Palen/beugels

Een afzetpaal: het woord zegt al genoeg. Een afzetpaal wordt gebruikt om delen van een terrein of een zone in een stad af te zetten. Bijvoorbeeld omdat mensen er niet mogen komen, er sprake is van een onveilige situatie of om verkeer om te leiden. Visser & Visser heeft een uitgebreid assortiment aan afzetpalen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 55

Pagina
 • 1
 • van 3
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren
  Tonen als Foto-tabel Lijst

  Producten 1-24 van 55

  Pagina
 • 1
 • van 3
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Afzetpalen voor buitengebruik

  In de openbare ruimte, op grote buitenterreinen, parkeerplaatsen en industrieterreinen worden vaak afzetpalen gebruikt. Zo’n afzetpaal is speciaal ontwikkeld voor buitengebruik en is dan ook vele malen zwaarder en duurzamer dan de afzetpaal die voor binnengebruik geschikt is. Een afzetpaal voor buiten is bestand tegen weer en wind en mag niet om kunnen waaien. Veel afzetpalen zijn voorzien van reflecterende elementen. Zo zijn ze ook in het donker goed zichtbaar.

  Anti parkeerpaal: vele soorten en maten

  De rood witte afzetpaal, anti parkeerbeugel, vaste afzetpaal of juist een uitneembare afzetpaal of neerklapbare afzetpaal, parkeerpaal met slot: afzetpalen zijn er in vele soorten en maten. Bij Visser & Visser vindt u ze allemaal.

  Een anti parkeerpaal is meestal gemaakt van thermisch verzinkt staal en voorzien van een duurzame coating. Dit staat garant voor een lange levensduur. Naast de bekende rood witte afzetpalen, kunt u bij ons ook terecht voor een wit/zwarte of geel/zwarte afzetpaal. Ook hebben wij anti parkeerpalen in duurzaam gerecycled kunststof of Azobe hardhout. Ook deze vaste afzetpalen zijn voorzien van reflectiebanden, zodat u ze in het donker niet over het hoofd ziet.

  Met poer of zonder poer

  Om een anti parkeerpaal of een anti ram-paal stevig in de grond te verankeren, worden deze vaak op een betonnen voet - een zogeheten poer - gemonteerd. In ons assortiment vindt u zowel de vaste parkeerpaal als de uitneembare afzetpaal en de neerklapbare paal. De meeste modellen afzetpalen zijn zowel met poer als zonder poer verkrijgbaar. Daarnaast bieden wij u ook een uitgebreide keuze aan afzonderlijke betonpoeren en voetplaten. Zo kunt u voor elke situatie de juiste combinatie samen stellen.

  Zowel de uitneembare afzetpaal als de neerklapbare paal zijn voorzien van een stevig slot. Ook wat dat betreft valt er weer het nodige te kiezen: wij leveren afzetpalen met een cilinderslot - gelijksluitend of juist ongelijksluitend - of met een driekantslot. Uiteraard kunt u ook voor een passende sleutelset bij ons terecht.

  Afzetpaal kopen? Wij helpen u graag!

  Wilt u een anti parkeerpaal of een vaste afzetpaal kopen? Twijfelt u tussen een anti parkeerbeugel, een neerklapbare paal of uitneembare afzetpaal? Wilt u weten hoe u de afzetpaal het beste kunt verankeren in de grond? Er zijn zoveel mogelijkheden, dat wij ons voor kunnen stellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie over de afzetpaal of andere afzetmaterialen. Onze verkoopadviseurs zijn gewend om te luisteren en door te vragen om zo een goed beeld te krijgen van uw specifieke situatie. Aan de hand hiervan kunnen wij u adviseren en ondersteunen wij u bij het maken van de juiste keuze.

   

  p1938-doneerring

  “kalibratie”