PRINT & DESIGN

Printstudio: u vraagt, wij printen!

In een eigen printstudio maken wij tekstborden en verkeersborden, stickers, logo’s en nog veel meer; alles op maat en volgens uw wensen. U vraagt en wij printen!

Heeft u een informatiebord voor een tijdelijke wegafzetting of andere werk in uitvoering borden nodig, is er sprake van een verkeerswijziging? Wilt u een reclameplank bij een project plaatsen? Een welkomstbord voor bij de ingang van uw bedrijfspand, een arbo-bord, of… ?

DOWNLOAD ONZE BORDENWIJZER.

Bekijk het gehele aanbod.

Download

Het is slechts een kleine greep uit alle verkeersborden en tekstborden en die wij geheel naar uw wens in onze printstudio kunnen vormgeven en maken. Wij hebben hiervoor een breed formaat printer, die tot een breedte van 162 cm op verschillende materialen kan printen.

UIT VOORRAAD LEVERBAAR OF HELEMAAL OP MAAT GEMAAKT

Voor bebording en bevestiging hebben wij een uitgebreid assortiment op voorraad. Wij werken onder andere met zogenaamde DOR-borden met dubbel omgezette rand, of het weerbestendige alubond: aluminium sandwichpanelen die bij uitstek geschikt zijn voor buitentoepassingen. Portaalframes voor bijvoorbeeld welkomstborden en komborden worden in onze eigen werkplaats volgens uw wensen gemaakt. Wij nemen u al het werk uit handen en verzorgen het van A tot Z, van ontwerp tot plaatsing.

WAT KUNNEN WIJ VOOR U PRINTEN?

Wilt u een speciaal bord en heeft u een idee hoe het eruit moet komen te zien? Wat u ook bedenkt, wij kunnen het voor u visualiseren. Ook als u juist nog niet precies weet wat het resultaat moet zijn, helpt onze vormgever u graag op weg. Neem contact op met uw eigen vertegenwoordiger of de afdeling verkoop, dan doen wij u graag een vrijblijvend voorstel. Bestelt u een product op maat, dan ontvangt u hiervan altijd een digitale proefdruk. Wij gaan pas produceren als u tevreden bent!

Heeft u een artikel direct nodig? Bij tekstborden voor bijvoorbeeld tijdelijke wegafzettingen of verkeerswijzigingen kunnen wij snel schakelen. Bel ons, dan gaan we gelijk voor u aan de slag.

Neem contact op

WIJ NEMEN HET VOLLEDIGE PROCES UIT HANDEN

Wat u ook bedenkt, wij kunnen het voor u visualiseren. Ook als u nog niet precies weet wat het resultaat moet zijn, denkt onze vormgever met u mee. Bel (076) 541 50 73 of mail verkoop@visserbreda.nl voor een prijsopgave.

Verhuur

UW WERKZAAMHEDEN KUNNEN ALTIJD DOORGAAN

p1938-doneerring

“kalibratie”