Straathamers

Wie op zoek is naar een geschikte straathamer voor een volgende klus, is bij Visser & Visser aan het juiste adres. Bij Visser & Visser vindt u meer dan genoeg straathamers die al uw projecten soepeler doen verlopen. Doordat wij inmiddels ruim vijftig jaar ervaring hebben in deze branche, kunnen we onze klanten altijd van voldoende informatie en adviezen voorzien. Heeft u dus vragen of heeft u advies nodig? Neem contact met ons op! Samen vinden we voor u hoe dan ook een geschikte straathamer!

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een straathamer van Visser & Visser

Bij Visser & Visser vindt u veel verschillende straathamers. Zo kunt u ervoor kiezen om een straathamer 50 mm met kunststof steel en nylon dop te kopen, maar ook kunt u voor een straathamer 10 cm met houten steel kiezen. De prijzen van onze straathamers variëren onderling een beetje. Dit heeft vooral met de grootte en het kwaliteitsniveau te maken. Als u niet zeker weet welke straathamer geschikt is voor u volgende project, is het aan te raden om even contact met ons op te nemen!

Voorkom problemen omtrent een straathamer

Als u denkt een geschikte straathamer gevonden te hebben, wordt het tijd om deze te bestellen. Het is echter op voorhand wel zaak dat u zowel de productomschrijving als de productspecificaties doorneemt. Zo voorkomt u eventuele misverstanden op termijn. Is het één en ander nog niet helemaal duidelijk? Maakt u zich vooral geen zorgen. Neem contact op met ons specialistische team en krijg voldoende advies over uw nieuwe straathamer!

Vragen, opmerkingen of advies nodig?

Het kan best voorkomen dat u om de één of andere reden vragen, opmerkingen of advies nodig heeft over een van onze hamers, rubberen hamers of andere producten. Gelukkig heeft Visser & Visser al ruim vijftig jaar ervaring in deze branche en daarom hebben wij altijd wel een antwoord, oplossing of advies voor u. Neem via onze website eenvoudig en snel contact op met ons specialistische team en zorg ervoor dat u straks zeker weet dat die ene straathamer geschikt is voor uw volgende project!

Een straathamer kopen bij Visser & Visser

Als u een geschikte straathamer heeft gevonden, wordt het tijd om deze te bestellen. Dit doet u eenvoudig door uw nieuwe straathamer aan uw virtuele winkelmandje toe te voegen. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, komt ons team in actie om uw nieuwe straathamer spoedig bij u te bezorgen. Door onze betrouwbare levering mag u deze snel verwachten. Is uw straathamer niet helemaal naar wens of heeft u bijvoorbeeld vragen over zaken als straathamer gebruik? Neem dan gerust contact met ons op. Samen komen we overal uit!

 

VisserBreda-Topcon-Distributeur

“galabau-visserbreda