Aggregaten

Met de aggregaten van Visser & Visser zorgt u ervoor dat u altijd stroom heeft. Dit is handig bij projecten waar geen stroomvoorziening is, zoals in de bouw, groenvoorziening of bij evenementen. Kiest u voor een Honda aggregaat of gaat uw voorkeur uit naar een stille aggregaat van een ander topmerk? Bij Visser & Visser bent u aan het juiste adres!

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De verschillende aggregaten van Visser & Visser

Door een Honda aggregaat of andere stille aggregaat te kopen, bent u ervan verzekerd dat u altijd stroom heeft. Bij Visser & Visser vindt u een breed aanbod aan verschillende aggregaten. Niet alleen variëren deze aggregaten qua prijzen, ook het vermogen en andere technische specificaties lopen uiteen. Een goede voorbereiding is het halve werk! Met onze vergelijkingstool kunt u de specificaties van de verschillende aggregaten gemakkelijk naast elkaar leggen. Zo heeft u in één oogopslag helder wat bijvoorbeeld het verschil in vermogen, toerental of gewicht is. Ook kunt u de inhoud van de brandstoftank eenvoudig vergelijken. Dat loopt grofweg van 4 liter tot maar liefst 27 liter. Werkt u binnen de bebouwde kom, juist in een stiltegebied of wilt u de aggregaat voor privédoeleinden gebruiken? Dan is geluid misschien wel één van de belangrijkste criteria voor u. Ook die specificaties kunt u met de vergelijkingstool eenvoudig naast elkaar leggen. Zo weet u of u een stille aggregaat op het oog heeft, of dat het aantal decibellen uw persoonlijke geluidsnormen overschrijdt. Kortom: de vergelijkingstool helpt u dus bij het maken van een goede keuze.

Een stille aggregaat kopen

Wilt u een stille aggregaat kopen, dan bent u bij Visser & Visser aan het juiste adres. Maar wat is een stille aggregaat? Ervan uitgaande dat het geluidsniveau van een normaal gesprek ongeveer 60 dB is, dan is de Pramac Aggregaat P3000i zeker een stille aggregaat te noemen. Dit superstille model heeft een geluidsniveau van 61 dB (A) en kunt u dan ook overal inzetten. Deze aggregaten leveren altijd een continu vermogen van 2,3 kVA. Bovendien is de aggregaat dankzij een combinatie van zijn compacte design, het gebruik van lichtgewicht materialen en de ergonomische handgreep, makkelijk te tillen en mee te nemen. Natuurlijk ideaal op de bouwplaats, maar zelfs geschikt voor recreatief gebruik.

Een andere stille aggregaat is de Worms Access 2000i. Deze stroom aggregaat levert een perfecte stroomkwaliteit met stabiele spanning en frequentie. Daarom is dit type bij uitstek geschikt gevoelige apparaten zoals computers en elektronische uitrusting. Dankzij het automatische stationair regelsysteem past de aggregaat zich aan de vermogensbehoefte aan. Dit resulteert in verminderd brandstofverbruik en lagere geluidsniveaus. Ook een uitstekende keuze dus voor professioneel gebruik op locatie en voor recreatieve activiteiten.

Honda aggregaten: krachtig en betrouwbaar

Zeg je aggregaat, dan zeg je Honda. Hoewel wij in ons assortiment ook diverse andere merken hebben opgenomen, is Honda van oudsher de meest bekende leverancier van krachtige aggregaten. Het continu vermogen van de verschillende modellen loopt uiteen van 900 W tot maar liefst 4.500 W. Zo is de meest krachtige Honda aggregaat de Honda eg 5500 cl, onderdeel van Honda's Specialist Open Frame serie, stuk voor stuk krachtige, betrouwbare en duurzame generatoren, ontworpen voor veeleisende omstandigheden.

Een heel ander model is de Honda aggregaat EU 22i. Deze superstille Honda aggregaat kunt u overal inzetten, zelfs op afgelegen locaties. Deze aggregaat levert altijd zuivere en betrouwbare spanning. Bovendien is deze stille aggregaat dankzij zijn compacte design, het gebruik van lichtgewicht materialen en de ergonomische handgreep, makkelijk te tillen en mee te nemen. Ideaal dus voor bouwplaatsen, cateringvoertuigen of waar u ook maar om stroom verlegen zit.

Heeft u vragen, of wilt u advies?

Heeft u vragen over een aggregaat van Visser & Visser? Kunnen wij u helpen bij het maken van een goede keuze of wilt u meer weten over de andere producten in de categorie ijzerwaren? Visser & Visser heeft al ruim zestig jaar ervaring in deze branche. Daarom hebben wij altijd wel een antwoord, oplossing of passend advies voor u. Neem contact op met onze specialisten door ons te bellen op 076 – 541 5073 of een e-mail naar info@visserbreda.nl te sturen. U kunt natuurlijk ook het contactformulier op onze website gebruiken. Zo zorgt u ervoor dat u straks zeker weet dat uw nieuwe aggregaat geschikt is voor uw volgende project!

Aggregaat kopen bij Visser & Visser

Een aggregaat kopen? Dat doet u bij Visser & Visser! Als u een geschikte aggregaat heeft gevonden, kunt u deze gemakkelijk toevoegen aan uw virtuele winkelmandje. Door deze vervolgens af te rekenen, krijgt ons team de melding dat we voor u aan de slag kunnen. Door onze betrouwbare levering kunt u uw nieuwe aggregaat al snel op het door u gekozen afleveradres in ontvangst nemen. Heeft u nog vragen of heeft u advies nodig? Neem gerust contact op met onze klantenservice. We helpen u graag!

 

p1938-doneerring

“kalibratie”