Temperatuurmeters

Voor zo’n beetje alles wat u onder ‘meten’ kunt scharen, bent u bij Visser & Visser aan het juiste adres. Dat geldt natuurlijk ook voor zaken als een temperatuurmeter. Voor zowel infrarood temperatuurmeters waarmee u op afstand bijvoorbeeld de temperatuur van het asfalt kunt meten, als temperatuurmeters met insteeksensor of de reguliere buiten thermometers, biedt Visser & Visser de uitkomst. Bestel uw temperatuurmeter voor professioneel gebruik vandaag nog bij het bedrijf met ruim vijftig jaar ervaring: Visser & Visser!

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Asfalttemperatuur meten met infrarood temperatuurmeter

Visser & Visser zou Visser & Visser niet zijn als er ook op het gebied van temperatuurmeters, geen groot aanbod was. Wij vinden het erg belangrijk dat u als klant altijd genoeg keuzemogelijkheden heeft en dus ook de precieze temperatuurmeter kunt kiezen die het beste past bij uw situatie. U kunt bijvoorbeeld kiezen om de temperatuurmeter infrarood MS te bestellen. Deze temperatuurmeter heeft een bereik tussen de -32 en +420 graden. Deze infrarood thermometer wordt vaak gebruikt om de temperatuur van het asfalt op afstand en contactloos te meten.

Temperatuurmeter met insteeksensor

Onze thermometer DIGITAAL TM-926 gaat zelfs nog een heel stuk verder. Deze heeft een bereik van 50° tot +1300°C en is gemaakt voor de zwaarste omstandigheden. Handig is dat u hier een insteeksensor aan kunt koppelen. In ons standaardassortiment vindt u een insteeksensor met een lengte van 24 cm. Hiermee is deze temperatuurmeter niet alleen geschikt om de asfalttemperatuur te meten; u kunt deze ook bijvoorbeeld gebruiken om de temperatuur in composthopen of mesthopen te meten, om broei en uiteindelijk zelfs brand te voorkomen. Heeft u een langere insteeksensor voor uw temperatuurmeter nodig? Geen probleem! Neem dan even contact met onze klantenservice, wij helpen u graag verder!

Reguliere buiten thermometer

Naast de zeer nauwkeurige en geavanceerde digitale temperatuurmeters die vaak in de wegenbouw worden gebruikt, ontbreekt ook de reguliere buiten temperatuurmeter natuurlijk niet in ons assortiment. Een eenvoudig maar doeltreffend model, waarop de temperatuur makkelijk af te lezen is.

Heeft u vragen of wilt u advies?

Wanneer u niet helemaal zeker weet of de temperatuurmeter die u op het oog heeft wel geschikt is voor uw volgende klus, raden we u aan om contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden graag al uw vragen over onze temperatuurmeters. Ook als u vragen heeft over andere meetapparatuur kunt u natuurlijk altijd bij Visser & Visser terecht. Visser & Visser is niet voor niets specialist als het om meten gaat: na ruim vijftig jaar ervaring in deze branche kunnen wij al uw vragen beantwoorden, een passende oplossing vinden of advies geven. Neem via onze website eenvoudig en snel contact op met onze specialisten, stuur een e-mail naar info@visserbreda.nl. Bellen kan natuurlijk ook: wij zijn te bereiken op 076 – 541 5073. Zo weet u zeker dat die ene temperatuurmeter geschikt is voor uw volgende project!

Een infrarood temperatuurmeter kopen bij Visser & Visser

Wanneer u een geschikte temperatuurmeter heeft kunnen vinden, kunt u deze gemakkelijk toevoegen aan uw virtuele winkelmandje. Wanneer u voor de thermometer digitaal TM-926 bent gegaan, denkt u dan ook eventueel aan de los verkrijgbare insteeksensor? Zodra uw bestelling bij ons is binnengekomen, gaat ons team direct aan de slag om uw nieuwe temperatuurmeter zo spoedig mogelijk bij u te bezorgen. Door onze betrouwbare levering, kunt u uw nieuwe temperatuurmeter al snel op het door u gekozen bezorgadres verwachten.

 

collect-afvalbakken-visserbreda

nemo-grabo