OVER ONS

DE KRACHT VAN VISSER & VISSER: SNELHEID EN FLEXIBILITEIT

Alles voor meten, bouwen en bebakenen: Visser & Visser is al meer dan 60 jaar actief in branches als de grond- weg- en waterbouw. Wij onderscheiden ons in de markt door een bijzonder pro-actieve en klantgedreven houding, een zeer breed assortiment in combinatie met veel vakkennis. Onze klanten weten inmiddels dat wij altijd voor hen klaarstaan en met hen mee denken.

Wij werken dan ook met goed opgeleid personeel en vinden korte lijnen en snel schakelen belangrijk. Maak kennis met onze producten van hoge en constante kwaliteit, onze goede service, flexibiliteit en de mogelijkheid om snel te leveren, als het moet nog dezelfde dag!

 

HOE HET IN 1960 BEGON

Huib Visser, oprichter van Visser & Visser, werkte na zijn opleiding weg- en waterbouwkunde een aantal jaren als uitvoerder. Hij merkte dat er veel vraag was naar goed gereedschap voor meten, bouwen en bebakenen en begon in 1960 met de verkoop hiervan.

In 1974 kocht Huib een opslagruimte in Prinsenbeek, waar al snel een kantoor werd ingericht. Later kwam daar ook een eigen werkplaats bij om verkeersborden te schilderen en producten te repareren.

Met zijn zoons Menno en Huib-Jan startte Huib in 1990 het huidige Visser & Visser. Sindsdien weten gemeenten en andere (semi-)overheidsorganisaties, aannemers, werkvoorzieningsschappen, hoveniers en andere bedrijven de weg naar Visser & Visser te vinden.

MET DE TIJD MEE

In 2002 verhuisde Visser & Visser naar het bedrijventerrein Steenakker in Breda. Hier kon het bedrijf verder uitgroeien. Het nieuwe, duurzaam gebouwde pand bood ruimte aan een groter magazijn met verhuurafdeling, een goed geoutilleerde werkplaats en voldoende werkplekken voor de medewerkers. Ook werd een kalibratieafdeling en eigen ontwerp- en printstudio ingericht.

Met de tijd mee gaan betekent voortdurend innoveren. Wij zitten regelmatig met onze leveranciers om de tafel om de laatste ontwikkelingen rondom kwaliteit en innovaties, maar ook duurzaamheid, MVO en het minimaliseren van transportkosten te bespreken.

OFFICIEEL DEALER VAN A-KWALITEITSPRODUCTEN

In het uitgebreide assortiment van Visser & Visser treft u alleen A-kwaliteitsproducten aan, waarvan wij vaak officieel dealer zijn. Door onze apparatuur en materialen op de juiste wijze te gebruiken en te onderhouden, is de levensduur aanmerkelijk te verlengen. U kunt dan ook altijd op ons goed opgeleide personeel rekenen als het gaat om voorlichting en advies.

Door grote voorraden en goede, langdurige samenwerking met onze leveranciers, kunnen wij snel leveren. Een groot deel van ons assortiment is te bestellen via onze webshop. Staat er niet tussen wat u zoekt, wilt u gedegen advies over een bepaald product of een vrijblijvende productdemonstratie? U kunt ons altijd bellen of mailen.

p1938-doneerring

“kalibratie”