Veiligheidsgordels

Of u nu in de bouw werkt, bomen wilt snoeien of rioleringswerkzaamheden uitvoert: bij Visser & Visser bent u aan het juiste adres voor veiligheidsharnassen, veiligheidsgordels, vanglijnen en positioneringslijnen om u te beschermen tegen valgevaar. Daarmee werkt u niet alleen heel veilig, maar bent in de meeste gevallen is een veiligheidsgordel verplicht om te dragen. Bent u benieuwd naar het complete assortiment? Neem dan snel een kijkje op deze pagina.

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waarom een veiligheidsgordel dragen?

Voor uw eigen veiligheid en de veiligheid van de mensen om u heen is het altijd verstandig om een veiligheidsgordel te dragen, wanneer u werkzaamheden in hoge hoogtes moet uitvoeren. Of u nu op zoek bent naar een veiligheidsharnas dakwerken, een veiligheidsgordel hoogwerker of een positioneringslijn hoogwerker, Visser & Visser heeft het allemaal.

Hoe wordt een veiligheidsharnas gedragen?

Steek uw armen door de armlussen en hijs het harnas over de schouders. Let erop dat de banden niet gedraaid zitten. Maak vervolgens de gesp vast die op de borst bevestigd is en trekt het strak. In de tweede stap worden de beenlussen met een gesp vastgemaakt en vastgetrokken. Zorg ervoor dat de gespen van de beenlussen niet de los of te strak zitten. Dit check u op een eenvoudige manier: Als er een platte hand tussen de banden van de veiligheidsgordel en uw lichaam past, dan zit het goed. Wanneer u deze punten volgt, kunt u er zeker van zijn dat het harnas op de juiste manier gedragen wordt.

Opbergen, reinigen en controle van de veiligheidsgordel

Er zijn een paar belangrijke dingen waar u op moet letten als u het veiligheidsgordel- of harnas een tijdje niet gebruikt. Zo dient u het harnas het liefst op een droge, donkere plaats op te bergen. Verder is het van belang erop te letten dat het harnas niet op spanning staan en alle gespen los zijn. Om het harnas te reinigen kunt u gebruik maken van warm water en milde zeep. Hang het daarna op om te drogen. Belangrijk: de veiligheidsgordel mag absoluut niet in de droger. Controleer het harnas regelmatig om de veiligheid te waarborgen. Wij raden aan om dit elk half jaar door een gecertificeerd bedrijf te laten doen. U wilt natuurlijk niet alsnog vallen, alleen omdat het harnas verouderd is.

Veiligheidsgordel bij Visser & Visser

Bent u op zoek naar een veiligheidsgordel oftewel een veiligheidsharnas om uzelf tijdens de volgende klus te beschermen? Dan adviseren wij een valbeveiliging dat over een aansluiting valstopapparaat en vanglijn beschikt. Onze valharnassen en gordels zijn verkrijgbaar in de maten m, l en xl met een draagvermogen tot 150 kg.

Op zoek naar meer informatie?

Wanneer u vragen of opmerkingen heeft over onze veiligheidsgordels kunt u altijd terecht bij onze deskundige klantenservice. Meer dan vijftig jaar aan ervaring kunnen onze medewerkers zeker verdelen helpen. Daarnaast kunt u de handige productomschrijvingen lezen die bij de betreffende producten vermeld staan. U profiteert bij Visser & Visser in ieder geval van een uitstekend advies op maat.

Veiligheidsgordel bestellen bij Visser & Visser

Wilt u een veiligheidsgordel kopen? Dan moet u bij Visser & Visser zijn. Bij ons vindt u namelijk veiligheidsgordels in allerlei uitvoeringen. Zo is er altijd een veiligheidsgordel te vinden voor uw klus. Voeg het gewenste artikel binnen enkele klikken aan uw virtuele winkelmand toe. Door de bestelling af te rekenen bent u er binnen enkele werkdagen van verzekerd uw order in huis te ontvangen.

 

p1938-doneerring

“kalibratie”