Gasdetectie

De kans is best groot dat u al een tijdje op zoek bent naar een goede gasdetector. Het vinden van een geschikte gasdetector voor uw eerstvolgende klus kan een flinke uitdaging zijn. Gelukkig bent u bij Visser & Visser terechtgekomen, want wij hebben dé gasdetector die u nodig heeft! U kunt bij ons kiezen uit verschillende gasdetectoren die elk weer andere voordelen met zich meebrengen. U vindt hoe dan ook een geschikte gasdetector bij Visser & Visser, want wij staan voor kwaliteit én service!

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat is een gasdetector?

Een gasdetector, ook wel gasdetectiemeter genoemd, waarschuwt met een duidelijk alarmsignaal wanneer de ingestelde alarmwaarde is bereikt. Ook kan de detector een alarm afgeven wanneer het zuurstofgehalte in de ruimte te laag is. Deze waardes worden weergegeven op het schermpje dat op de meter bevestigd zit. Daarnaast laat de detector zien welke gassen er worden gemeten en wat de hoogte is van deze concentraties. Het maakt dus niet uit of u een gasdetector gebruikt voor uw persoonlijke omgeving of in een werkomgeving: het is een onmisbare detectiemeter! 

Waarom een gasdetector aanschaffen? 

Bij Visser & Visser hebben we verschillende gasdetectiemeters in het assortiment. Iedere meter heeft specifieke gassen die hij opmeet. Een gasdetectiemeter wordt vaak gebruikt om explosiegevaar te voorkomen. Hiervoor zijn drie verschillende elementen nodig: een brandbaar gas of vloeistof, een ontstekingsbron of warmtebron en voldoende zuurstof. Om het gevaar voor explosies uit te sluiten, worden gasdetectors gebruikt. De gasdetectiemeters kunt u namelijk zo instellen, dat ze een alarmsignaal afgeven wanneer de waardes van de elementen gevaarlijke hoogtes bereiken. U kunt hierdoor snel anticiperen op eventueel gevaar. Hierdoor kunt u altijd in een veilige omgeving werken en leven.

De kwaliteit van onze gasdetector

De kwaliteit van een gasdetector van Visser & Visser is uitstekend. Niet alleen gebruiken wij voor al onze producten de beste materialen, maar ook kijken we altijd hoe en waar we deze eventueel nog kunnen verbeteren. U hoeft zich geen zorgen te maken over eventuele slijtage of schade op uw product, want de kwaliteit is goed! Onze gasdetectoren zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en worden compleet met accu en oplader geleverd. Het is te allen tijde ons streven om uw project soepel te laten verlopen. Kwaliteit van de juiste producten helpt daarbij en daarom is het raadzaam om uw nieuwe gasdetectiemeter te kopen bij Visser & Visser!

De verschillende gasdetectie apparatuur bij Visser & Visser

Wanneer u op zoek bent naar de geschikte gasdetectie apparatuur, is het van belang dat u op de hoogte bent van de verschillende soorten. U kunt bij Visser & Visser kiezen tussen vijf verschillende soorten gasdetectoren die elk weer andere voordelen met zich meebrengen. Waar de ene gasdetectie meter is voorzien van een trilalarm of bijvoorbeeld een CO-detectie, biedt een andere gasdetector enkel en alleen een O2-detectie of bijvoorbeeld een H2S-detectie. Omdat de verschillende gasdetectoren van Visser & Visser qua voordelen nogal eens uit elkaar lopen, raden we u aan om de productbeschrijving en de -specificaties te bekijken. Dit voorkomt eventuele misverstanden in de toekomst. Hoe beter u op de hoogte bent van de verschillende gasdetectoren, hoe eerder en soepeler uw volgende project van start kan gaan!

Vragen over een gasdetector van Visser & Visser

Het kan natuurlijk best voorkomen dat u wat vragen, opmerkingen of problemen heeft omtrent een gasdetector van Visser & Visser. Gelukkig biedt onze klantenservice altijd een oplossing. Ons team vol specialisten staat voor u klaar om al uw vragen over gasdetectoren of riolering te beantwoorden, uw problemen te verhelpen en u uiteraard te adviseren waar dat kan en waar nodig. Dat is de service van Visser & Visser en zo kunt u snel aan de gang met uw nieuwe gasdetector!

Een gasdetector kopen bij Visser & Visser

U kunt uw gasdetector gemakkelijk online bestellen. U plaatst uw nieuwe gasdetectiemeter in uw virtuele winkelmandje en rekent deze vervolgens in een betrouwbare online omgeving af. Ons team gaat vervolgens aan de slag om uw nieuwe gasdetector zo spoedig mogelijk bij u te bezorgen. Voor u het weet, kunt u met uw volgende klus beginnen met uw nieuwe gasdetector!

VisserBreda-Topcon-Distributeur

“galabau-visserbreda