Snoeischaren

Voor het kleine snoeiwerk in uw tuin is een snoeischaar onmisbaar! Bij Visser & Visser hebben we een groot assortiment aan verschillende snoeischaren. Een snoeischaar bestaat uit twee snijmessen die langs elkaar heen snijden. Hierdoor is een snoeischaar ideaal om te gebruiken bij planten, kleine takken, struiken, bloemen en andere beplanting. Op eenvoudige wijze kunt u uw beplanting zo een grote snoeibeurt geven. Bekijk deze pagina voor het complete aanbod aan snoeischaren!

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Verschillende topmerken

Bij Visser & Visser hebben we snoeischaren van topmerken. Zo hebben we verschillende modellen van Stihl en Felco in ons assortiment. Met een Zwitserse Felco snoeischaar bent u verzekerd van kwaliteit. Felco biedt zowel recht- als linkshandige modellen aan, die beschikken over hoogwaardige onder- en bovenmessen van gehard staal. Met deze snoeischaar knipt u zonder moeite door dikke en dunne takken heen. Niet voor niets is een Felco snoeischaar al jaren een favoriet van veel hoveniers en tuinliefhebbers. Ook Stihl is geen onbekende voor de echte tuinierder. De kwalitatief goede scharen bestaan zijn gemaakt van aluminium en verkrijgbaar in verschillende maten. Bekijk nu welk model het beste bij uw snoeiklus past!

Wat is de beste periode om te snoeien?

Veel mensen denken dat de lente de beste tijd is om te snoeien. Echter is dit compleet afhankelijk van uw planten en bloemen. Zo zijn wintervaste heggen en kuipplanten al prima te snoeien in de januari en februari. Maar voor het snoeien van sier struiken, klimplanten en andere vaste planten kunt u het beste wachten tot mei en juni. Ook september is een uitstekende maand om uw planten nog een goede snoeibeurt te geven. U maakt ze zo helemaal winterproof. Wij raden u aan om per plant of struik na te gaan wat de beste snoeiperiode is. Zo bent u er zeker van dat u lang van de beplanting in uw tuin kunt genieten.

Het onderhouden van een kleine snoeischaar

Het op de juiste manier onderhouden van de hand snoeischaar is noodzakelijk. Wanneer uw snoeischaar nog vies is, heeft u kans dat u met uw snoeischaar ziektes overbrengt op de beplanting. Berg uw snoeigereedschap dus altijd op een droge plek op, nadat u ze eerst vochtvrij hebt gemaakt. Het droog opbergen zorgt ervoor dat uw messen vrij blijven van roest en minder snel bot worden. Hierdoor kunt u langer van uw snoeischaar genieten! Dus het onderhouden is niet alleen belangrijk voor uw planten, maar ook voor de levensduur van uw schaar.

Snoeischaar kopen bij Visser & Visser

Wilt u een snoeischaar kopen of andere snoeigereedschappen van hoogwaardige kwaliteit, die jarenlang meegaan? Visser & Visser helpt u graag verder! Wij hebben een groot assortiment van verschillende kleine snoeischaren, waarmee u moeiteloos uw planten, struiken en andere beplanting een goede snoeibeurt kunt geven. Wij bieden snoeischaren aan van topmerken als Felco en Stihl. Dit zijn echter niet de enige voordelen waar u van profiteert. Doordat wij al meer dan 50 jaar in het vak zitten, kunnen wij u in elke situatie van het juiste advies voorzien. Door onze grote voorraad krijgt u uw snoeischaar tegen de scherpste prijzen binnen enkele werkdagen al thuis geleverd. Koop dus nu uw snoeischaar bij Visser & Visser!

Vragen?

Heeft u nog vragen over het gebruik van de snoeischaar, ons aanbod of over de levering? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Onze specialisten helpen u graag verder met het geven van advies en het beantwoorden van al uw vragen!

 

collect-afvalbakken-visserbreda

nemo-grabo