Meetwielen

Een meetwiel is ideaal om afstanden te meten die voor een meetband of een rolbandmaat te groot zijn. Dit maakt het een onmisbaar meetinstrument in de wegenbouw of op een bouwplaats. Bij Visser & Visser kunt u kiezen uit verschillende – zeer betrouwbare - meetwielen. Bij Visser & Visser bent u aan het juiste adres!

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een meetwiel kopen bij Visser & Visser

Wilt u een meetwiel kopen? Dan bent u bij Visser & Visser aan het juiste adres. Onze meetwielen zijn niet alleen uiterst nauwkeurig, maar ook zeer robuust en tegelijkertijd lekker handzaam. Het werkt gemakkelijk: u houdt het handvat van het meetwiel vast, zet het wiel op de grond en loopt simpelweg de afstand die u wilt meten met het wiel. Daarna leest u op de analoge teller af welke afstand u heeft afgelegd. Dit is tot op de centimeter nauwkeurig. Kind kan de was doen!

Over onze meetwielen

Een meetwiel is een uiterst handig hulpmiddel om grote afstanden te meten. Het gaat dan vooral om afstanden waarbij een meetband op haspel of een rolbandmaat tekortschiet. In de wegenbouw of op een bouwplaats moeten vaak behoorlijk grote afstanden worden gemeten. Dat zijn dan ook enkele goede voorbeelden van situaties waarin een meetwiel niet mag ontbreken. Al onze modellen beschikken over een inklapbare stok, zodat het gemakkelijk meegenomen kan worden naar de volgende klus. Ook bieden we verschillende beschermhoezen en koffers aan om uw meetapparatuur nog beter te beschermen.

Zo maakt u de juiste keuze

Meetwielen zijn er in verschillende maten. Zoekt u een groot meetwiel, of gaat u voor een klein model? Er zijn ook meetwielen die inklapbaar zijn, of over een rem beschikken. Wat u ook zoekt, als het om meten gaat, vindt u het zeker bij Visser & Visser. Al onze meetwielen kunnen zowel voor- als achteruit tellen. Als u per ongeluk een fout maakt of verkeerd loopt, is dit hiermee eenvoudig te herstellen: het is niet nodig om hele meting opnieuw uit te voeren. Ook beschikken alle modellen over een nulsteller. Hiermee kunt u de teller gemakkelijk weer op 0 zetten. U hoeft dus niet het wieltje door te blijven draaien totdat deze weer op het nulpunt staat. Een nulstelhendel die past op alle modellen is los bij ons te verkrijgen.

Verschillende soorten meetwielen

Ook handig zijn de meetwielen die voorzien zijn van een standaard. Hiermee kunt u dit meetinstrument even vastzetten als u uw meetwerkzaamheden tijdelijk moet pauzeren. U leunt hem eenvoudig achterover en deze zal stevig blijven staan op de standaard. Daarnaast beschikken bepaalde modellen over een rem. Ook dat is een nuttige toevoeging, omdat u op deze manier het product vast kunt zetten en voorkomt dat het meetwiel verder of juist terug rolt. Zo krijgt u de meest nauwkeurige afstandsmeting. Verder heeft u de keuze tussen een dicht wiel of juist open wiel. Een model met een dicht wiel is beter beschermd tegen steentjes of ander vuil dat tussen de spaken kan komen. Een open meetwiel is daarentegen wat lichter en is daarom net wat makkelijker te dragen.

Neem uw meetwiel mee in een handige koffer

Wilt u uw meetwiel helemaal gemakkelijk kunnen vervoeren? Overweeg dan om een handige koffer te kopen. De koffer die wij in ons assortiment aanbieden is geschikt voor de wielen met modelnummers M10 en M12; deze wielen passen perfect in bovengenoemde koffer. Dankzij het handige draaghengsel tilt u de tas met daarin uw meetwiel eenvoudig op. Zo simpel en gemakkelijk was het nog nooit om uw meetgereedschap mee te nemen naar iedere klus! Uiteraard biedt deze koffer ook een uitmuntende bescherming om uw meetwiel veilig op te bergen, bijvoorbeeld wanneer u deze tijdelijk even niet nodig heeft.

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar!

Heeft u een keuze kunnen maken? Plaats dan het door u gewenste meetwiel in het winkelwagentje en reken veilig online af. Bestelt u vandaag nog? Dan kunt uw meetgereedschap al binnen enkele werkdagen op het door u gekozen afleveradres verwachten. Profiteer van onze scherpe prijzen en bestel vandaag nog bij Visser & Visser!

Heeft u nog vragen over onze producten, of de levering? Of heeft u een vraag over andere meethulpen uit ons assortiment? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Doordat we beschikken over meer dan 50 jaar ervaring, kunnen we u altijd van vakkundig advies voorzien. U kunt ons iedere werkdag en op zaterdagmorgen bereiken op 076 – 541 5073. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@visserbreda.nl. We helpen u vervolgens zo snel mogelijk verder!

 

p1938-doneerring

“kalibratie”