Snoeischaren

Voor het gedetailleerde snoeiwerk is een hand snoeischaar natuurlijk onmisbaar! Bij Visser & Visser heeft u een ruime keuze aan professionele snoeischaren. In onze webshop vindt u snoeischaren van onder andere de kwaliteitsmerken Felco en Stihl. De beste snoeischaar voor hovenier of groenspecialist koopt u bij Visser & Visser!

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Felco en STIHL: de beste snoeischaren

Een snoeischaar bestaat uit twee snijmessen die langs elkaar heen snijden. Hierdoor is een snoeischaar ideaal om te gebruiken bij planten, kleine takken, struiken, bloemen en andere beplanting. Bij Visser & Visser verkopen we alleen de beste snoeischaren die er op de markt zijn. Hoveniers en andere groenprofessionals denken dan terecht aan het topmerk Felco. Met een Zwitserse Felco snoeischaar bent u verzekerd van kwaliteit. Felco biedt zowel recht- als linkshandige snoeischaren aan, die beschikken over hoogwaardige onder- en bovenmessen van gehard staal. Met deze snoeischaar knipt u zonder moeite door dikke en dunne takken heen; voor de klassieke Felco 2 zijn zelfs takken van 25 mm geen partij. Niet voor niets is een Felco snoeischaar al jaren een favoriet van veel hoveniers en tuinliefhebbers.

Bij het merk STIHL denken veel mensen al snel aan gemotoriseerd snoeigereedschap. Toch heeft STIHL ook een hand snoeischaar van topkwaliteit op de markt gebracht, die u natuurlijk ook in onze webshop vindt. De STIHL snoeischaar is gemaakt van gesmeed aluminium en is geschikt voor het snoeien van takken tot ca. 20 mm.

Wanneer snoeien?

Wat de beste tijd is om te snoeien, is natuurlijk afhankelijk van de soort. Zo zijn wintervaste heggen en kuipplanten al prima te snoeien in de januari en februari. Maar voor het snoeien van bloeiende sierstruiken kunt u vaak het beste tot na de bloei wachten, om te voorkomen dat u alle knoppen er uit knipt en de bloei een jaar overslaat. Een snoeischaar is ook ideaal om uitgebloeide bloemen van bjivoorbeeld rozen te verwijderen, om ruimte te maken voor nieuwe knoppen. Het najaar wordt vaak gebruikt om planten vast terug te knippen. Kortom: houd de snoeischaar bij de hand, hij is het hele jaar door onmisbaar.

Het onderhouden van een hand snoeischaar

Het op de juiste manier onderhouden van de hand snoeischaar is noodzakelijk. Wanneer uw snoeischaar nog vies is, heeft u kans dat u met uw snoeischaar ziektes overbrengt op de beplanting. Berg het snoeigereedschap dus altijd op een droge plek op, nadat u ze eerst vochtvrij hebt gemaakt. Het droog opbergen zorgt ervoor dat uw messen vrij blijven van roest en minder snel bot worden. Hierdoor kunt u langer van uw snoeischaar genieten! Dus het onderhouden is niet alleen belangrijk voor uw planten, maar ook voor de levensduur van uw schaar.

Snoeischaar kopen bij Visser & Visser

Wilt u een snoeischaar kopen of andere snoeigereedschappen van hoogwaardige kwaliteit? Visser & Visser helpt u graag verder! Wij hebben een groot assortiment van verschillende snoeischaren, waarmee u handmatig en moeiteloos beplanting een goede snoeibeurt kunt geven. Wij bieden snoeischaren aan van topmerken als Felco en STIHL. Dit zijn echter niet de enige voordelen waar u van profiteert. Doordat wij al meer dan 60 jaar in het vak zitten, weten wij waarover we praten. Dus ook voor echt deskundig advies kunt u bij ons terecht. Door onze grote voorraad krijgt u uw snoeischaar tegen de scherpste prijzen binnen enkele werkdagen al geleverd. Koop dus nu uw snoeischaar bij Visser & Visser!

Vragen?

Heeft u nog vragen over het gebruik van de snoeischaar, ons aanbod of over de levering? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden!

 

p1938-doneerring

“kalibratie”