Trilplaten

Bij Visser & Visser vindt u alleen de hoogste kwaliteit trilplaten, bodemverdichters, trilstampers en trilwalsen. Omdat geen enkel merk op het gebied van triplaten zich kan meten met Weber MT, is ons assortiment op dit A-merk gebaseerd. De trilplaten van Weber MT kenmerken zich door Duitse degelijkheid: toepassing van de modernste technieken in combinatie met hoge kwaliteit en gebruiksgemak.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 30

Pagina
 • 1
 • van 2
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren
  Tonen als Foto-tabel Lijst

  Producten 1-24 van 30

  Pagina
 • 1
 • van 2
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Welke trilplaat kopen?

  Wilt u een trilplaat kopen? Dan bent u bij Visser & Visser aan het juiste adres. Een trilplaat is natuurlijk bij uitstek geschikt om de ondergrond voor de bestrating compleet te verdichten. Ligt de bestrating erin, dan kunt u deze met een trilplaat nog even krachtig aantrillen. Krachtig, maar uiteraard zonder dat u de vers gelegde bestrating beschadigt. Er zijn zowel trilmachines in benzine als diesel uitvoering.

  Breed assortiment professionele trilplaten

  Fabrikant Weber MT behoort tot de wereldtop als het gaat om handgeleide verdichtingsmachines. Bij Visser & Visser kunt u kiezen uit een breed assortiment professionele trilmachines van dit A-merk. De trilplaten, trilstampers en trilwalsen van Weber MT zijn stuk voor stuk robuust en krachtig en staan bekend om hun bedieningscomfort en kwaliteit.

  De vooruitlopende trilplaten van Weber MT hebben een hoge verdichtingscapaciteit, zijn traploos voor- en achteruit schakelbaar en zijn veelzijdig. Bovendien besteedde Weber veel aandacht aan de details: denk aan de omklapbare stuurboom die u op verschillende trilplaten aantreft. Deze verhoogt het werkcomfort en vergemakkelijkt het transport de trilplaat.

  Bodemverdichters in soorten en maten

  De compacte en praktische Weber MT bodemverdichters zijn ideaal voor de stratenmaker en de tuin- en parksector, maar kunnen ook voor de wegenbouw worden ingezet. Speciaal voor het zwaardere werk is er de CR-klasse van Weber MT. Deze prestatiegerichte bodemverdichters met voor- en achteruitloop zijn uitermate geschikt voor funderingswerkzaamheden en de wegen- en stratenbouw.

  Is een trilplaat te zwaar voor uw klus? Dan is de compactere trilstamper van Weber een goed alternatief. Een Weber trilstamper is de meest betrouwbare op de markt. Het lage gewicht maakt de trilstamper goed hanteerbaar tijdens werkzaamheden op de bouwplaats. Niet alleen het lage gewicht, ook de draagbeugel en looprol maken het laden en vervoeren makkelijker.

  Geen scheuren of breuken meer met Weber trilplaten

  Zijn de tegels of straatstenen eenmaal gelegd, dan wilt u deze met een trilplaat aantrillen om verschuivingen te voorkomen. Weber ontwikkelde trilplaten speciaal voor looppaden, terrassen, pleinen of parken waar grote of kostbare tegels worden geplaatst. Deze trilplaat, ook wel tegeltriller genoemd, rolt hierbij zachtjes over het materiaal. Gevoelig materiaal of dunnere betontegels worden zo voorzichtig op hun plaats getrild en in hun bedding gedrukt. Door de behoedzame werking van deze speciale tegeltrillers is er minder kans op scheuren of breuken op de hoeken en randen van de tegels.

  Zoekt u accessoires voor de trilplaat? Ook daarin heeft Visser & Visser de ruimste keuze. Zo leveren wij vulkollanmatten in verschillende maten voor vrijwel alle trilplaten. Vulkollan is slijtvast en heeft een hoge scheur- en treksterkte. Het voorkomt beschadigingen aan het straatwerk en slijtage aan de onderplaat van uw trilplaat.

   

  VisserBreda-Topcon-Distributeur

  husqvarna-k1-pace