Veiligheidsharnassen

Bent u op zoek naar een veiligheidsharnas voor een gevaarlijke werksituatie? Bij Visser & Visser helpen wij u graag verder! Bij ons heeft u een keuze uit verschillende veiligheidsharnassen in verschillende maten. Ieder veiligheidsharnas is nauwkeurig geïnspecteerd en goedgekeurd, zodat u met een veilig gevoel uw werkzaamheden uit kunt voeren. Bent u benieuwd naar ons hele aanbod veiligheidsharnassen? Bekijk dan snel deze pagina.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Verschillende klimgordels in het assortiment

Een veiligheidsharnas is noodzakelijk wanneer u op hoogte werkt of kans heeft om vanaf een grote hoogte te vallen. In combinatie met een vanglijn biedt het harnas een optimale bescherming. Het harnas trek je eenvoudig aan en bedekt daarbij uw hele torso. Wanneer u valt, wordt de impact verdeeld over het hele lichaam. Daarnaast zorgt het veiligheidsharnas ervoor dat u rechtop blijft hangen bij een eventuele val. Het veiligheidsharnas van Visser & Visser zit comfortabel. Dat moet ook wel, want u draagt deze immers vaak een hele dag.

De harnassen beschikken over twee verschillende bevestigingspunten. Eentje op de rug, en de ander op de borst. Door de diverse riempjes kunt u deze makkelijk afstellen op uw lichaam. Daarnaast heeft u ook de keuze om er horizontale beenbanden bij aan te schaffen. Zo zit u nog steviger in het harnas, waardoor u geen enkel risico loopt. Ook bieden we een veiligheidsharnas aan inclusief koord en musketonhaken. Deze set wordt geleverd met koffer en al, waardoor u bij ontvangst meteen de hoogte in kunt. De klimgordels voldoen aan de norm EN 361 en zijn daardoor altijd betrouwbaar en veilig in gebruik te nemen.

Veiligheidsharnas kopen bij Visser & Visser

Wilt u een veiligheidsharnas set kopen? Dit doet u snel en eenvoudig bij Visser & Visser. Wij hebben een divers aanbod van verschillende harnassen. Denk aan een los veiligheidsharnas, een harnas inclusief beenbanden of een complete set. Hierin bent u ook voorzien van een veiligheidskoord en handige koffer, waarin u alles eenvoudig mee kunt nemen. De harnassen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en met de riempjes volledig af te stellen op uw lichaam. Zo zitten ze altijd comfortabel. Bij Visser & Visser hebben we al meer dan 50 jaar ervaring, waardoor we u in iedere situatie van het juiste advies kunnen voorzien. Doordat we beschikken over een grote voorraad, hebt u uw bestelde producten al binnen enkele werkdagen in huis. Daarnaast bent u bij ons verzekerd van de scherpste prijzen. Plaats nu uw veiligheidsharnas in het winkelmandje en reken veilig af!

Vragen?

Hebt u vragen over het gebruik van het veiligheidsharnas, of welke het beste bij uw situatie past? Neem dan gerust contact op met één van onze productspecialisten. Doordat zij al jaren in het vak zitten, kunnen ze u snel van het juiste advies voorzien en al uw vragen beantwoorden. Zo weet u zeker dat u veilig uw werkzaamheden in de hoogte uit kunt voeren. We horen graag van u!

                                                 

p1938-doneerring

“kalibratie”