Topcon bouwlasers en meetapparatuur

Roterende lasers, afschotlasers, afbouwlasers, rioollasers en GPS/GNSS ontvangers: Topcon biedt voor elke klus de juiste apparatuur. Topcon staat bekend om zijn nauwkeurigheid en hoge kwaliteit. Een reputatie die Topcon hooghoudt door de bouwlasers en andere meetapparatuur uitgebreid te testen voordat ze de fabriek verlaten. Kortom: een fantastisch merk waarvan Visser & Visser al sinds jaar en dag één van de topleveranciers is.

WILT U MEER WETEN OVER DE TOPCON APPARATUUR?

Uitgebreid advies of een vrijblijvende demonstratie: onze verkoopadviseurs staan voor u klaar.

Plan een afspraak

Topcon bouwlasers: Solide, betrouwbaar en veelzijdig

De Topcon roterende lasers zijn praktisch inzetbaar bij alle dagelijks terugkerende hoogtemetingen op uw bouwterrein.
Afschotmeten, funderingen controleren, het stellen van betonbekistingen, deze lasers kunnen het allemaal.

Voor zwaar grondwerk, wegwerkzaamheden en algemene bouwwerkzaamheden zijn er de Topcon afschotlasers. De zelfnivellerende lasers van Topcon zijn bij uitstek geschikt om hoogtes zeer nauwkeurig uit te zetten op de kleine en middelgrote bouwplaats. Ook voor het werken in krappere ruimtes zoals rioolbuizen heeft Topcon de perfecte laser. Voor onder andere geometrische plaatsbepaling, landmeten en uitzetten is de robuuste en tot op de centimeter nauwkeurige Topcon HiPer VR GNSS-ontvanger ideaal.

KALIBRATIE EN ONDERHOUD IN EIGEN HUIS

Nu kunnen onze lasers en andere meetapparatuur zeker tegen een stootje, maar toch kan er op een gegeven moment een afwijking ontstaan. Om scheve muren, verkeerd afschot of andere missers te voorkomen, moet een laser dan ook elk jaar gekalibreerd worden, zodat deze weer voldoet aan de fabrieksstandaarden.

Bij Visser & Visser bent u aan het juiste adres voor kalibratie, onderhoud en reparatie van alle Topcon meetapparatuur. Wij streven ernaar de apparatuur binnen een week weer te retourneren. Overigens voeren wij ook altijd een standaard kalibratie uit voordat wij een laser aan u leveren of verhuren!

Maak snel een afspraak

EEN BOUWLASER HUREN

Heeft een laser of GPS/GNSS ontvanger slechts voor een korte periode nodig, of wilt u de apparatuur eerst uitproberen voordat u overgaat tot aanschaf?

Bij Visser & Visser kunt u verschillende Topcon meetapparatuur huren. Ook handig als uw eigen apparaat hersteld of onderhouden wordt bij onze servicedienst.

Verhuur

WIJ GEVEN U GRAAG ADVIES

U kunt ook bij Visser & Visser terecht voor accessoires als een handontvanger, baakklem, lader of accu. Wilt u meer weten over de Topcon bouwlasers of andere meetapparatuur?

Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar!

Neem contact op

BEKIJK ONZE KEUZES

Topcon bouwlasers: Solide, betrouwbaar en veelzijdig

p1938-doneerring

“kalibratie”