Trilplaten

Bij Visser & Visser vindt u alleen de hoogste kwaliteit trilplaten, bodemverdichters, trilstampers en trilwalsen. Omdat geen enkel merk op het gebied van triplaten zich kan meten met Weber MT, is ons assortiment op dit A-merk gebaseerd. De trilplaten van Weber MT kenmerken zich door Duitse degelijkheid: toepassing van de modernste technieken in combinatie met hoge kwaliteit en gebruiksgemak.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-39 van 39

Pagina
 • 1
 • van 2
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren
  Tonen als Foto-tabel Lijst

  Producten 1-39 van 39

  Pagina
 • 1
 • van 2
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Welke trilplaat kopen?

  Wilt u een trilplaat kopen? Dan bent u bij Visser & Visser aan het juiste adres. Een trilplaat is natuurlijk bij uitstek geschikt om de ondergrond voor de bestrating compleet te verdichten. Ligt de bestrating er in, dan kunt u deze met een trilplaat nog even krachtig aantrillen. Krachtig, maar uiteraard zonder dat u de vers gelegde bestrating beschadigt. Er zijn zowel trilmachines in benzine als diesel uitvoering.

  Emissievrije trilplaten op accu

  Nu emissievrij bouwen steeds belangrijker wordt, ontwikkelde Weber MT naast de traditionele brandstofmachines een speciale Weber MT-accuserie. Qua prestaties en werkresultaten doen deze elektrische machines in geen enkel opzicht onder voor de benzine varianten. Deze stonden dan ook aan de basis voor de ontwikkeling van deze elektrisch aangedreven machines, die alle voorzien zijn van krachtige Honda motor en Honda accu. Deze machines zijn emmissievrij, wat wil zeggen dat de motoren geen uitstoot hebben, maar ook nagenoeg geen geluid produceren. Ideaal wanneer u in een stedelijke omgeving werkt, of in de buurt van scholen of zorginstellingen. U kunt zelfs inpandig met deze Weber MT accu trilplaten aan de slag!

  Breed assortiment professionele trilplaten

  Fabrikant Weber MT behoort tot de wereldtop als het gaat om handgeleide verdichtingsmachines. Bij Visser & Visser kunt u kiezen uit een breed assortiment professionele trilmachines van dit A-merk. De trilplaten, trilstampers en trilwalsen van Weber MT zijn stuk voor stuk robuust en krachtig en staan bekend om hun bedieningscomfort en kwaliteit.

  De vooruitlopende trilplaten van Weber MT hebben een hoge verdichtingscapaciteit, zijn traploos schakelbaar en zijn zeer veelzijdig. Bovendien besteedde Weber veel aandacht aan de details: denk aan de omklapbare stuurboom die u op verschillende trilplaten aantreft. Deze verhoogt het werkcomfort en vergemakkelijkt het transport van de trilplaat.

  Bodemverdichters in soorten en maten

  De compacte en praktische Weber MT bodemverdichters zijn ideaal voor de stratenmaker en de tuin- en parksector, maar kunnen ook voor de wegenbouw worden ingezet. Speciaal voor het zwaardere werk is er de CR-klasse van Weber MT. Deze prestatiegerichte bodemverdichters met voor- en achteruitloop zijn uitermate geschikt voor funderingswerkzaamheden en de wegen- en stratenbouw.

  Is een trilplaat te zwaar voor uw klus? Dan is de compactere trilstamper van Weber een goed alternatief. Een Weber trilstamper is de meest betrouwbare op de markt. Het lage gewicht maakt de trilstamper goed hanteerbaar tijdens werkzaamheden op de bouwplaats. Niet alleen het lage gewicht, ook de draagbeugel en looprol maken het laden en vervoeren makkelijker.

  Geen scheuren of breuken meer met Weber trilplaten

  Zijn de tegels of straatstenen eenmaal gelegd, dan wilt u deze met een trilplaat aantrillen om verschuivingen te voorkomen. Weber ontwikkelde trilplaten speciaal voor looppaden, terrassen, pleinen of parken waar grote of kostbare tegels worden geplaatst. Deze trilplaat, ook wel tegeltriller genoemd, rolt hierbij zachtjes over het materiaal. Gevoelig materiaal of dunnere betontegels worden zo voorzichtig op hun plaats getrild en in hun bedding gedrukt. Door de behoedzame werking van deze speciale tegeltrillers is er minder kans op scheuren of breuken op de hoeken en randen van de tegels.

  Zoekt u accessoires voor de trilplaat?

  Zoekt u accessoires voor de trilplaat? Ook daarin heeft Visser & Visser de ruimste keuze. Zo leveren wij vulkollanmatten in verschillende maten voor vrijwel alle trilplaten. Vulkollan is slijtvast en heeft een hoge scheur- en treksterkte. Het voorkomt beschadigingen aan het straatwerk en slijtage aan de onderplaat van uw trilplaat. De afmetingen van de rubbermatten in ons ruime assortiment beginnen bij 45 centimeter en eindigen bij 60 centimeter. Uiteraard bieden wij ook matten van 50 en 55 centimeter aan. Iedere rubbermat wordt geleverd inclusief montagemateriaal, zodat u de mat eenvoudig en snel op de juiste manier kunt monteren. Weet u niet zo goed welk formaat mat u in uw specifieke situatie nodig heeft? Bij de omschrijving staat duidelijk vermeldt voor welk type trilplaat de mat geschikt is. Zo is de ene mat bijvoorbeeld geschikt voor de Weber CF4, terwijl de andere ontworpen is voor de Weber CR3.

  Naast rubbermatten hebben wij ook nog andere accessoires in ons assortiment, zoals wielstellen bijvoorbeeld. Deze vaste wielstellen, die uiteraard ook in verschillende modellen te verkrijgen zijn, maken een veilig en eenvoudig transport van uw nieuw aangeschafte trilplaat mogelijk. Kijk, voordat u een specifiek wielstel aanschaft, of deze inderdaad ook geschikt is voor uw trilplaat. Deze informatie vindt u terug in de productomschrijving.

  Trilplaat kopen?

  Wilt u graag een trilplaat kopen? Bijvoorbeeld om het zandbed te verdichten voordat u gaat bestraten? Of bent u van plan om de zojuist gelegde bestrating af te trillen voor een mooi egaal resultaat? Bij Visser & Visser vindt u zeker een trilplaat die voldoet aan uw wensen en eisen.

  Heeft u vragen of wilt u advies?

  Heeft u vragen over onze trilplaten van Weber MT of wilt u weten welk model het beste aansluit op uw specifieke situatie? Visser & Visser heeft ruim 50 jaar ervaring in deze branche. Dus voor deskundig advies vertrouwt u op de specialisten van Visser & Visser! Stuur een e-mail naar info@visserbreda.nl. Bellen kan natuurlijk ook: wij zijn op werkdagen bereikbaar op 076 – 541 5073. Onze specialisten staan u graag te woord!

   

   

  VisserBreda-Topcon-Distributeur

  nemo-grabo