Weber MT bodemverdichters: hoge kwaliteit, gemakkelijk in gebruik

De bodemverdichters van Weber MT kenmerken zich door Duitse degelijkheid: toepassing van de modernste technieken in combinatie met hoge kwaliteit en gebruiksgemak. Weber Maschinentechnik GmbH (Weber MT) doordacht alle producten tot in het kleinste detail, zodat ze bestand zijn tegen ruw gebruik op de bouwplaats. Visser & Visser is een van de geselecteerde leveranciers met een breed assortiment aan bodemverdichters en tegeltrillers van deze toonaangevende fabrikant.

WILT U MEER WETEN OVER DE WEBER MT BODEMVERDICHTERS?

Uitgebreid advies of een vrijblijvende demonstratie: onze verkoopadviseurs staan voor u klaar.

Plan een afspraak

Weber MT trilplaten: voor elk wat wils

De vooruitlopende trilplaten van Weber MT hebben een hoge verdichtingscapaciteit en zijn veelzijdig.
Bovendien besteedde Weber veel aandacht aan de details: de omklapbare stuurboom vergemakkelijkt het transport, terwijl de trilplaten traploos voor- en achteruit schakelbaar zijn. De compacte en praktische Weber MT bodemverdichters in de CF-serie zijn goed toepasbaar in de tuin- en parksector, maar kunnen ook voor de wegenbouw worden ingezet.

Speciaal voor het zware werk is er de CR-klasse van Weber MT trilplaten. Deze prestatiegerichte bodemverdichters met voor- en achteruitloop zijn uitermate geschikt voor funderingswerkzaamheden en de straten- en wegenbouw. De Weber trilplaten zijn er in zowel benzine- als in dieseluitvoeringen.

Emissievrije trilplaten op accu

Nu emissievrij bouwen steeds belangrijker wordt, ontwikkelde Weber MT naast de traditionele brandstofmachines een speciale Weber MT-accuserie. Qua prestaties en werkresultaten doen deze elektrische machines in geen enkel opzicht onder voor de benzine varianten. Deze stonden dan ook aan de basis voor de ontwikkeling van deze elektrisch aangedreven machines, die alle voorzien zijn van krachtige Honda motor en Honda accu. Deze machines zijn emissievrij, wat wil zeggen dat de motoren geen uitstoot hebben, maar ook nagenoeg geen geluid produceren. Ideaal wanneer u in een stedelijke omgeving werkt, of in de buurt van scholen of zorginstellingen. U kunt zelfs inpandig met deze Weber MT accu trilplaten aan de slag!

Eén accu voor alle Weber MT elektrische machines

Weber MT heeft de accu-aangedreven machines zo ontworpen dat alle machines in de Weber MT-accuserie gebruik maken van dezelfde accu. Deze krachtige Honda LI-ION accu is snel opgeladen: binnen het uur tot 80%, na anderhalf uur is de Honda accu zelfs volledig opgeladen. De accu is voorzien van een duidelijk zichtbare laadindicator en zelfdiagnose. Voor het verwisselen van de accu heeft u geen gereedschap nodig.

OOK VOOR GEVOELIG MATERIAAL

Is een trilplaat te zwaar voor uw klus? Dan is de nog compactere trilstamper van Weber een goed alternatief. Ook wanneer er grote of kostbare tegels geplaatst moeten worden, heeft Weber MT de juiste oplossing.

De vooruitlopende tegeltrillers uit de VPR serie zijn ideaal voor het plaatsen van gevoelig materiaal of dunnere betontegels. Deze worden voorzichtig op hun plaats getrild waardoor er minder kans is op scheuren of breuken op de hoeken en randen van de tegels.

EEN WEBER MT BODEMVERDICHTER HUREN

Heeft u een Weber trilplaat, trilstamper of tegeltriller slechts voor een korte periode nodig, of wilt u de machine eerst uitproberen voordat u overgaat tot aanschaf?

Bij Visser & Visser kunt u verschillende Weber bodemverdichters huren. Ook handig als uw eigen machine hersteld of onderhouden wordt bij onze servicedienst.

Verhuur

WIJ GEVEN U GRAAG ADVIES

Uiteraard demonstreren wij deze krachtpatsers graag en helpen wij u bij het maken van de juiste keuze.

Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar!

Neem contact op

BEKIJK ONZE KEUZES

17 producten(en)

Weber MT bodemverdichters: hoge kwaliteit, gemakkelijk in gebruik

 

p1938-doneerring

“kalibratie”