juiste informatie en het juiste advies.

 

collect-afvalbakken-visserbreda

nemo-grabo