Hijs- en hefmiddelen

Dankzij hef- en hijsmiddelen kunt u grote en zware objecten moeiteloos en veilig hijsen en verplaatsen. In ons assortiment hijsmiddelen en hefmiddelen vindt u een breed aanbod aan hijsbanden en rondstroppen. Ook voor takels, putdeksellichters en voorlopers bent u bij ons aan het juiste adres. Bestel uw hijsmiddel vandaag nog bij Visser & Visser!

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 43

Pagina
 • 1
 • van 2
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren
  Tonen als Foto-tabel Lijst

  Producten 1-24 van 43

  Pagina
 • 1
 • van 2
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  De verschillende hijsmiddelen van Visser & Visser

  Hef- en hijsmiddelen: of u nu met rioleringswerkzaamheden bezig bent, in de bouw of infrastructuur werkt, of wellicht in de industrie - de kans is groot dat u niet zonder professionele hijsmiddelen of hefmiddelen kunt. Dankzij hijsmiddelen kunt u grote en zware objecten moeiteloos en veilig hijsen en verplaatsen.

  Moet u een zwaar object ophijsen? Bij Visser & Visser kunt u terecht voor verschillende hijsmiddelen. Zo hebben wij naast verschillende hijsbanden, hijskettingen en staalstroppen ook een breed assortiment aan rondstroppen, voorlopers, tweesprongen of viersprongen. Maar ook als u een zogenoemde dommekracht, takel of putdekselhaak zoekt, bent u bij Visser & Visser natuurlijk aan het juiste adres. Al onze hijsmiddelen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en de daarvoor geldende wetgeving. Zo zijn onze hijsbanden en roundslings uiteraard gecertificeerd.

  Komt u er niet uit of wilt u weten welke van de hijsmiddelen het beste past bij uw werkzaamheden? Neem dan contact met ons op om voor advies op maat. Onze gespecialiseerde medewerkers staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden u van passend advies te voorzien.

  Het belang van hijsmiddelen tijdens het uitvoeren van zware projecten

  Tijdens het uitvoeren van zware projecten is het niet alleen raadzaam om te kiezen voor professionele hijsmiddelen, in sommige gevallen is het zelfs verplicht. Dat heeft natuurlijk met veiligheid te maken, maar ook met de fysieke belasting. Door bij zwaar werk te kiezen voor professionele hijsmiddelen die bij het te hijsen object passen, spaart u uw rug en voorkomt u ongelukken.

  Hijsmiddelen voor rioleringswerken

  Als we de term ‘hijsmiddelen’ uitspreken, denkt u misschien al snel rioleringswerken. De hijstakelbok met uitschuifbare poten is daarvan misschien wel het meest aansprekende voorbeeld. Deze is ideaal voor ondergrondse werkzaamheden. Deze hijstakelbok kunt u ook in besloten ruimtes gebruiken. De volledig instelbare telescopische aluminium poten zijn voorzien van een rubberen bescherming zodat wegglijden onmogelijk is. Bovendien is voor de hijstakelbok een passende lier en een valstopapparaat los verkrijgbaar.

  Voor het liften van putdeksels heeft u bij Visser & Visser een ruime keuze aan putdeksellichters en putdekselhaken. Dat kan een eenvoudige haak zijn, maar ook een zware putdeksellichter die met zeer sterke magneten werkt.

  Hijsmiddelen kopen bij Visser & Visser

  Hijsmiddelen kopen? Dat doet u natuurlijk bij Visser & Visser! Via onze website kunt u gemakkelijk uw hijsmiddelen bestellen. Door onze ruime voorraad en betrouwbare levering kunt u uw bestelling al binnen enkele werkdagen op het door u gekozen afleveradres verwachten. Heeft u vragen over uw bestelling of over een product uit ons assortiment? Onze deskundige medewerkers staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Aarzel dus niet en neem direct contact op met onze medewerkers! Bel naar 076 541 5073, wij staan u met veel plezier te woord. Liever per mail? Stuur dan een bericht naar info@visserbreda.nl.  

  Heeft u vragen of wilt u deskundig advies?

  Heeft u vragen over de hijsmiddelen van Visser & Visser? Of kunnen we u helpen bij het maken van de juiste keuze? Visser & Visser heeft al ruim vijftig jaar ervaring in deze branche. Daarom hebben wij altijd wel een antwoord, oplossing of advies voor u. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor de producten uit onze categorie riolering, maar voor het gehele assortiment. Neem via onze website eenvoudig en snel contact op met ons deskundige team. Zo weet u zeker dat u altijd een goede keuze maakt!

  p1938-doneerring

  “kalibratie”