Vetkrijt

Een stuk aftekenen op de bestrating of een tijdelijke wegmarkering zetten? Dan is vetkrijt - ook wel wegenkrijt, merkkrijt of signeerstift genoemd - onmisbaar. Visser & Visser levert zowel rond vetkrijt als zeskantig vetkrijt in vier verschillende kleuren.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Vetkrijt of wegenkrijt voor binnen- en buitengebruik

Vetkrijt of wegenkrijt geeft optimale herkenbaarheid, ook op een gekleurde grond. Vetkrijt is dan ook super handig voor het aanbrengen van tijdelijke wegmarkeringen. Het wegenkrijt heeft een basis van paraffine, gemengd met organische kleurstoffen. Door deze grondstoffenmix is het wegenkrijt is onuitwisbaar, dus water- en weerbestendig. Bovendien kunt u het niet alleen op steen, tegels of asfalt gebruiken: u kunt het vetkrijt ook prima op hout, beton of al dan niet ruwe metalen toepassen. Daarmee is het geschikt voor zowel binnen-gebruik, maar zeker ook voor de uitdagende omstandigheden in de buitenlucht. Ideaal dus voor de wegenbouwers, aannemers, stratenmakers, hoveniers, timmerlieden of... Ook goed om te weten: in veel gevallen kunt u over de markeringen met vetkrijt heen verven.

Vetkrijt kopen? Dat doe je natuurlijk bij Visser & Visser

Alles voor meten, bouwen en bebakenen: daar hoort natuurlijk ook vetkrijt of wegenkrijt bij. Wilt u vetkrijt kopen? Dan bent u bij Visser & Visser dus aan het juiste adres. Wij leveren dit vetkrijt voor tijdelijke wegmarkeringen in de kleuren blauw, geel, rood en wit. Ook kunt u kiezen voor rond vetkrijt of het zeskant wegenkrijt. Het zeskantig model geeft net wat meer grip. Hierdoor glijdt het krijt niet snel uit uw handen. Zelfs niet als u uw handschoenen aan heeft!

Ook de speciaal beschikbare vetkrijthouder voor rond wegenkrijt geeft een goede grip. Hiermee kunt u de vetkrijt of wegenkrijt tot het laatste stompje toe gebruiken. Handig toch!

Elk model wegenkrijt wordt per kleur geleverd in een doosje van twaalf stuks. 

Altijd snel in huis

Natuurlijk heeft het vetkrijt een prijs-kwaliteitverhouding zoals u die van ons gewend bent! U kunt de signeerstiften snel en eenvoudig bestellen via onze webshop. Wij hebben het wegenkrijt altijd op voorraad. Vandaag besteld – vaak de volgende dag al in huis! Heeft u toch vragen over ons vetkrijt, wegenkrijt of andere meetaccessoires? Vraag het aan een van onze specialisten!

 

VisserBreda-Topcon-Distributeur

“galabau-visserbreda