Vacuümzuiger

Heeft u vaak projecten en opdrachten waarbij u zware voorwerpen en/of materiaal moet tillen? In dat geval is het handig om van een vacuümzuiger gebruik te maken die de zware taak van u overneemt. Bij Visser & Visser hebben we een ruim aanbod met diverse topmerken zoals Probst, Grabo, Hamevac, Samac. Bent u benieuwd naar de vacuümzuigers van deze merken, bekijk dan snel het aanbod in onze webshop.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 53

Pagina
 • 1
 • van 3
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren
  Tonen als Foto-tabel Lijst

  Producten 1-24 van 53

  Pagina
 • 1
 • van 3
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Waarom vacuümzuiger gebruiken?

  Met een vacuümzuiger bevordert u een ergonomische werkhouding. Het risico op rugklachten en blessures, zoals een hernia of een acute lumbago ook wel bekend als ‘door de rug gaan’, wordt aanzienlijk verlaagt bij bestrating. Bovendien werkt u met een vacuümzuiger veel sneller dan wanneer u de kracht zelf moet opleveren. Door het gebruik van de tegellichter hoeft u niet meer te bukken en op uw knieën te gaan zitten om een tegel te plaatsen of te verwijderen.

  Hoe werkt een vacuümzuiger

  In feite werkt elke vacuümzuiger, tegellichter en hijsunit volgens hetzelfde principe. U plaatst de tegellichter eenvoudig op de tegel, en drukt hem naar beneden toe. Daarna plaatst u uw duim op het gaatje naast de handgreep. Hierdoor ontstaat een vacuüm waardoor de tegel aan de tegellichter blijft ‘kleven’. Zo kunt u dus zeer eenvoudig tegels plaatsen of verwijderen.

  Verschillende soorten vacuümzuigers van Visser & Visser

  Wilt u betonproducten tot 200 kg moeiteloos heffen? Dat kan met de vacuümunit VTH-150-BL. Eén van de belangrijkste toepassingen van de VTH-150-BL is het oppakken en leggen van grootformaat (tuin)platen. Voor elk draaggewicht tussen 30 kg en 200 mg zijn speciale zuignappen te koop. Buiten zware betonplaten kan de vacuümzuiger VTH-150-BL ook poreuze tegels heffen. De unit kan dus zowel met de hand bediend worden, als ook op een machine geplaatst worden.

  Het vacuüm-handapparaat model Nemo Grabo plus is ook voor materialen zonder glad oppervlak geschikt. Dit nieuw gepatenteerde product is ontwikkeld door Nemo Power Tools. Eén van de eerste draagbare en elektrische vacuümhandzuigers voor het tillen van nagenoeg elk materiaal. Bijvoorbeeld hout, traanplaten, sandwichpanelen en materiaal met ruwe oppervlaktes zoals tegels en natuursteen. Daarnaast kunt u dit vacuüm-handapparaat ook gebruiken voor het tillen of verplaatsen van grote apparaten. Het vacuüm-handapparaat model Nemo Grabo heeft een maximaal hefvermogen van 170 kg waardoor het optimaal geschikt is voor het leggen van tegels of vloeren, gebruik in de interieurbouw, de installatietechniek en heel veel andere branches. Wordt geleverd in een hardcase koffer inclusief, oplader en afdichtring in een praktische koffer.

  Uiteraard is dit slechts een kleine greep uit ons uiteenlopende assortiment. Het maakt dus niet uit of u nu op zoek bent naar een vacuüm tegeltiller of een ander soort vacuümliftsysteem, wij bieden een divers aanbod aan professionele hijsmachines voor elke hijsklus. Bekijk de rest van onze collectie op deze pagina en ga op zoek naar de vacuüm hijsunit die bij u past.

  Vacuümzuiger kopen bij Visser & Visser

  Wilt u een hoogwaardige vacuümzuiger kopen? Dan bent u bij Visser & Visser aan het juiste adres. Bij ons vindt u bekende topmerken zoals Samac, Probst, Hamevac. Gaat u liever voor een vacuümzuiger met benzinemotor of juist voor een elektrische? Buiten dat hebben we diverse soorten toebehoor voor de vacuüm tegellifter en vacuümzuigers zoals celrubber, zuigplaten, vacuüm zuignappen, dichtingsrubbers en opladers/accu’s.

  Vragen?

  Ontvangt u liever eerst een deskundig advies van onze medewerkers? Dan is dat uiteraard geen probleem! Ons team staat dagelijks voor u klaar om uw vragen over ons productassortiment of het bestel- en leveringsproces te beantwoorden. Aarzel dus niet om met al uw vragen bij ons te komen, wij helpen u graag verder.

   

  VisserBreda-Topcon-Distributeur

  nemo-grabo