Temperatuurmeters

Op zoek naar een thermometer voor (wegen)bouw of agrarische sector? Visser & Visser heeft breed assortiment temperatuurmeters. Denk aan een infrarood temperatuurmeter om de asfalttemperatuur op afstand te meten, temperatuurmeters met een insteeksensor of degelijke buiten thermometers. Check het aanbod en bestel uw temperatuurmeter vandaag nog!

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Infrarood temperatuurmeter om asfalttemperatuur te meten

Visser & Visser zou Visser & Visser niet zijn als wij u op het gebied van temperatuurmeters geen ruime keuze zouden bieden. Wij vinden het erg belangrijk dat u als klant altijd genoeg keuzemogelijkheden heeft en dus ook de precieze temperatuurmeter kunt kiezen die het beste past bij uw situatie. Wilt u de temperatuur van een oppervlak op afstand kunnen meten? Dan is de temperatuurmeter infrarood MS vast iets voor u. Deze infrarood temperatuurmeter heeft een bereik tussen de -32 en +420 graden. Daarom wordt deze infrarood thermometer vaak gebruikt om de temperatuur van het asfalt op afstand en dus contactloos te meten.

Temperatuurmeter met insteeksensor

Onze thermometer DIGITAAL TM-926 gaat zelfs nog een heel stuk verder. Deze heeft een bereik van 50° tot +1300°C en is gemaakt voor de zwaarste omstandigheden. Handig is dat u  een insteeksensor aan deze temperatuurmeter kunt koppelen. In ons standaardassortiment vindt u een insteeksensor voor temperatuurmeters met een lengte van 24 cm. Hiermee is deze temperatuurmeter met insteeksensor niet alleen geschikt om de asfalttemperatuur te meten; u kunt deze ook bijvoorbeeld gebruiken om de temperatuur in composthopen of mesthopen te meten, om broei en uiteindelijk zelfs brand te voorkomen. Heeft u een langere insteeksensor voor uw temperatuurmeter nodig? Geen probleem! Neem dan even contact met onze klantenservice, wij helpen u graag verder!

Reguliere buiten thermometer

Naast de zeer nauwkeurige en geavanceerde digitale temperatuurmeters die vaak in de wegenbouw worden gebruikt, ontbreekt ook de reguliere buiten temperatuurmeter natuurlijk niet in ons assortiment. Een eenvoudig maar doeltreffend model, waarop de temperatuur makkelijk af te lezen is.

Heeft u vragen of wilt u advies?

Wanneer u niet helemaal zeker weet of de temperatuurmeter die u op het oog heeft wel geschikt is voor uw volgende klus, raden we u aan om contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden graag al uw vragen over onze infrarood temperatuurmeters, temperatuurmeters met insteeksensor of andere temperatuurmeters voor professioneel gebruik. Ook als u vragen heeft over andere meetapparatuur  kunt u natuurlijk altijd bij Visser & Visser terecht. Visser & Visser is niet voor niets specialist als het om meten gaat: na ruim vijftig jaar ervaring in deze branche kunnen wij al uw vragen beantwoorden, een passende oplossing vinden of advies geven. Neem via onze website eenvoudig en snel contact op met onze specialisten, stuur een e-mail naar info@visserbreda.nl. Bellen kan natuurlijk ook: wij zijn te bereiken op 076 – 541 5073. Zo weet u zeker dat u een temperatuurmeter kiest die geschikt is voor uw volgende project!

Een infrarood temperatuurmeter kopen bij Visser & Visser

Heeft u een keuze gemaakt? Voeg dan de temperatuurmeter, eventueel samen met andere producten van uw wensenlijstje, toe aan uw virtuele winkelmandje. Wanneer u de thermometer digitaal TM-926 wilt aanschaffen, denkt u dan ook aan de los verkrijgbare insteeksensor? Zodra uw bestelling bij ons is binnengekomen, gaat ons team direct aan de slag om uw nieuwe temperatuurmeter zo spoedig mogelijk bij u te bezorgen. Door onze betrouwbare levering, kunt u uw nieuwe temperatuurmeter al snel op het door u gekozen bezorgadres verwachten.

 

p1938-doneerring

“kalibratie”