Afbouwlasers

Met een afbouwlaser kunt u eenvoudig muren loodrecht zetten, vloeren nivelleren, de hoogte van deuren of ramen controleren en bijvoorbeeld planken en kasten uitlijnen. Kortom; een afbouwlaser, ook wel interieurlaser genoemd, is een onmisbaar instrument voor vele sectoren: van interieurbouw en woningbouw tot zelfs grondverzet. Wilt u een afbouwlaser kopen? Bekijk dan hieronder snel het uitgebreide assortiment van Visser & Visser!

Wat is een afbouwlaser?

Een andere benaming voor de afbouwlaser is horizontaal/verticaallaser. U kunt met een afbouwlaser dan ook horizontale en verticale metingen verrichten, maar ook 90°- en loodlijnstraalprojecties uitvoeren. De afbouwlaser zendt een zichtbare laserstraal uit, zodat deze ook goed binnen gebruikt kan worden. Naast de traditionele roodlichtlasers, beschikken veel van onze afbouwlasers over een groene straal. Zo’n groene straal is tot wel vier keer beter zichtbaar dan een standaard rode straal. Zelfs als u in een felverlichte omgeving werkt, zijn de groene stralen van onze afbouwlasers heel duidelijk te zien. Doordat de afbouwlasers zelfnivellerend zijn, hoeft u de laser niet steeds opnieuw waterpas te zetten. De laser kan de laserlijnen zowel horizontaal als verticaal zelf waterpas instellen. Zo kunt u dus met de allergrootste precisie bepalen of een object waterpas is.

Wilt u een interieurlaser kopen?

Voor het kopen van een interieur- of afbouwlaser bent u bij Visser & Visser aan het juiste adres. Spectra en Topcon zijn gerenommeerde merknamen in de wereld van interieurlasers. Wij hebben deze topmerken altijd op voorraad. Wij geven u graag advies welke laser het beste bij uw wensen past.

Beide merken hebben bewezen dat ze degelijke lasers maken. De bouwlasers zijn gebruiksvriendelijk, worden in een stevige koffer geleverd en kunnen zeker tegen een stootje. Onmisbaar op elke bouwplaats!

Handontvanger, statief en baak

Een handontvanger is onmisbaar bij het gebruik van uw laser. Wij leveren bij elke laser in koffer standaard een handontvanger mee. Ook zijn er verschillende koffers verkrijgbaar met een handontvanger, statief en baak in één, de zogenoemde guncase. Naast handontvangers zijn er bij ons ook verschillende meetbaken, flexilatten, statieven en baakklemmen te verkrijgen. Met een baakklem kunt u gemakkelijk uw handontvanger op de meetbaak vastklemmen.

Afbouwlasers van Topcon en Spectra: u zit altijd goed!

Het in 1961 opgerichte Spectra Physics – het moederbedrijf van Spectra Precision – was het eerste commerciële laserbedrijf in de branche. De basis van de laserapparatuur werd echter al in 1846 gelegd, door de landmeetkundige divisie van Carl Zeiss AG. In dit R&D-centrum worden de Spectra landmeetkundige instrumenten van wereldklasse nog steeds ontwikkeld. Het Amerikaanse Spectra Precision is vandaag de dag een van de grootste fabrikanten van lasers ter wereld.

Topcon is een Japanse fabrikant die eveneens al decennialang lasers produceert. Het bedrijf werd in 1932 in Tokyo opgericht en heeft sinds 1970 een Europese tak: Topcon Europe Positioning, gevestigd in Rotterdam.  Ook Topcon bouwde wereldwijde reputatie op als het gaat om technologische innovatie en praktische inzetbaarheid. De lasers en waterpassen van Topcon leveren dan ook nauwkeurige, betrouwbare metingen voor algemene constructie-, beton-, grondverzet-, sanitair en vele andere bouwwerkzaamheden.

Afbouwlaser kopen? Hier moet u op letten!

Een afbouwlaser koop je niet dagelijks. Daarnaast gaat het al met al om een behoorlijke investering. Juist omdat het assortiment van Visser & Visser zo uitgebreid is, adviseren wij u de tijd te nemen voor het lezen van de productomschrijvingen. Iedere laser heeft zijn specifieke kenmerken. Door de productspecificaties van de verschillende afbouwlasers naast elkaar te leggen, kunt u een goede vergelijking maken.

Komt u er niet uit? Laat u zich vooral door Visser & Visser adviseren. Onze professionals staan altijd voor u klaar om uw vragen over afbouwlasers en interieurlasers te beantwoorden. Visser & Visser heeft ruim vijftig jaar ervaring in deze branche. Ons deskundig team adviseert u graag en kan bovendien een goede inschatting maken van de afbouwlaser die het beste bij uw situatie past. Ook verzorgen wij graag een vrijblijvende demonstratie. Aarzel dus niet en neem contact op met onze verkoopadviseurs voor meer informatie. Dat geldt natuurlijk ook voor andere meetapparatuur of accessoires!  Contact opnemen kan eenvoudig via onze website of door een e-mail te sturen naar info@visserbreda.nl. Bellen kan natuurlijk ook: u kunt ons elke werkdag bereiken op 076 – 541 5073.

Heeft u vragen over of problemen met een afbouwlaser van Visser & Visser?

Welke laser u ook kiest - een Topcon afbouwlaser of een Spectra afbouwlaser - bij Visser & Visser zit u altijd goed. Heeft u vragen over een bouwlaser van Visser & Visser? Of loopt u tegen een probleem aan? Gelukkig heeft onze klantenservice altijd een oplossing.

Wist u overigens dat Visser & Visser beschikt over een eigen reparatie- en kalibratieafdeling? Wij werken met goed opgeleid personeel dat beschikt over de juiste certificaten om (NEN-3140) keuringen op meetapparatuur uit te kunnen en mogen voeren. Deze kennis wordt continu up-to-date gehouden. Terwijl onze servicedienst uw eigen apparaat herstelt of het periodieke onderhoud uitvoert, kunt u ook bij ons terecht voor vervangend gereedschap via onze verhuurafdeling!

 

p1938-doneerring

“kalibratie”