Vetkrijt

Een stuk aftekenen op de bestrating of een tijdelijke wegmarkering zetten? Dan is vetkrijt - ook wel wegenkrijt, merkkrijt of signeerstift genoemd - onmisbaar. Visser & Visser levert zowel rond vetkrijt als zeskantig vetkrijt in vier verschillende kleuren. Bent u benieuwd naar ons complete assortiment vetkrijt? Bekijk dan snel deze pagina!

 

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Vetkrijt of wegenkrijt voor binnen- en buitengebruik

Vetkrijt of wegenkrijt geeft optimale herkenbaarheid, ook op een gekleurde grond. Vetkrijt is dan ook superhandig voor het aanbrengen van tijdelijke wegmarkeringen. Het vetkrijt heeft een basis van paraffine, gemengd met organische kleurstoffen. Door deze grondstoffenmix is het wegenkrijt onuitwisbaar en bestendig tegen water en alle andere weersinvloeden.

Ook te gebruiken op andere ondergronden

Bovendien kunt u het krijt niet alleen op steen, tegels of asfalt gebruiken. Het vetkrijt is ook prima op hout, beton of ruwe metalen toe te passen. Daarmee is het geschikt voor zowel binnen gebruik, maar zeker ook voor de uitdagende omstandigheden in de buitenlucht. Ideaal dus voor wegenbouwers, aannemers, stratenmakers, hoveniers, timmerlieden of andere vakspecialisten. Ook goed om te weten: in veel gevallen kunt u over de markeringen met vetkrijt heen verven.

Het aanbod van Visser & Visser

Bij Visser & Visser heeft u keuze uit verschillende krijtproducten. Voor het gebruiken onder hoge temperaturen voldoet spekkrijt uitstekend. Dit krijt is geschikt om toe te passen onder hoge temperaturen, zoals in de ijzerverwerking of bij laswerkzaamheden. Het spekkrijt is te koop in doosjes van 20 stuks.

Voor gebruik op wegen is het wegenkrijt van Visser & Visser de beste keuze. Het krijt is te gebruiken op vrijwel alle ondergronden en verweert uit zichzelf. Doordat dit soort krijt bestaat uit glasvezel, is het onbreekbaar. Wegenkrijt bieden we in doosjes van 4 stuks.

Ons vetkrijt is van prima kwaliteit en is bovendien een prijsvriendelijke keuze. Deze worden verpakt per 12 stuks, worden geleverd in verschillende kleuren en zijn uitstekend te gebruiken bij tijdelijke wegmarkeringen. Maak een keuze tussen de ronde of zeskanten vetkrijt. Het zeskantige model geeft u net wat meer grip. Hierdoor glijdt het krijt niet snel uit uw handen. Zelfs niet als u uw handschoenen aan heeft!

Vetkrijt kopen bij Visser & Visser

Alles voor meten, bouwen en bebakenen: daar hoort natuurlijk ook vetkrijt of wegenkrijt bij. Wilt u vetkrijt voor de bouw kopen? Dan bent u bij Visser & Visser aan het juiste adres. Wij leveren het krijt voor tijdelijke wegmarkeringen in de kleuren blauw, geel, rood en wit. Daarnaast heeft u ook de keuze uit spekkrijt, dat onder hoge temperaturen uitstekend te gebruiken is. Het vetkrijt of wegenkrijt wordt per kleur geleverd en afhankelijk van het type verpakt in een doosje van vier, twaalf of twintig stuks.

Plaats het vetkrijt in het winkelwagentje en reken veilig online af. Bestelt u vandaag nog? Dan kunt u het vetkrijt binnen 3 werkdagen al op uw afleveradres verwachten. Profiteer van onze scherpe prijzen en koop vandaag nog uw krijt bij Visser & Visser!

Vragen?

Heeft u nog vragen over onze producten of de levering? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Doordat we beschikken over meer dan 50 jaar ervaring, kunnen we u in iedere situatie van vakkundig advies voorzien. U kunt ons iedere werkdag en op zaterdag bereiken op 076 – 541 5073. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@visserbreda.nl. We helpen u vervolgens zo snel mogelijk verder!

 

 

p1938-doneerring

“kalibratie”