Meetinstrumenten

Zoekt u meetinstrumenten voor in de bouw? Visser & Visser heeft een uitgebreid aanbod in meetinstrumenten. Denk daarbij aan waterpasinstrumenten of theodolieten van topmerken als Topcon, Spectra en Nestle. Dankzij deze meetinstrumenten van topkwaliteit kunt u snel en precies werken. Bekijk snel deze pagina en bestel uw meetinstrument vandaag nog!

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat zijn een waterpasinstrument en theodoliet?

Visser & Visser is niet alleen hèt adres voor bouwlasers, ook voor andere meetinstrumenten kunt u bij ons terecht. De meetinstrumenten van Visser & Visser kunt u onderverdelen in twee types: een waterpasinstrument en een theodoliet. Het waterpasinstrument is een optisch apparaat, waarmee u nauwkeurig een horizontaal vlak kunt realiseren en de hoogteverschillen ten opzichte van dit vlak kunt inmeten. Met andere woorden: hiermee kunt u dus hoogteverschillen en afstanden tussen punten meten. Dit wordt ook wel waterpassen genoemd.

Een theodoliet is een meetinstrument waarmee u zowel horizontale als verticale hoeken met hoge nauwkeurigheid kunt meten. Met het buisniveau dat in het toestel is geïmplementeerd, kunt u het meetinstrument waterpas zetten. Een theodoliet wordt vaak gebruikt om de grens te bepalen bij kadastrale metingen. Daarnaast wordt dit nauwkeurige meetinstrument ook vaak gebruikt in de civiele techniek en wegenbouw.

Ons aanbod meetinstrumenten

U heeft bij ons de keuze uit nauwkeurige waterpasinstrumenten en theodolieten. Voor waterpasinstrumenten bieden we meters aan die 24 tot zelfs 32 keer vergroten. Met de robuuste bouw en grote bedieningsknoppen zijn ze eenvoudig te bedienen en breed toepasbaar. Onze theodolieten zijn gemaakt van de A-merken Spectra en Topcon. In beide gevallen zijn de meetinstrumenten uitgerust met een groot scherm en toetsenbord. De instrumenten zijn licht van gewicht, compact en bestand tegen water en stof. Hierdoor zijn ze ideaal te gebruiken voor iedere meetklus.

Meetinstrumenten kopen bij Visser & Visser

Voor het kopen van kwalitatieve meetinstrumenten helpt Visser & Visser u graag verder. Wij hebben een divers aanbod van zowel waterpasinstrumenten als theodolieten. Stop uw nieuwe instrument in het online winkelwagentje en reken veilig af. Met meer dan 50 jaar vakervaring, een betrouwbare levering en een servicepunt voor kalibratie, reparatie en onderhoud van alle meetapparatuur en lasers profiteert u bij ons van vele voordelen. Koop dus nu uw nieuwe meetinstrument bij Visser & Visser!

Vragen?

Heeft u nog vragen over onze verschillende instrumenten of over de levering? Neem dan gerust contact op met één van onze productspecialisten. Iedere werkdag staan ze klaar uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van vakkundig advies. U kunt ons een e-mail sturen op info@visserbreda.nl of bellen naar 076 – 541 5073.

 

p1938-doneerring

“kalibratie”