VERKOOPADVISEURS

Altijd deskundig advies

Onze verkoopadviseurs zijn dagelijks op pad om onze relaties te bezoeken, die wij vaak al jaren kennen. Hierdoor kunnen wij met u meedenken, u ontzorgen en u van deskundig advies voorzien. Onze verkoopadviseurs kennen de markt als geen ander. Wanneer er nieuwe ontwikkelingen zijn die om een andere aanpak vragen, zoeken wij doelgericht naar een passende oplossing.

BENT U OVERTUIGD VAN ONZE EXPERTISE EN AANPAK?

Maak verder kennis met ons team en plan een afspraak. De koffie staat klaar.

Plan een afspraak

BUITENDIENST

Wilt u weten of een bepaald artikel geschikt is voor uw bedrijf? Of het nu gaat om de Strakvlak, tegeltrilwalsen, meetapparatuur, of welk product dan ook: wij verzorgen graag een uitgebreide productdemonstratie. Wij zijn niet bang om daarbij onze handen vies te maken, zo’n demonstratie gaat immers het beste in het veld!

BINNENDIENST

VERKOOPBINNENDIENST: ZORGT DAT HET OP ORDE KOMT

De medewerkers van de verkoopbinnendienst zijn de spil van ons bedrijf. Zij staan dan ook altijd klaar om uw vragen over voorraden en bestellingen te beantwoorden. Of u uw bestelling nu via de verkoopadviseurs, telefoon of webshop plaatst: de binnendienst gaat ermee aan de slag. Ook wanneer u een offerte wilt aanvragen, specifieke productinformatie nodig heeft of een klus aan de printstudio wilt uitbesteden, zorgt de binnendienst dat het in orde komt.

Neem contact op

PLANNING EN LOGISTIEK

Heeft u een product besteld, dan zorgt de verkoopbinnendienst samen met de afdeling logistiek dat u het artikel snel in huis heeft. Als u voor 15.00 uur bestelt en het product op voorraad is, is dat vaak zelfs al de volgende dag. Gaat het om producten die speciaal voor u besteld moeten worden, de printservice of grote producten, dan houdt de verkoopbinnendienst u op de hoogte van de levertijd. Toch nog vragen? U mag ons natuurlijk altijd bellen!

Neem contact op

BALIEVERKOOP EN SHOWROOM

Wilt u een productdemonstratie of een aantal producten vergelijken, dan nodigen wij u van harte uit in onze showroom. Onze baliemedewerker laat u graag de verschillende mogelijkheden zien. Verreweg de meeste artikelen leveren wij uit voorraad. Bel ons dan ook gerust als u een artikel echt snel nodig heeft. Wij controleren direct of wij het in huis hebben, zodat u het aan de balie kunt afhalen en weer door kunt met uw werkzaamheden.

Neem contact op

p1938-doneerring

“kalibratie”