Weber MT bodemverdichters: hoge kwaliteit, gemakkelijk in gebruik

De bodemverdichters van Weber MT kenmerken zich door Duitse degelijkheid: toepassing van de modernste technieken in combinatie met hoge kwaliteit en gebruiksgemak. Weber Maschinentechnik GmbH (Weber MT) doordacht alle producten tot in het kleinste detail, zodat ze bestand zijn tegen ruw gebruik op de bouwplaats. Visser & Visser is een van de geselecteerde leveranciers met een breed assortiment aan bodemverdichters en tegeltrillers van deze toonaangevende fabrikant.

WILT U MEER WETEN OVER DE WEBER MT BODEMVERDICHTERS?

Uitgebreid advies of een vrijblijvende demonstratie: onze verkoopadviseurs staan voor u klaar.

Plan een afspraak

Weber MT trilplaten: voor elk wat wils

De vooruitlopende trilplaten van Weber MT hebben een hoge verdichtingscapaciteit en zijn veelzijdig.
Bovendien besteedde Weber veel aandacht aan de details: de omklapbare stuurboom vergemakkelijkt het transport, terwijl de trilplaten traploos voor- en achteruit schakelbaar zijn. De compacte en praktische Weber MT bodemverdichters in de CF-serie zijn goed toepasbaar in de tuin- en parksector, maar kunnen ook voor de wegenbouw worden ingezet.

Speciaal voor het zware werk is er de CR-klasse van Weber MT trilplaten. Deze prestatiegerichte bodemverdichters met voor- en achteruitloop zijn uitermate geschikt voor funderingswerkzaamheden en de straten- en wegenbouw. De Weber trilplaten zijn er in zowel benzine- als in dieseluitvoeringen.

OOK VOOR GEVOELIG MATERIAAL

Is een trilplaat te zwaar voor uw klus? Dan is de nog compactere trilstamper van Weber een goed alternatief. Ook wanneer er grote of kostbare tegels geplaatst moeten worden, heeft Weber MT de juiste oplossing.

De vooruitlopende tegeltrillers uit de VPR serie zijn ideaal voor het plaatsen van gevoelig materiaal of dunnere betontegels. Deze worden voorzichtig op hun plaats getrild waardoor er minder kans is op scheuren of breuken op de hoeken en randen van de tegels.

EEN WEBER MT BODEMVERDICHTER HUREN

Heeft u een Weber trilplaat, trilstamper of tegeltriller slechts voor een korte periode nodig, of wilt u de machine eerst uitproberen voordat u overgaat tot aanschaf?

Bij Visser & Visser kunt u verschillende Weber bodemverdichters huren. Ook handig als uw eigen machine hersteld of onderhouden wordt bij onze servicedienst.

Verhuur

WIJ GEVEN U GRAAG ADVIES

Uiteraard demonstreren wij deze krachtpatsers graag en helpen wij u bij het maken van de juiste keuze.

Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar!

Neem contact op

BEKIJK ONZE KEUZES

Weber MT bodemverdichters: hoge kwaliteit, gemakkelijk in gebruik

 

VisserBreda-Topcon-Distributeur

“galabau-visserbreda