Egalisatieschuif Strakvlak VII duo | 210-303 cm

Artnr
s4640

  • De ideale hulp bij het egaliseren en profileren van zandbanen, gazons, grindpaden etc.
  • Gratis verzending
  • twee-persoonsmodel voor extra brede oppervlaktes
  • Zowel vlak als in een dakprofiel gecombineerd in één Strakvlak

Strakvlak - egaliseren en profileren met gemak!

De Strakvlak is een handig en snel afreimaatje voor de hovenier en de stratenmaker om het zware afreiwerk te verlichten. Ook wanneer machinaal afreien niet mogelijk is, egaliseert Strakvlak zandbanen voor bestrating, gazons en grindpaden in een handomdraai.

Strakvlak VII Duo: voor de extra brede oppervlaktes

De Strakvlak egalisatieschuif is er in drie uitvoeringen. De breedste uitvoering is de Strakvlak VII Duo. Deze is door twee personen te bedienen en is ontwikkeld voor de extra brede oppervlaktes. De Strakvlak VII duo egalisatieschuif is verstelbaar van 210 – 303 cm.

Werken met een rechte rug

Bij deze speciaal door Visser & Visser ontwikkelde handegalisatieborden is veel aandacht gegaan naar de ergonomie. Zo zijn de degelijke maar lichtgewicht kunststof wielen net als de basisarm in hoogte verstelbaar. Dit maakt het mogelijk om met een rechte rug te werken.

Strakvlak is het paradepaardje van Visser & Visser. Niet voor niets, het is het eerste handegalisatiebord dat door Vakorganisaties en arbo-instellingen met open armen werd ontvangen omdat het de fysieke belasting voor de gebruiker aanzienlijk verlaagt.

Specificaties

Specificaties
Gewicht 45 kg
Werkbreedte 210 - 303 cm
Wieldiameter 250 mm
Hoogte bedieningsstuur 70 - 90 cm
Wiel Massief kunststof
Stelhoogte wielen -45 mm tot +175 mm
Merk Strakvlak

p1938-doneerring

“kalibratie”