Vacuümzuiger

Heeft u vaak projecten en opdrachten waarbij u zware voorwerpen en/of materiaal moet tillen? Een vacuümzuiger kan die zware taak een stuk lichter maken! Bij Visser & Visser vindt u een ruim aanbod met diverse topmerken zoals Probst, Grabo, Hamevac, Samac. Wilt u een vacuümzuiger kopen? Bekijk dan snel het aanbod op deze pagina. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 37

Pagina
 • 1
 • van 2
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren
  Tonen als Foto-tabel Lijst

  Producten 1-24 van 37

  Pagina
 • 1
 • van 2
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Waarom vacuümzuiger gebruiken?

  Dat een vacuümzuiger bij de artikelen voor bestrating staat, is geen toeval. Een vacuümliftsysteem wordt vaak gebruikt voor het tillen van zware tegels of betonnen elementen. Deze wordt dan ook vaak een vacuüm tegeltiller of vacuüm tegellifter genoemd. Met een vacuümzuiger bevordert u een ergonomische werkhouding. Het risico op rugklachten en blessures, zoals een hernia of een acute lumbago ook wel bekend als ‘door de rug gaan’, wordt aanzienlijk verlaagd. Bovendien werkt u met een vacuümzuiger veel sneller dan wanneer u de kracht zelf moet opleveren. Door het gebruik van de tegellichter hoeft u niet meer te bukken en op uw knieën te gaan zitten om een tegel te plaatsen of te verwijderen.

  Hoe werkt een vacuüm tegellichter

  In feite werkt elke vacuümzuiger, tegellichter en hijsunit volgens hetzelfde principe. U plaatst de tegellichter eenvoudig op de tegel, en drukt hem naar beneden toe. Daarna plaatst u uw duim op het gaatje naast de handgreep. Hierdoor ontstaat een vacuüm waardoor de tegel aan de tegellichter blijft ‘kleven’. Zo kunt u dus zeer eenvoudig tegels plaatsen of verwijderen.

  De verschillende vacuümzuigers van Visser & Visser

  Wilt u betonproducten tot 200 kg moeiteloos heffen? Dat kan met de vacuüm hijsunit VTH-150-BL. Eén van de belangrijkste toepassingen van deze hijsunit VTH-150-BL is het oppakken en leggen van grootformaat (tuin)platen. Voor elk draaggewicht tussen 30 kg en 200 kg zijn speciale zuignappen te koop. Buiten zware betonplaten kan de vacuümzuiger VTH-150-BL ook poreuze tegels heffen. De hijsunit kan dus zowel met de hand bediend worden, als ook op een machine geplaatst worden.

  Het vacuüm-handapparaat model Nemo Grabo plus is ook voor materialen zonder glad oppervlak geschikt. Dit nieuw gepatenteerde product is ontwikkeld door Nemo Power Tools. Eén van de eerste draagbare en elektrische vacuümhandzuigers voor het tillen van nagenoeg elk materiaal. Bijvoorbeeld hout, traanplaten, sandwichpanelen en materiaal met ruwe oppervlaktes zoals tegels en natuursteen. Daarnaast kunt u dit vacuüm-handapparaat ook gebruiken voor het tillen of verplaatsen van grote apparaten. Het vacuüm-handapparaat model Nemo Grabo heeft een maximaal hefvermogen van 170 kg waardoor het optimaal geschikt is voor het leggen van tegels of vloeren, gebruik in de interieurbouw, de installatietechniek en heel veel andere branches. Wordt geleverd in een hardcase koffer inclusief, oplader en afdichtring in een praktische koffer.

  Uiteraard is dit slechts een kleine greep uit ons uiteenlopende assortiment. Het maakt dus niet uit of u nu op zoek bent naar een vacuüm tegeltiller of een ander soort vacuümliftsysteem, wij bieden een divers aanbod aan professionele hijsunits voor elke hijsklus. Bekijk onze complete collectie op deze pagina en kies de vacuüm hijsunit die bij u past. 

  Vacuümzuiger kopen bij Visser & Visser

  Wilt u een hoogwaardige vacuümzuiger kopen? Bij ons vindt u bekende topmerken zoals Samac, Probst, Hamevac. Of u nu kiest voor een handmodel, een elektrische vacuümzuiger of gaat voor een extreem krachtig model met diesel of benzinemotor; bij Visser & Visser vindt u altijd een vacuümzuiger die bij uw werkzaamheden past. Daarnaast heeft u ook een keuze aan accessoires en toebehoren voor de vacuüm tegellifter en vacuümzuigers, zoals celrubbers, zuigplaten, vacuüm zuignappen, dichtingsrubbers en opladers/accu’s.

  Heeft u vragen of wilt u advies over een vacuümzuiger?

  Wilt u liever eerst een deskundig advies van onze medewerkers voor u tot aankoop overgaat? Dat is uiteraard geen probleem! Ons team staat dagelijks voor u klaar om uw vragen over onze producten voor bestrating of andere artikelen te beantwoorden. Mail ons op info@visserbreda.nl. Heeft u liever direct advies? Bel ons dan op 076 541 5073. We helpen u graag verder!

   

  p1938-doneerring

  “kalibratie”