Vuilwaterpompen

Het vinden van een geschikte vuilwaterpomp is niet altijd makkelijk. Er is veel keuze, maar welke vuilwaterpomp sluit dan goed aan bij het specifieke project dat op de planning staat? Gelukkig bent u nu bij Visser & Visser terechtgekomen. Wij hebben niet alleen veel ervaring, maar bieden ook de beste vuilwaterpompen én een uitstekende service!

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

 

De vuilwaterpomp van Visser & Visser

Bij Visser & Visser vindt u alles onder één dak. Dat wil zeggen dat u voor alle producten die u nodig kunt hebben tijdens een project, bij Visser & Visser aan het goede adres bent. Zo ook voor een vuilwaterpomp. Of u nou op zoek bent naar een vuilwaterpomp benzine, een vuilwaterpomp riolering of een waterpomp voor andere werkzaamheden: Visser & Visser helpt u graag. U zou er allereerst voor kunnen kiezen om een vuilwaterpomp AMT 337G-96B aan te schaffen. Dat deze vuilwaterpomp onder riolering is opgenomen, is geen toeval. Deze AMT membraan pomp is namelijk specifiek ontworpen voor het verpompen van rioolwater, vuil water, modder, slurry en andere dikke hoog viskeuze vloeistoffen. De AMT membraan pompen zijn standaard uitgerust met een Honda GX120 benzine motor, die bekend staan om hun uitmuntende betrouwbaarheid. De motor heeft een laag geluidsniveau, veroorzaakt weinig trillingen en lage uitlaatgas emissies, zonder in te boeten aan ongekend hoge prestaties.

Ook de vuilwaterpomp Honda 20x WT met en maximale pompcapaciteit van 43m3/per uur is een uitstekende keuze. Heeft u meer pompcapaciteit nodig? Kies dan voor zijn grotere broer die een maximale pompcapaciteit van 72,6 m3/per uur heeft. Beide vuilwaterpompen riolering zijn geschikt voor het verpompen van water met modder, kiezels, bladeren en andere deeltjes van maximaal 24 mm. Deze vuilwaterpompen worden niet alleen ingezet bij rioleringswerkzaamheden, maar worden ook gebruikt voor het leegpompen van bouwputten, kabelsleuven en ondergelopen kelders/straten.

Voorkom misverstanden en kies de juiste vuilwaterpomp

Om een juiste keuze te kunnen maken, raden wij u altijd aan om zowel de productomschrijvingen als de productspecificaties van de verschillende pompen naast elkaar te leggen en te bestuderen. Bekijk daarbij ook eens ons gehele assortiment rioleringspompen en klokpompen. Zo kunt u de verschillende pompen uit ons assortiment goed met elkaar vergelijken en de juiste keuze maken. Komt u er niet uit en wilt u weten welke van de vuilwaterpompen uit ons assortiment de perfecte pomp is voor uw klus? Visser & Visser heeft meer dan 50 jaar ervaring in deze branche. Onze deskundige medewerkers staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Aarzel dus niet en neem contact op met onze medewerkers! Bel naar 076 541 5073, wij staan u met veel plezier te woord. Liever per mail? Stuur dan een bericht naar info@visserbreda.nl.

Een vuilwaterpomp kopen bij Visser & Visser

Heeft u de ideale vuilwaterpomp gevonden voor uw klus? Dan kunt u deze gemakkelijk en snel toevoegen aan uw winkelmandje. Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen, komen wij direct in actie om uw vuilwaterpomp riolering zo snel mogelijk bij u te bezorgen. Dankzij onze betrouwbare levering kunt u al binnen enkele dagen met uw nieuwe vuilwaterpomp aan de slag. Mochten er onverwacht problemen ontstaan of heeft u toch nog vragen over uw pomp? Neem dan snel contact op met ons team. Samen komen we overal uit!

 


Veelgestelde vragen

Hoe werkt een vuilwaterpomp?

Wanneer vuil water niet goed afgevoerd wordt omdat de afvoer van het afvalwater onder het rioleringsniveau ligt, kunt u dit water met vuilwaterpomp wegpompen. Anders dan een dompelpomp of klokpomp, kunt u een reguliere vuilwaterpomp niet onderdompelen.

Waarvoor gebruik je een vuilwaterpomp?

Wanneer er sprake is van sterk vervuild water, zoals water waarin algen, zand of fecaliën zitten, biedt een vuilwaterpomp uitkomst. Deze pomp voert vuil water af zonder dat de deeltjes in het water voor verstoppingen zorgen.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een vuilwaterpomp?

Wilt u vuilwaterpomp kopen? Dan is het bij de aanschaf belangrijk om te letten op de pompcapaciteit. Ook kunt u uit de specificaties van de verschillende waterpompen opmaken wat de maximale grootte is van de deeltjes die de vuilwaterpomp kan oppompen zonder verstopt te raken. Bij Visser & Visser vindt een ruim assortiment aan waterpompen en klokpompen van gerenommeerde merken. Wij adviseren u graag!

 

p1938-doneerring

“kalibratie”