Hijs- en hefmiddelen

Tijdens het verrichten van bepaalde werkzaamheden is het nu eenmaal verstandig om dit zo efficiënt mogelijk te doen. Met behulp van hijsmiddelen van Visser & Visser is het mogelijk om u volledig te concentreren op het uitvoeren van de werkzaamheden, zonder dat dit enorm veel tijd, energie en concentratie gaat kosten. Met name tijdens grootschalige projecten is een professionele aanpak nu eenmaal vereist. Voor uw hijsmiddelen bent u bij Visser & Visser aan het juiste adres. Daarnaast is het bij ons mogelijk om advies op maat te vragen. Onze specialistische medewerkers staan altijd voor u klaar en doen er alles aan om u van passend advies te voorzien. Kortom, bestel uw hijsmiddel vandaag nog bij Visser & Visser!

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 44

Pagina
 • 1
 • van 2
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren
  Tonen als Foto-tabel Lijst

  Producten 1-24 van 44

  Pagina
 • 1
 • van 2
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Hijsmiddelen in combinatie met rioleringswerken

  Als we de term ‘hijsmiddelen’ uitspreken, noemen we ook al snel rioleringswerken. Tijdens bepaalde werkzaamheden die van doen hebben met de riolering is het belangrijk dat hier de juiste hijsmiddelen aan te pas komen. Bij Visser & Visser kunt u terecht voor verschillende hijsmiddelen. Zo bieden wij naast een hijsband, hijsketting en roundsling ook nog eens een rondstrop, hijsband met lusbescherming, een voorloper, tweesprong en tot slot een kettingleng. Al deze producten worden als redelijk technisch ervaren, dus het is van belang dat u altijd even de productomschrijving en de productspecificaties doorneemt. Mocht u vragen hebben over deze producten of over een ander product uit onze webshop, dan is het aan te raden om contact op te nemen met onze medewerkers. Samen komen we overal uit!

  Het belang van hijsmiddelen tijdens het uitvoeren van zware projecten

  Tijdens het uitvoeren van zware projecten is het aan te raden om te kiezen voor professionele hijsmiddelen. Door uzelf, uw werknemers of uw collega’s op te zadelen met arbeidsintensief werk, bestaat de kans dat de focus vermindert en er op termijn ongelukken gaan gebeuren. Kies dus op voorhand voor een professionele aanpak van uw werkzaamheden door de juiste hijsmiddelen aan te schaffen!

  Vragen, opmerkingen of advies nodig?

  Het kan best voorkomen dat u vragen, opmerkingen of advies nodig heeft over hijsmiddelen van Visser & Visser. Gelukkig hebben we al ruim vijftig jaar ervaring in deze branche en daarom hebben wij altijd wel een antwoord, oplossing of advies voor u. Neem via onze website eenvoudig en snel contact op met ons specialistische team en zorg ervoor dat u straks zeker weet dat u de middelen bestelt dat geschikt is voor uw volgende project! 

  Hijsmiddelen kopen bij Visser & Visser

  Hijsmiddelen kopen? Dat doet u natuurlijk bij Visser & Visser! Via onze website kunt u gemakkelijk uw middelen bestellen. Door onze betrouwbare levering mag u uw bestelling spoedig bij u thuis verwachten. Heeft u vragen over uw bestelling of over een product uit ons assortiment? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij voorzien u graag van juiste informatie en het juiste advies.

   

  VisserBreda-Topcon-Distributeur

  “galabau-visserbreda