Jerrycan 5 liter

Voor een jerrycan 5 liter moet u bij Visser & Visser zijn. Wij hebben een groot assortiment van verschillende materialen jerrycans, allen van 5 liter. De jerrycan 5 liter neemt niet veel ruimte in beslag en is daarom handig mee te nemen. Daarnaast is de inhoud van 5 liter voldoende om de hoogste nood weg te nemen, waardoor je snel weer verder kunt. Bij Visser & Visser hebben we de jerrycan 5 liter verkrijgbaar in verschillende kleuren (rood, geel, groen, zwart etc.) en verschillende materialen. Bent u benieuwd naar ons complete aanbod? Bekijk dan snel deze pagina!

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gebruik ze voor verschillende vloeistoffen

De jerrycan 5 liter is te gebruiken voor diverse vloeistoffen. Doordat hij niet veel ruimte in gebruik neemt, is hij makkelijk mee te nemen in uw auto, bus of ander vervoermiddel. U kunt de jerrycan vullen met benzine, diesel, water, olie of andere vloeistoffen. Zo weet u zeker dat u onderweg niet voor verrassingen komt te staan en kunt u altijd verder. Of u nu onverhoopt aanloopt tegen een benzine- of dieseltekort, of uw olie raakt onderweg onverwachts op; met de kleine jerrycan 5 liter is het probleem zo verholpen. Met de handige vul- of schenktuit vult u de benodigde vloeistof nauwkeurig en binnen no-time bij.

Verkrijgbaar in verschillende materialen

Bij Visser & Visser hebben we de jerrycan 5 liter in verschillende materialen verkrijgbaar. Zo kunt u bij ons een jerrycan van kunststof krijgen, maar ook een stalen jerrycan. De kunststof jerrycan is prima te gebruiken voor verschillende vloeistoffen, zoals benzine of water. Een stalen jerrycan kunt u beter gebruiken bij het vervoeren van meer gevaarlijke stoffen. Deze jerrycan is steviger en beschikt over diverse veiligheidsvoorschriften. Zo heeft de stalen jerrycan 5 liter een veiligheidsbout en is de binnen- en buitenzijde gecoat met vloeistofbestendige lak. Hierdoor kunt u vloeistoffen op een veilige manier transporteren van punt A naar punt B.

Jerrycan 5 liter kopen bij Visser & Visser

Bent u op zoek naar een handige jerrycan die u eenvoudig mee krijgt in de auto, bus of een ander vervoersmiddel? Koop dan nu de jerrycan 5 liter van Visser & Visser. In de jerrycan kunt u op een veilige manier vloeistoffen opslaan. Bij Visser & Visser heeft u de keuze uit een kunststoffen- of stalen exemplaar. De jerrycans 5 liter zijn UN-gecertificeerd, waardoor ze altijd veilig in gebruik zijn. Maar dat zijn niet de enige voordelen waarvan u profiteert als u de jerrycans bij Visser & Visser aanschaft. Bij Visser & Visser hanteren we scherpe prijzen en door onze grote voorraad heeft u de producten binnen enkele werkdagen al in huis. Doordat wij al meer dan 50 jaar in het vak zitten, kunnen onze deskundige medewerkers u altijd van het juiste advies voorzien. Koop dus nu uw jerrycan 5 liter! Ook heeft Visser & Visser jerrycan 10 liter, jerrycan 20 liter en jerrycans met kraan op de website te koop staan!

Vragen?

Hebt u nog vragen over de jerrycan, welke vloeistoffen er in kunnen worden opgeslagen of vragen over onze andere producten? Neem dan gerust contact op met één van onze productspecialisten. Zij helpen u graag verder met het beantwoorden van al uw vragen!

 

VisserBreda-Topcon-Distributeur

“galabau-visserbreda