Bandenklemmen

Het vinden van een geschikte bandenklem voor een volgende klus, wordt vaak als een flinke uitdaging gezien. Dit komt vooral door het feit dat het aanbod op het internet betrekkelijk groot is en het verschil in kwaliteit van een bandenklem nog wel eens varieert. Gelukkig bent u bij Visser & Visser terecht gekomen. Wij bieden u ongetwijfeld een geschikte bandenklem voor één van uw volgende klussen. Wij blinken niet alleen uit in kwaliteit van onze producten, maar ook staan wij garant voor een goede service. Wees dus slim en schaf vandaag nog uw nieuwe bandenklem aan bij Visser & Visser!

Tonen als Foto-tabel Lijst

17 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

17 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De toepassing van een bandenklem

Bandenklemmen worden ook wel hijsklemmen of bandentangen genoemd. Dit gereedschap wordt veel gebruikt voor het plaatsen van bijvoorbeeld trottoirbanden, betonnen elementen, traptreden en stoepranden. Door gebruik te maken van een bandentang hoeft u zelf minder zwaar werk te verrichten en wordt het hijsen en plaatsen van zware objecten een stuk eenvoudiger. Omdat bandenklemmen voornamelijk worden gebruikt voor het hijsen en plaatsen van trottoirbanden, wordt in de volksmond deze term vaker gebruikt dan de andere bovengenoemde termen. Zoals u wel kunt zien is dit een zeer handig en praktisch stuk gereedschap dat voor uiteenlopende klussen ingezet kan worden. Een bandentang maakt uw klus net een stukje makkelijker!

De kwaliteit van onze bandenklem

Bij Visser & Visser vinden we het erg belangrijk dat al onze producten van een goede kwaliteit zijn. Niemand weet tenslotte onder welke omstandigheden een hijsklem gebruikt moet worden en daarom is het wel van belang dat deze het te allen tijde goed doet. Een soepel verloop van een volgend project is bij Visser & Visser altijd een streven. Hier steunen we u dan ook graag in door u producten te bieden van een goede kwaliteit. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over zaken als schade en slijtage en kunt u zonder zorgen uw bandenklem gebruiken!

De verschillende bandenklemmen van Visser & Visser

Als u een kijkje neemt op de website van Visser & Visser, valt het u ongetwijfeld op dat er veel verschillende bandentangen te koop zijn. Uiteraard verschilt een groot deel van de bandenklemmen van elkaar door de klembreedte, maar ook zien we verschillen tussen een reguliere- en een mechanische bandenklem. Naast de bandenklemmen vindt u bij Visser & Visser ook zaken als een klemrubber, een oplegrol of bijvoorbeeld een modificatiebeugel. Het is zaak dat u zich tijdig inleest in de verschillende producten, zodat eventuele misverstanden worden voorkomen. U kunt overigens uw hijsklem huren of kopen bij Visser & Visser!

Hoe wordt een bandentang gebruikt?

Zoals hierboven ook al is gezegd, kunt u verschillende soorten bandenklemmen kopen. De meest simpele soort is een klem waarmee u met twee personen de zware objecten kunt vastklemmen, oppakken en vervolgens naar de gewenste plek verplaatsen. Omdat dit alsnog best wel zwaar werk kan zijn, zijn er ook hijsklemmen te koop die u bijvoorbeeld aan een hijskraan kunt bevestigen. Ze zijn dan ook voorzien van een handig en oersterk ophangoog. Deze bandentangen maken het mogelijk om zelfs de meest zware betonelementen van de ene naar de andere plaats te verplaatsen. Klem het te verplaatsen object goed vast en laat de hijskraan de rest van het zware werk doen.

Vragen omtrent een bandenklem van Visser & Visser

Het kan natuurlijk best voorkomen dat u vragen, opmerkingen of problemen heeft omtrent een bandenklem of andere producten uit de categorie bestrating. Gelukkig biedt onze klantenservice te allen tijde een oplossing. Ons team vol specialisten staat voor u klaar om al uw vragen over bandenklemmen te beantwoorden, uw problemen te verhelpen en u uiteraard te adviseren waar dat kan en waar nodig. Dat is de service van Visser & Visser en zo kunt u gauw aan de slag met uw hijsklem!

Een bandenklem kopen bij Visser & Visser

U kunt uw bandenklem gemakkelijk online aanschaffen. U plaatst uw nieuwe mechanische bandenklem in uw virtuele winkelmandje en rekent deze vervolgens in een betrouwbare online omgeving af. Ons team gaat hierna aan de slag om uw nieuwe bandenklem zo spoedig mogelijk bij u te bezorgen. Voor u het weet, kunt u met uw volgende klus beginnen waarbij uw nieuwe bandenklem hoe dan ook van pas komt. Veel succes!


VisserBreda-Topcon-Distributeur

nemo-grabo