Geleidebakens

Geleidebakens zijn ideaal voor het snel en tijdelijk afzetten van een weg of trottoir. Heeft u een geleidebaak of meerdere geleidebakens nodig, dan bent u bij Visser & Visser aan het goede adres. Als specialist op het vlak van bebakenen bieden wij u een ruim assortiment aan geleidebakens die ook nog eens altijd op voorraad zijn. U hoeft zich bij de aanschaf van een geleidebaak dus ook nooit zorgen te maken: dit specifieke product zal niet ineens uitverkocht of niet meer leverbaar zijn. Heeft u advies nodig over een geleidebaak? Visser & Visser heeft meer dan 50 jaar ervaring in de deze branche. Wij kunnen we u dus altijd van passend advies voorzien. Aarzel dus vooral niet en neem contact op met onze gespecialiseerde medewerkers als u vragen heeft. Bestel uw geleidebaak vandaag nog bij Visser & Visser!

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een geleidebaak van Visser & Visser

Bij Visser & Visser kunt u terecht voor een geleidebaak. Zo’n geleidebaak wordt ook wel een geleidebaken, baakschild, of gewoon kortweg baakje of schildje genoemd. Een geleidebaak kan worden geplaatst bij uiteenlopende wegwerkzaamheden, bijvoorbeeld aan de snelweg of in een drukke binnenstad. Een geleidebaken is dan ook ideaal om een rijbaan tijdelijk af te sluiten, of om te voorkomen dat voetgangers tegen een steiger op het trottoir aanlopen. Een geleidebaken moet aan verschillende eisen voldoen. Zo moet deze aan beide kanten voorzien zijn van rode en witte reflecterende strepen. Hierdoor valt het baken goed op en zien mensen in één oogopslag dat er sprake is van een gevaarlijke situatie.

Verschillende soorten geleidebakens

Visser & Visser heeft ook een variant op de oorspronkelijke rood met wit gekleurde variant in het assortiment. Dit baakschild kunt u gebruiken als voordelig en tijdelijk alternatief voor  een verkeerszuil, bijvoorbeeld om vrachtwagens op uw eigen terrein de juiste richting op te sturen. Het schild is aan beide zijdes voorzien van reflectiefolie klasse 3 (Diamond Grade) en is dus dag en nacht goed zichtbaar.

Accessoires voor geleidebakens 

Bij Visser & Visser verkopen we verschillende soorten geleidebakens, zowel los als in een complete set. Deze sets kunnen bestaan uit een x-aantal bovendelen van geleidebakens. De bijbehorende baakvoeten of een gemakkelijk te verplaatsen opslagrek zijn apart bij ons te bestellen. De zandzakken die wij in onze webshop aanbieden zijn tot slot bedoeld om het omwaaien van uw geleidebakens te voorkomen. Zoals u kunt zien bent u ook voor de bijbehorende producten en accessoires bij Visser & Visser aan het juiste adres! Het is voor zowel u – de consument – als voor ons – de aanbieder – een must dat het uitvoeren van bepaalde werkzaamheden veilig gebeurt. Kies dus voor kwaliteit en kies vandaag nog voor een geleidebaak van Visser & Visser!

Geleidebakens personaliseren

Wanneer u vijftig of meer geleidebakens tegelijkertijd aanschaft, kunt u deze bij Visser & Visser laten personaliseren. Onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden. Zo kunt u uw geleidebakens voorzien van uw naam of logo. Zo slaat u twee vliegen in één klap: u bent zichtbaar aanwezig en maakt tegelijk de geleidebakens minder aantrekkelijk voor diefstal.

Vragen of heeft u advies nodig?

Heeft u vragen of heeft u advies nodig over de bakens of andere afzetmaterialen van Visser & Visser? Wij zijn specialist op het vlak van bebakenen en hebben al ruim vijftig jaar ervaring in deze branche. Onze specialisten hebben daarom altijd wel een passend antwoord, oplossing of advies op maat voor u. Neem via onze website eenvoudig en snel contact op met ons deskundige team. Zo weet u zeker dat u de bakens en bakenvoeten bestelt die geschikt zijn voor uw project!

Geleidebakens kopen bij Visser & Visser

Geleidebakens kopen? Dat doet u natuurlijk bij Visser & Visser! Via onze website kunt u gemakkelijk uw bakens bestellen. Door onze betrouwbare levering heeft u uw bestelling snel in huis. Heeft u vragen over uw bestelling of over een product uit ons assortiment? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij voorzien u graag van juiste informatie en het juiste advies.

 


Veelgestelde vragen

Wat is een geleidebaak?

Een geleidebaak of baakschild is een kunststof markeringsplaat van ca 30 x 120 cm. Deze is aan beide zijdes voorzien van diagonaal gestreept rood/wit reflectiefolie. Een baakschild wordt in een daarvoor bestemde geleidebaakvoet geplaatst.

Waarvoor gebruik ik een geleidebaken?

Een geleidebaken wordt geplaatst om een gevaarlijke situatie aan te duiden bij uiteenlopende wegwerkzaamheden. Denk aan wegwerkzaamheden aan de snelweg of juist in een drukke binnenstad. Zo kan een geleidebaken worden gebruikt om een rijbaan tijdelijk af te sluiten, of om voetgangers om te leiden omdat het trottoir opengebroken is.

Waarom kiezen voor een reflecterende geleidebaken?

Bij wegwerkzaamheden waarbij bijvoorbeeld een rijbaan deels is afgesloten, is het verplicht om rood/wit reflecterende geleidebakens te plaatsen. De rood/witte strepen maken dat de baakschildjes zowel bij daglicht als in het donker zeer goed zichtbaar zijn. Volgens de verkeersregels moet het reflectievlak 100 x 25 cm zijn.

 

p1938-doneerring

“kalibratie”