Meetwielen

Een meetwiel is een handig hulpmiddel om grote afstanden te meten. Het gaat dan vooral om afstanden waarbij een meetband op haspel of een rolbandmaat te kort schiet. De meetwielen van Visser & Visser zijn erg nauwkeurig en hebben slechts een verwaarloosbare afwijking op elke te meten afstand.

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Over onze meetwielen

Wilt u een meetwiel kopen? Dan bent u bij Visser & Visser aan het juiste adres. Onze meetwielen zijn niet alleen uiterst nauwkeurig, maar ook zeer robuust en tegelijkertijd lekker handzaam. Het werkt gemakkelijk: u houdt het handvat van het meetwiel vast, zet het wiel op de grond en loopt simpelweg de afstand die u wilt meten met het wiel. Daarna leest u op de analoge teller af welke afstand u heeft afgelegd. Dit is tot op de centimeter nauwkeurig.

Al onze modellen beschikken over een inklapbare stok, zodat het meetwiel gemakkelijk meegenomen kan worden naar de volgende klus. Ook bieden we verschillende beschermhoezen en koffers aan om uw meetapparatuur nog beter te beschermen.

Zo maakt u de juiste keuze

Meetwielen zijn er in verschillende maten. Zoekt u een groot, klein, inklapbaar of een meetwiel met rem? U vindt het bij Visser & Visser. Al onze meetwielen kunnen zowel voor- als achteruit meten. Als u per ongeluk een fout maakt of verkeerd loopt, is dit eenvoudig te herstellen: het is niet nodig om hele meting opnieuw uit te voeren. Ook beschikken alle modellen over een nulsteller. Hiermee kunt u de teller gemakkelijk weer op 0 zetten. U hoeft dus niet het wieltje door te blijven draaien totdat deze weer op het nulpunt staat.

Met standaard of rem

Ook handig zijn de meetwielen die voorzien zijn van een standaard. Hiermee kunt u hem even vastzetten als u uw meetwerkzaamheden tijdelijk moet pauzeren. U leunt hem eenvoudig achterover en deze zal stevig blijven staan op de standaard. Daarnaast beschikken bepaalde modellen over een rem. Ook dat is een nuttige toevoeging, omdat u op deze manier het product vast kunt zetten en voorkomt dat het meetwiel verder of juist terug rolt. Zo krijgt u de meest nauwkeurige afstandmeting.

Een dicht of open meetwiel

Verder heeft u de keuze tussen een dicht wiel of juist open wiel. Een meetwiel met een dicht wiel zal beter beschermd zijn tegen steentjes of ander vuil dat tussen de spaken kan komen. Een open meetwiel is daarentegen wat lichter en is daarom net wat makkelijker te dragen.

Een meetwiel kopen bij Visser & Visser?

Wilt u meer informatie over onze meetwielen, welke het beste bij uw werkzaamheden past of heeft u een vraag over ons andere meetapparatuur? Neem dan contact met ons op, we ondersteunen u graag bij uw keuze. 

 

VisserBreda-Topcon-Distributeur

husqvarna-k1-pace