Gasdetectie

Wilt u een goede gasdetector kopen? Het vinden van een geschikte gasdetector kan een flinke uitdaging zijn. Bij Visser & Visser vindt u verschillende gasdetectors, voor het meten van gassen als O2 (zuurstof), CO (koolstofmonoxide), H2S (waterstofsulfide) en LEL Methaan. Dus heeft u gasdetectie apparatuur nodig? Bij Visser & Visser slaagt u zeker!

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waarom een gasdetector aanschaffen?

Bij Visser & Visser hebben we verschillende gasdetectiemeters in het assortiment. Iedere meter heeft specifieke gassen die hij opmeet. Een gasdetectiemeter wordt vaak gebruikt om explosiegevaar te voorkomen. Hiervoor zijn drie verschillende elementen nodig: een brandbaar gas of vloeistof, een ontstekingsbron of warmtebron en voldoende zuurstof. Ook om gevaar voor verstikking uit te sluiten, worden gasdetectors gebruikt. De gasdetectiemeters kunt u namelijk zo instellen, dat ze een alarmsignaal afgeven wanneer de waardes van de elementen gevaarlijke hoogtes bereiken. U kunt hierdoor snel anticiperen op eventueel gevaar. Hierdoor kunt u altijd in een veilige omgeving werken en leven.

De kwaliteit van onze gasdetector

De kwaliteit van een gasdetector van Visser & Visser is uitstekend. In het brede assortiment van Visser & Visser vindt u alleen producten van de beste merken en met de hoogste kwaliteit. U hoeft zich dan ook geen zorgen te maken over de betrouwbaarheid van onze gasdetectors, want de kwaliteit is goed! Wij doen er alles aan om uw project zo soepel mogelijk te laten verlopen. Producten van de hoogste kwaliteit helpen daar zeker bij. Koop daarom uw nieuwe gasdetectiemeter bij Visser & Visser!

Het assortiment gasdetectie bij Visser & Visser

Wanneer u op zoek bent naar de geschikte gasdetectie apparatuur voor uw klus, is het goed om de verschillende soorten naast elkaar te leggen. U kunt bij Visser & Visser kiezen tussen verschillende soorten die elk weer andere voordelen met zich meebrengen. In ons uitgebreide assortiment vindt u gasdetectoren voor het meten van een specifiek gas als O2 (zuurstof), CO (koolstofmonoxide) of H2S Waterstofsulfide. Naast deze Pro gasdetectors, is er ook gasdetectieapparatuur voor het meten van verschillende gassen. Zo is er de Ventis MX4. Deze gasdetector kan vier gassen meten, namelijk O2, CO, H2S en LEL Pentane. Deze gasdetectors zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en worden compleet met accu en oplader geleverd. Ook beschikken deze gasdetectiemeters over een trilalarm.

Omdat de verschillende gasdetectors van Visser & Visser verschillende voordelen bieden, adviseren wij om de productbeschrijving en de -specificaties te bestuderen. Zo weet u zeker dat u de juiste gasdetectie apparatuur aanschaft, die past bij uw klus!

Wat is een gasdetector?

Een gasdetector, ook wel gasdetectie meter genoemd, waarschuwt met een duidelijk alarmsignaal wanneer de ingestelde alarmwaarde is bereikt. Ook andersom is mogelijk: de detector kan bijvoorbeeld een alarm afgeven wanneer het zuurstofgehalte in de ruimte juist te laag is. Deze waardes worden weergegeven op het schermpje dat op de meter bevestigd zit. Daarnaast laat de detector zien welke gassen er worden gemeten en wat de hoogte is van deze concentraties. Bij werkzaamheden aan rioleringen, graafwerkzaamheden of in kantoren of productieomgeving is gasdetectie apparatuur dan ook onmisbaar!!

Een gasdetector kopen bij Visser & Visser

U kunt uw gasdetector eenvoudig online bestellen. U plaatst uw nieuwe gasdetectiemeter in uw virtuele winkelmandje en rekent deze vervolgens in een betrouwbare online omgeving af. Ons team gaat vervolgens aan de slag om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te bezorgen, vaak al binnen enkele dagen. Voor u het weet, kunt u aan de gang met uw nieuwe gasdetector!

Vragen? Wij helpen u graag!

Heeft u vragen over een gasdetector van Visser & Visser, of wilt u weten welke detector het beste is in uw situatie? Ons team vol specialisten staat altijd voor u klaar om al uw vragen over gasdetectoren of riolering te beantwoorden en u uiteraard te adviseren waar dat kan en waar nodig is. Dat is de service die Visser & Visser u biedt.

p1938-doneerring

“kalibratie”