Trilstamper Weber SRV 590-II 4-takt Honda 28 cm breed

Artnr
s18396

  • Robuuste en krachtige trilstamper
  • Eenvoudig te vervoeren door lage gewicht, draagbeugel en looprol
  • Veel aandacht voor de technische details
  • Makkelijk te onderhouden
  • Standaard voorzien van motorstop en urenteller

Trilstamper SRV 590: robuust, krachtig en licht

Is een trilplaat te zwaar voor uw klus? Dan is de nog compactere trilstamper van Weber een goed alternatief. De Weber SRV 590 trilstamper is de meest betrouwbare op de markt. Hij haalt 700 slagen per minuut en verdicht tot een diepte van 50 cm. Daarmee is de Weber trilstamper een robuuste en buitengewoon krachtige trilstamper die toch maar 62 kg weegt. Dit lage gewicht maakt de SRV 590 goed hanteerbaar tijdens werkzaamheden op de bouwplaats en makkelijker te vervoeren. Niet alleen het lage gewicht, ook de draagbeugel en looprol maakt het laden makkelijker.

Veel aandacht voor technische details

Weber MT besteedde bij het ontwerp van de SRV 590 veel aandacht aan de technische details. De reductie van de hand- armtrillingen maakt het werken met de SRV 590 comfortabel. De bediening van de trilstamper is zeer eenvoudig: met de ergonomische gashendel kunt u de bedrijfssnelheid regelen, het toerental verlagen of de trilstamper stationair laten draaien. Ook is de gashendel voorzien van een motorstop. De trilstamper wordt standaard met urenteller geleverd.

Makkelijk in onderhoud

Tijdens het opstarten van de SRV 590 bewaakt een oliesensor de oliedruk. Zo wordt voorkomen dat de motor start bij gebrek aan olie. Tank- en inline-filters reinigen de brandstof, terwijl het effectieve luchtfiltersysteem de Honda benzinemotor van de trilstamper tegen verontreinigingen beschermt. Het filter is makkelijk te bereiken voor het dagelijks onderhoud. Tot slot is de stamvoet onderhoudsvrij ontworpen.

Specificaties

Specificaties
Aantal slagen in 1 min 720 1/min
Gewicht 62 kg
Werkbreedte 28 cm
Merk Weber
Motor Honda 4-takt GXR120
Motorvermogen in kW / pk 2,8 kW / 3,8 pk
Brandstof Benzine
Centrifugaalkracht 18,3 kN

collect-afvalbakken-visserbreda

nemo-grabo