Lijnlasers

Bent u op zoek naar een lijnlaser? De kans is groot dat als u dit leest u voor uw volgende project of klus in het bezit moet zijn van een lijnlaser. In dat geval bent u bij Visser & Visser aan het juiste adres. De lijnlaser die wij in ons assortiment hebben is namelijk geschikt voor bijna ieder project waarbij u één enkele laserstraal op een oppervlak, zoals een muur bijvoorbeeld, moet projecteren. Wellicht weet u precies welke lijnlaser u moet hebben of heeft u al het nodige onderzoek omtrent lijnlasers op internet verricht, maar kon u telkens niet de juiste vinden. Gelukkig kunt u nu stoppen met zoeken, want bij Visser & Visser hebben we dé lijnlaser waar u al die tijd al naar op zoek bent geweest. Visser & Visser is dé plek om uw gloednieuwe lijnlaser aan te schaffen! Op deze pagina vindt u ons aanbod.

Lijnlaser: de kwaliteit van Visser & Visser

Wat veel mensen niet weten, is dat Visser & Visser over het algemeen gezien wordt als een begrip in de wereld van de lijnlasers. Dit komt onder andere door het feit dat de kwaliteit van de producten van Visser & Visser noemenswaardig is. Het is te allen tijde ons streven om uw project zo soepel mogelijk te laten verlopen en hoe kan dat beter dan met producten van de beste kwaliteit. Wanneer u een lijnlaser bij Visser & Visser aanschaft, hoeft u zich geen zorgen te maken over de levensduur en over het feit of dit echt dé lijnlaser is die u zocht: het is hem namelijk!

Zelfnivellerende Levelfix lijnlaser CL805R

Over welke lijnlaser we het dan precies hebben? De zelfnivellerende lijnlaser model CL805R van Levelfix natuurlijk! Deze laser is zelfnivellerend, wat betekent dat de laser zichzelf zuiver waterpas stelt. Het pendelsysteem zorgt ervoor dat de laser altijd waterpas staat. Zo hoeft u niet bang te zijn voor scheven lijnen of lijnen die niet haaks zijn. De laser heeft een zeer robuuste, stevige constructie en is IP54 geclassificeerd. Deze beschermingsgraad houdt in dat de laser stofdicht is en tegen een plensbui kan. De heldere rode laserstraal heeft een bereik tot maar liefst 40 meter. Ook op de meetnauwkeurigheid valt niets aan te merken met een minimale afwijking van slechts twee millimeter per tien meter. Deze lijnlaser kan vier verticale lijnen, één horizontale lijn, een loodlijn tussen de vloer en het plafond en haakse hoeken projecteren. Ideaal om snel én nauwkeurig de juiste positie te bepalen!

Waar moet u op letten als u een lijnlaser aanschaft?

Wanneer u van plan bent om een lijnlaser aan te schaffen, kunnen wij u het ten zeerste aanraden om allereerst de productomschrijvingen en specificaties van de verschillende lijnlasers goed door te nemen. Iedere lijnlaser functioneert namelijk net even iets anders, heeft zijn eigen kenmerken en eigenschappen, en voor- en nadelen. Daarom is het van uiterst belang dat u te allen tijde goed kijkt naar de productbeschrijving en de specificaties van de lijnlaser die u op het oog heeft. Dit voorkomt niet alleen misverstanden, maar ook verrassingen en teleurstellingen. Het onderscheid tussen de verschillende lijnlasers zit in veel dingen, zoals de meetnauwkeurigheid, het meetbereik of bijvoorbeeld het nivelleerbereik. Daarnaast zijn er lasers die op batterijen werken, maar er zijn ook modellen op de markt te koop die functioneren op een oplaadbare accupack. Wat dat betreft is het goed om stil te staan bij de vermelde bedrijfstijd, oftewel hoe lang u op één acculading kunt werken.

Vragen, opmerkingen of problemen met een lijnlaser van Visser & Visser

Het kan natuurlijk best voorkomen dat u vragen, opmerkingen of advies nodig heeft omtrent een lijnlaser of andere laser van Visser & Visser. Gelukkig biedt onze klantenservice ten alle tijde de oplossing. Ons team vol specialisten staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden, uw problemen te verhelpen en u uiteraard te adviseren waar dat kan en waar nodig. Dat is de service die Visser & Visser u graag biedt. Succes met uw volgende klus!

 

VisserBreda-Topcon-Distributeur

“galabau-visserbreda