Theodoliet Spectra type DET-2

Artnr
h19513

  • Naar eigen inzicht en persoonlijke voorkeuren in te stellen
  • Hoogteverschillen worden weergegeven in verticale graden of procenten
  • Twee verlichte LCD-displays met extra grote karakters voor makkelijk aflezen
  • Verticale-ascompensatie en ingebouwde tiltsensor
  • Compleet met schietlood, oplader, accupakket, justeerpen, regenhoes en handleiding

Theodoliet Spectra DET-2: naar eigen inzicht in te stellen

De DET-2 theodoliet van Spectra is geheel naar eigen inzicht en persoonlijke voorkeuren in te stellen. Zo is de horizontale hoekresolutie eenvoudig aan te passen. Hoogteverschillen zijn weer te geven in verticale graden of procenten. De DET-2 Theodoliet beschikt over een helder geluidsignaal dat begint te piepen zodra de Theodoliet een hoek van exact 90 graden heeft bereikt.

Zeer nauwkeurig en ideaal voor snelle meetklussen

De Spectra DET-2 Theodoliet is met recht een precisie-instrument. Zo worden hoeken met een maximale afwijking van slechts 2 seconden ("") weergegeven. De DET-2 is voorzien van een verticale-ascompensatie, terwijl de ingebouwde tiltsensor garant staat voor de hoogst haalbare nauwkeurigheid. Deze tiltsensor kan desgewenst ook uitgeschakeld worden. Hiermee is de DET-2 het ideale meetinstrument voor alle denkbare bouwwerkzaamheden.

Zoals u gewend bent van Spectra, is deze theodoliet zeer gebruiksvriendelijk. De DET-2 heeft slechts zes knoppen waarmee alle functies te bedienen zijn. Deze Spectra Theodoliet is dan ook ideaal voor snelle meetklussen.

Makkelijk aflezen van meetgegevens

Deze theodoliet DET-2 is uitgerust met twee verlichte LCD-displays met extra grote karakters. Hierdoor zijn de meetgegevens makkelijk af te lezen, ook onder slechte lichtomstandigheden. Tot slot wordt de DET-2 geleverd met een accupakket met lader én een batterijpakketje dat met alkalinebatterijen te vullen is.

Bovendien heeft deze robuust uitgevoerde Theodoliet ook nog eens een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding!

Specificaties

Specificaties
Gezichtshoek 5 ̊
Focusbereik 0,5 m
Focusafstand 135 cm tot ∞
Lensopening 45 mm
Beeld telescoop Rechtopstaand
Merk Spectra
Vergrotingsfactor 30 x
Oplaadbaar Ja

p1938-doneerring

“kalibratie”