Strakvlak

De Strakvlak egalisatieschuif is hèt afreimaatje voor de hovenier en de stratenmaker om het zware afreiwerk te verlichten. Zelfs als machinaal afreien niet mogelijk is, egaliseert u met een Strakvlak zandbanen voor bestrating, gazons en grindpaden in een handomdraai.

Tonen als Foto-tabel Lijst

23 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

23 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Strakvlak kopen? Zo kiest u de juiste!

De egalisatieschuiven zijn er in vier verschillende uitvoeringen. Lees hieronder welke uitvoering het beste past bij uw werkzaamheden.

Smalle Strakvlak voor grof voorbewerken

Het beste resultaat bereikt u door het terrein eerst grof te bewerken met een smalle egalisatieschuif. Hier is de verstelbare Strakvlak III DV egalisatieschuif perfect voor. Door zijn verstelbare schuif kunt u deze eenvoudig verstellen van 70 tot 120 cm breedte. In korte tijd verplaatst u veel materiaal en wordt het terrein grof geëgaliseerd.

Brede egalisatieschuif: moeiteloos een strakke zandbaan

Voor het nauwkeurige afreiwerk is er de brede egalisatieschuif Strakvlak IV DV. Met dit egalisatiebord creëert u moeiteloos een strakke zandbaan. Vooral met de werkbreedte die u in kunt stellen tussen de 117 en 210 cm, egaliseert u in korte tijd de zandbanen. De Strakvlak egalisatieschuif breed is traploos verstelbaar, waarbij u profiteert van de rechte egalisatiebladen. Deze kunnen ook in dakvlak-stand geplaatst worden.

Duo egalisatieschuif voor extra brede oppervlaktes

De Strakvlak VII Duo is de breedste egalisatieschuif in ons assortiment. Deze is speciaal ontwikkeld voor de extra brede oppervlaktes en moet door twee personen bediend worden. Deze is verstelbaar tussen 210-303 cm breedte. Grote oppervlakten heeft u nu binnen no-time geëgaliseerd. Doordat wij ons hebben geconcentreerd op de ergonomie, zijn de egalisatieschuiven in diverse hoogtes verstelbaar en eenvoudig te gebruiken door het lichte gewicht en het robuuste materiaal. Daar leest u straks meer over.

Nieuw! De lasergestuurde en zelfnivellerende Strakvlak LSR

Met de egalisatieschuif Strakvlak LSR is het niet meer nodig om referentiepunten uit te zetten. Het door de laser aangegeven profiel wordt nauwkeurig gevolgd door de laserontvanger. Hierdoor wordt het oppervlak stap voor stap geëgaliseerd. De lasergedreven egalisatieschuif is zelfnivellerend dankzij de in de control box ingebouwde computer. Deze stuurt de twee elektrische levelmotoren aan, die de positie van de zijwielen ten opzichte van het egalisatiebord automatisch aanpassen. Anders gezegd: de wielen volgen het terrein en het egalisatiebord volgt de laser, met een nauwkeurig en gelijkmatig geëgaliseerd oppervlak als resultaat.

Verlaagt de fysieke belasting

Bij deze speciaal door Visser & Visser ontwikkelde Strakvlak egalisatieschuif is veel aandacht gegaan naar de ergonomie: het is dan ook het paradepaardje van Visser & Visser. Niet voor niets, het is de eerste hand egalisatieschuif die door Vakorganisaties en arbo-instellingen met open armen werd ontvangen omdat het de fysieke belasting voor de gebruiker aanzienlijk verlaagt. Zo zijn de degelijke maar lichtgewicht kunststof wielen, die aan de schuif bevestigd zijn, net als de basisarm in hoogte verstelbaar. Dit maakt het mogelijk om met een rechte rug te werken. Een Strakvlak is daarom voor iedere stratenmaker en hovenier een onmisbaar gereedschap!

Strakvlak huren?

Een Strakvlak huren is handig als u deze eerst even wilt uitproberen voordat u deze aanschaft. Natuurlijk is huren ook ideaal als u deze slechts voor korte tijd nodig heeft. Kijk voor meer informatie op onze pagina verhuur.

p1938-doneerring

“kalibratie”