Wij adviseren u graag!

 

Alles onder één dak

 

Betrouwbare levering

 

Ruim 50 jaar ervaring

Gasdetectie

Gasdetector van Visser & Visser

De kans is best groot dat u al een tijdje op zoek bent naar een goede gasdetector. Het vinden van een geschikte gasdetector voor uw eerstvolgende klus kan een flinke uitdaging zijn. Gelukkig bent u bij Visser & Visser terechtgekomen, want wij hebben dé gasdetector die u nodig heeft! U kunt bij ons kiezen uit verschillende gasdetectoren die elk weer andere voordelen met zich meebrengen. U vindt hoe dan ook een geschikte gasdetector bij Visser & Visser, want wij staan voor kwaliteit én service!

Gasdetectie

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De kwaliteit van onze gasdetector

De kwaliteit van een gasdetector van Visser & Visser is uitstekend. Niet alleen gebruiken wij voor al onze producten de beste materialen, maar ook kijken we altijd hoe en waar we deze eventueel nog kunnen verbeteren. U hoeft zich geen zorgen te maken over eventuele slijtage of schade op uw product, want de kwaliteit is goed! Onze gasdetectoren zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en worden compleet met accu en oplader geleverd. Het is te allen tijde ons streven om uw project soepel te laten verlopen. Kwaliteit van de juiste producten helpt daarbij en daarom is het raadzaam om uw nieuwe gasdetectiemeter te kopen bij Visser & Visser!

De verschillende gasdetectie apparatuur bij Visser & Visser

Wanneer u op zoek bent naar de geschikte gasdetectie apparatuur, is het van belang dat u op de hoogte bent van de verschillende soorten. U kunt bij Visser & Visser kiezen tussen vijf verschillende soorten gasdetectoren die elk weer andere voordelen met zich meebrengen. Waar de ene gasdetectie meter is voorzien van een trilalarm of bijvoorbeeld een CO-detectie, biedt een andere gasdetectie meter enkel en alleen een O2-detectie of bijvoorbeeld een H2S-detectie. Omdat de verschillende gasdetectoren van Visser & Visser qua voordelen nogal eens uit elkaar lopen, raden we u aan om de productbeschrijving en de -specificaties te bekijken. Dit voorkomt eventuele misverstanden in de toekomst. Hoe beter u op de hoogte bent van de verschillende gasdetectie apparatuur, hoe eerder en soepeler uw volgende project van start kan gaan!

Vragen, opmerkingen of problemen met een gasdetector van Visser & Visser

Het kan natuurlijk best voorkomen dat u wat vragen, opmerkingen of problemen heeft omtrent een gasdetector van Visser & Visser. Gelukkig biedt onze klantenservice altijd een oplossing. Ons team vol specialisten staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden, uw problemen te verhelpen en u uiteraard te adviseren waar dat kan en waar nodig. Dat is de service van Visser & Visser!

Een gasdetector kopen bij Visser & Visser

U kunt uw gasdetector gemakkelijk online bestellen. U plaatst uw nieuwe gasdetectiemeter in uw virtuele winkelmandje en rekent deze vervolgens in een betrouwbare online omgeving af. Ons team gaat vervolgens aan de slag om uw nieuwe gasdetector zo spoedig mogelijk bij u te bezorgen. Voor u het weet, kunt u met uw volgende klus beginnen met uw nieuwe gasdetectie meter!

kalibratie-visserbreda

vacuum-handapparaat-model-nemo-grabo-plus-in-koffer

 

Wij adviseren u graag!

 

Alles onder één dak

 

Betrouwbare levering

 

Ruim 50 jaar ervaring