Palenboren

Met een grond- of palenboor boort u eenvoudig een gat in de grond. Ideaal wanneer u schuttingpalen, afrasteringspalen of bomen of planten wilt plaatsen. Bij Visser & Visser vindt u naast palenboren en gemotoriseerde grondboormachines ook palenheien, palentrekkers en grondboren voor het plaatsen of juist verwijderen van palen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

21 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

21 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Grond- en palenboren maken grondwerk makkelijker

Een palenboor gebruikt u om snel en gemakkelijk een diep gat in de grond te kunnen boren. Ideaal voor het plaatsen van schuttingpalen, afrasteringspalen. Ook wanneer u bomen of planten wilt plaatsen, komt een grond- of palenboor van pas. En wist u dat een grondboor ook vaak gebruikt wordt bij het bemesten van de aarde of luchten van de grond? Bij Visser & Visser vindt u naast handmatige palenboren en gemotoriseerde grondboormachines ook palenheien, palentrekkers en grondboren voor het plaatsen of juist gemakkelijk verwijderen van palen.

Hoe werkt een Stihl grondboormachine?

Met een grondboormachine maakt u gemakkelijk een diep gat in de grond, zonder de rest van de bodem te verstoren. Een grondboormachine werkt aarde in een draaiende beweging omhoog dankzij zijn spiraalvormige boor. Zodra u de machine omhoog trekt, komt de overgebleven aarde in de boor mee. Hierdoor ontstaat er een gat in de grond. Bij Visser & Visser vindt u verschillende grondboormachines van het kwaliteitsmerk Stihl, die door één of twee personen bediend kunnen worden. Uiteraard hebben wij ook reserveboren en verlengstukken voor deze Stihl grondboormachines.

Manuele grond- of palenboor

Een handmatige grond- of palenboor is erg makkelijk in gebruik. Een handmatige grond- of palenboor kunt u in de grond draaien om zonder veel lichamelijke inspanning gaten in de grond te boren. De handmatige grondboor heeft een gedraaide punt, een verlengbare stang en T-handvat met rubberen grepen.

De palenboor is voorzien van een stelketting waarmee u het gat in de grond gemakkelijk op maat maakt. Heeft u de gewenste diepte bereikt? Dan trekt u de palenboor eenvoudig omhoog, waardoor u een gat gecreëerd heeft waar u direct een paal in kunt plaatsen. Om ervoor te zorgen dat de paal écht vast staat, kunt u deze nog even na-slaan met een palenrammer of palenheier. De Ideal palenzetters van Visser & Visser zijn leverbaar in verschillende bladmaten en zijn voorzien van sterke essenhouten stelen. Deze stelen zijn ook los verkrijgbaar.

Palentrekker voor gemakkelijk verwijderen van palen

Wilt u afrasteringspalen, piketten, boomsteunpalen of schuttingpalen eenvoudig en snel verwijderen, zonder dat het u veel fysieke inspanning kost? Dan is een palentrekker ideaal. Er is een lichte palentrekker met een trekkracht van ca. 30 kilo. Heeft u meer kracht nodig? Dan is de palentrekker zwaar model vast iets voor u. Deze heeft een steel met een lengte van maar liefst 2 meter!

Palenhei: palen dieper en vaster in de grond

Heeft u een gat geboord en de paal hierin geplaatst? Met de palenhei – ook wel palenrammer genoemd - slaat u de paal echt goed vast in de grond. De palenhei is geschikt voor palen met een diameter tot Ø 110 mm. Natuurlijk kunt u deze ook gebruiken zonder een grond- of palenboor. Bijvoorbeeld wanneer u snel een afrastering of piketpalen wilt plaatsen.

Ons team staat voor u klaar

Heeft u vragen over onze grond- en palenboren of wilt u advies? Onze vakkundige klantenservice staat natuurlijk voor u klaar. Bel ons op (076) 541 5073 of stuur een mail naar info@visserbreda.nl. Ook wanneer u vragen heeft over onze andere producten uit onze categorie groenvoorziening, kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Visser & Visser heeft al meer dan vijftig jaar ervaring in deze branche. Wij kunnen u dan ook altijd voorzien van deskundig advies!

Een grond- of palenboor kopen? Dat doet u bij Visser & Visser!

Heeft u een grondboor, grondboormachine of palenboor gevonden die bij uw wensen past? Of heeft u andere artikelen in ons assortiment groenvoorziening gevonden die het onderhoud van de buitenruimtes er een stuk makkelijker op maken? Dan hoeft u uw producten alleen nog maar te bestellen. Binnen enkele kliks heeft u uw bestelling geplaatst. Wanneer u heeft afgerekend, komt ons team direct in actie om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te kunnen bezorgen. Door onze betrouwbare levering kunt u deze snel op het door u gekozen afleveradres verwachten, vaak al binnen enkele dagen.

 

p1938-doneerring

“kalibratie”