Geleidebakens

Als u op zoek bent naar geleidebakens of een enkele geleidebaak bent u bij Visser & Visser aan het goede adres. U vindt bij ons een ruim aanbod. Daarnaast is de voorraad betrekkelijk groot. U hoeft zich bij de aanschaf van een geleidebaak dus ook niet snel zorgen te maken dat dit specifieke product ineens uitverkocht of niet meer leverbaar is. Tot slot bent u bij Visser & Visser voor een geleidebaak aan het goede adres, gezien wij de ideale plek zijn voor advies op maat. Dankzij onze ruime ervaring in de huidige branche kunnen we u altijd van passend advies voorzien. Aarzel dus vooral niet en neem contact op met onze specialistische medewerkers als u vragen of hulp nodig heeft. Bestel uw geleidebaak vandaag nog bij Visser & Visser!

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een geleidebaak van Visser & Visser

Bij Visser & Visser kunt u terecht voor een geleidebaak. Zo’n geleidebaak wordt ook wel een geleidebaak, baakschild, of gewoon kortweg baakje of schildje genoemd.

Een geleidebaken kan worden geplaatst bij uiteenlopende wegwerkzaamheden, bijvoorbeeld aan de snelweg of in een drukke binnenstad. Zo kan een geleidebaken ingezet worden om een rijbaan tijdelijk af te sluiten, maar ook om te voorkomen dat voetgangers tegen een steiger op het trottoir aanlopen bijvoorbeeld. Een geleidebaken moet aan verschillende eisen voldoen. Zo moet het onder meer aan beide kanten voorzien zijn van rode en witte reflecterende strepen. Dit zodat het baken goed opvalt en mensen in één oogopslag zien dat er sprake is van een gevaarlijke situatie.

Verschillende soorten geleidebakens

Bij Visser & Visser verkopen we verschillende soorten geleidebakens, zowel los als in een complete set. Deze sets kunnen bestaan uit enkel en alleen geleidebakens (geleverd in een x aantal), maar ook uit geleidebakens met bijbehorende baakvoeten of een gemakkelijk te verplaatsen opslagrek. Het opslagrek en de baakvoeten kunt u overigens ook apart bij ons bestellen. Dit kan handig zijn wanneer u al wel geleidebakens heeft, maar nog geen voeten om de bakens in te zetten. De zandzakken die wij in onze webshop aanbieden zijn tot slot bedoeld om het omwaaien van uw geleidebakens te voorkomen. Zoals u kunt zien bent u ook voor de bijbehorende producten en accessoires bij Visser & Visser aan het juiste adres! Het is voor zowel u – de consument – als voor ons – de aanbieder – een must dat het uitvoeren van bepaalde werkzaamheden veilig gebeurt. Kies dus voor kwaliteit en kies vandaag nog voor een geleidebaak van Visser & Visser!

Geleidebakens personaliseren

Bij een aankoop die groter is dan vijftig stuks is het bij Visser & Visser mogelijk om uw geleidebakens te personaliseren. U kunt contact opnemen met onze specialisten die u vervolgens voorzien van de informatie die u nodig heeft. Het is bijvoorbeeld mogelijk om uw geleidebakens te voorzien van uw naam, maar ook zijn er mogelijkheden richting de vermelding van een logo. Als u hier geen behoefte aan heeft, is dit natuurlijk ook mogelijk.

Vragen, opmerkingen of advies nodig?

Het kan best voorkomen dat u vragen, opmerkingen of advies nodig heeft over de bakens of andere afzetmaterialen van Visser & Visser. Gelukkig hebben we al ruim vijftig jaar ervaring in deze branche en daarom hebben wij altijd wel een antwoord, oplossing of advies voor u. Neem via onze website eenvoudig en snel contact op met ons specialistische team en zorg ervoor dat u straks zeker weet dat u de baken bestelt dat geschikt is voor uw volgende project! 

Geleidebakens kopen kopen bij Visser & Visser

Geleidebakens kopen? Dat doet u natuurlijk bij Visser & Visser! Via onze website kunt u gemakkelijk uw bakens bestellen. Door onze betrouwbare levering mag u uw bestelling spoedig bij u thuis verwachten. Heeft u vragen over uw bestelling of over een product uit ons assortiment? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij voorzien u graag van juiste informatie en het juiste advies.

 

VisserBreda-Topcon-Distributeur

“galabau-visserbreda