Transportmiddelen

Als het aankomt op een efficiënte manier van werken, dan kunnen passende transportmiddelen tijdens uw volgende project natuurlijk niet ontbreken. Door zware, onhandige producten voortaan met een geschikt middel te vervoeren, ontstaat er tijd en ruimte op u op andere dingen te focussen. U vindt de juiste transportmiddelen uiteraard bij Visser & Visser. Doordat wij als bedrijf zijne ruim 50 jaar ervaring hebben in de huidige branche bent u niet alleen aan het goede adres voor transportmiddelen, maar kunt u ook bij ons terecht voor advies op maat. Aarzel niet en bestel uw transportmiddelen vandaag nog bij Visser & Visser!

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De verschillende transportmiddelen van Visser & Visser

Bij Visser & Visser vindt u verschillende transportmiddelen voor de bouw. Allereerst is er onze handtrekwagen. Dit interne transportmiddel heeft een maximale belading van 1000 kilo en is voorzien van luchtbanden. Dankzij dit transportmiddel is het mogelijk om uw producten efficiënter en makkelijker te vervoeren. Naast een handtrekwagen vindt u bij ons ook een palletwagen. De maximale draagcapaciteit van dit vervoermiddel bedraagt 2500 kg. Tot slot vindt u bij ons een zogeheten pallethaak en een stortzak. Deze opslag en transportmiddelen zijn perfect voor uw volgende project!

Kwaliteit staat voorop

Als het aankomt op het vervoeren van goederen is het erg belangrijk dat efficiëntie en veiligheid voorop staan. Met de interne transportmiddelen van Visser & Visser is dit enkel een gegeven. Door bij ons voor kwaliteit te kiezen, weet u zeker dat u uw producten voortaan op de meest veilige en efficiënte manier vervoert. Zo biedt de handtrekwagen bijvoorbeeld een een stang. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken dat de producten die u vervoert ergens vallen of u wellicht zelfs over uw voeten heen rijdt. Wie kiest voor een veilige manier van vervoeren, kiest voor de transportmiddelen van Visser & Visser. Bestel uw transportmiddelen daarom vandaag nog bij dé specialist op dit gebied!

Vragen, opmerkingen of advies nodig?

Het kan best voorkomen dat u vragen, opmerkingen of advies nodig heeft over transportmiddelen van Visser & Visser. Gelukkig hebben we al ruim vijftig jaar ervaring in deze branche en daarom hebben wij altijd wel een antwoord, oplossing of advies voor u. Neem via onze website eenvoudig en snel contact op met ons specialistische team en zorg ervoor dat u straks zeker weet dat u de transportmiddelen bestelt die geschikt zijn voor uw volgende project! 

Transportmiddelen kopen bij Visser & Visser

Transportmiddelen kopen? Dat doet u natuurlijk bij Visser & Visser! Via onze website kunt u gemakkelijk uw producten bestellen. Door onze betrouwbare levering mag u uw bestelling spoedig bij u thuis verwachten. Heeft u vragen over uw bestelling of over een product uit ons assortiment? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij voorzien u graag van juiste informatie en het juiste advies.

 

p1938-doneerring

“kalibratie”