Steenzaagmachines

Wanneer u op zoek bent naar steenzaagmachines voor uw volgende klussen en projecten, zit u bij Visser & Visser gegarandeerd goed. In onze webshop vindt u de beste topmerken zoals bijvoorbeeld Carat en Nozar. Daarnaast bieden wij u te allen tijde de service die u mag verwachten als het aankomt op steenzaagmachines en andere gereedschappen. Bent u benieuwd naar ons aanbod? Bekijk deze pagina dan snel!

 

Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De producten binnen ons assortiment

Voor al uw projecten waar een steenzaagmachine aan te pas komt moet u bij Visser & Visser zijn. Bij ons profiteert u van een uiteenlopend aanbod aan steenzaagmachines en toebehoor. Of u nu op zoek bent naar een handsteenzaagmachine zodat u ook kleine materialen kunt zagen of een speciaal snoer voor een zaagmachine, bij ons bent u aan het juiste adres. Gebruik te allen tijde een waterpomp voor de steenzaagmachine om slijpsel en vuilwater af te kunnen voeren. Daarmee voorkom je tevens dat te veel stof vrijkomt.

Waarvoor gebruik je een steenzaagmachine

In feite is een steenzaagmachine geschikt voor het correct zagen van tegels, stoeptegels, stenen, klinkers en natuursteen. Ook zijn steenzaagmachines ongeschikt om materiaal zoals metaal, kunststof en hout te zagen.

Hoe gebruikt u een steenzaagmachine?

Een steenzaagmachine is een erg handig gereedschap, maar het gebruik vergt wel enige concentratie. Wij zullen u precies uitleggen hoe u de machine op een veilige manier gebruikt:

- Zorg er eerst voor dat de tafel op een vlakke ondergrond staat. Daarnaast moet er voldoende licht aanwezig zijn, zodat u alles overzichtelijk kunt zien.

- Vervolgens moet u ervoor zorgen dat het zaagblad vrij te draaien is.

- Lukt dat? Dan vult u de waterbak met water, totdat de waterpomp onder het water staat.

- Dan is het tijd om de steen te zagen. Leg de steen op de juiste af te zagen breedte en plaats hem stevig tegen de geleider.

- Zet uw veiligheidsbril en gehoorbescherming op en trek uw werkhandschoenen aan. Zo kunnen er geen afgebroken deeltjes in uw ogen vliegen en bent u beschermd tegen het harde geluid.

- Plaats het te zagen materiaal dicht bij de zaag en zet de steenzaagmachine aan. Wacht tot de pomp water op de zaag spuit.

- U beweegt vervolgens de tafel rustig en gecontroleerd naar voren. Zorg ervoor dat uw vingers niet in de buurt komen van het zaagblad.

- Heeft u de stenen gezagen? Dan kunt u de machine uitzetten en netjes achterlaten.

Coup steenzaagmachines

Coup steenzaagmachines zijn er in meerdere varianten. Ieder van de machines heeft bijzondere kenmerken en eigenschappen. Zo zijn de Coup steenzaagmachines van het merk Carat, voorzien van een stofafzuiging. Een ander model is bijvoorbeeld inklapbaar, waardoor het eenvoudig te transporteren is. Met een Coup steenzaagmachines kunt u alle soorten tegels, dakpannen en deurposten, tot wel 11 centimeter dik, eenvoudig en snel zagen.

Steenzaagmachines IQ-Power toos

De steenzaagmachine van het merk IQ Power tools is tevens voorzien van een handige stofkap. Het stofafzuigingsysteem heeft een opvangcapaciteit van maximaal 20 kilogram en het zaagblad van diamant heeft een diameter van 420 mm. Door de hoge verwerkingsgraad en de precieze kogellagergeleiding bent u altijd verzekerd van een hoge zaagkwaliteit. Het onderstel van de steenzaagmachine is inklapbaar zodat de machine eenvoudig te verplaatsen en transporteren is. U kunt geheel zonder stof en water op de bouwplaats zagen met de steenzaagmachine van IQ Power tools. 

Elke steenzaagmachine heeft zijn voordelen

Bij de meeste steenzaagmachines kunt u zowel nat en droog zagen. Ook is de beschermkap eenvoudig te wisselen. Vrijwel alle machines zijn compact en eenvoudig te verplaatsen. Bij elke machines staat een korte beschrijving over de producteigenschappen en de voordelen van het betreffende model. Op die manier kunt u eenvoudig vergelijken welke steenzaagmachine het best bij u en uw project past.

Laat u zich door ons adviseren

Schroom niet contact met ons op te nemen wanneer u nog twijfels heeft over de steenzaagmachines of het toebehoor. Ons team van vakkundige specialisten zal u adviseren en informeren over de mogelijkheden. Ook als u nog vragen heeft over een bepaalde steenzaagmachine, het bestelproces of elk ander onderwerp staan wij graag voor u klaar.

Steenzaagmachine kopen

U kunt bij ons terecht voor alle soorten steenzaagmachines voor uw project. Met ruim vijftig jaar ervaring is Visser & Visser de ideale partner voor uw gereedschappen. Bij ons bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit en een voordelige prijs. Wilt u een steenzaagmachine kopen, let dan op de bovengenoemde specificaties. Zit er een machine tussen die hierop aansluit, dan kunt u overgaan naar het bestelproces. Voeg de steenzaagmachine aan de virtuele winkelmand toe en daarnaast het eventuele toebehoor. Vervolgens klikt u op ‘ga door naar afrekenen’. Vul eerst nog even uw persoonlijke gegevens in en kies de gewenste verzendmethode. Tot slot alleen nog even afrekenen en afwachten totdat de steenzaagmachine bij het door u gekozen adres geleverd wordt.

 

VisserBreda-Topcon-Distributeur

“galabau-visserbreda