Watermeterput

Werkzaamheden op de bouwplaats? Dan heeft u hoogstwaarschijnlijk een watermeterput nodig. Een watermeterput is noodzakelijk om een tijdelijke aansluiting te maken op het drinkwaternet. Bij Visser & Visser vindt u alles voor meten, bouwen en bebakenen onder één dak, dus ook wanneer u een watermeterput wilt kopen, bent u bij Visser & Visser aan het juiste adres.

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waarvoor wordt een watermeterput gebruikt?

Tijdens het uitvoeren van bepaalde werkzaamheden waarbij water nodig is, is een watermeterput noodzakelijk. Deze watermeterput – ook wel bouwwaterput of bouwwatermeterput genoemd – is te koop bij Visser & Visser. Een watermeterput wordt buiten toegepast voor het onderbrengen van de aansluiting op het drinkwaternet. Door het lokale waterleidingbedrijf wordt er een watermeterbeugel met watermeter geplaatst. U sluit hier de uitgaande aansluiting op aan. Wanneer u op uw bouwlocatie wilt beschikken over (drink)water, is een watermeterput vereist.

De watermeterput van Visser & Visser

De watermeterput in het assortiment van Visser & Visser is voorzien van twee kranen. Deze bouwwaterput is niet alleen heel gemakkelijk te installeren: doordat hij aan beide kanten voorzien is van sleufgaten kunt u deze ook eenvoudig vervoeren. Met deze ‘heftruckpockets’ kan de bouwwaterput gewoon met de heftruck of pompwagen verplaatst worden. Bovendien is de watermeterput voorzien van ogen aan de bovenkant, waardoor u de put zonder enige moeite weer uit de grond kunt hijsen. Ook handig: dankzij dezelfde ogen kunt u het watermeterputdeksel gemakkelijk met een hangslot afsluiten. De bouwwatermeterput is gemaakt van thermisch verzinkt staal en voldoet uiteraard aan de hoogste kwaliteitseisen. 

Een bouwwaterput op een bouwterrein

Tijdens het uitvoeren van bepaalde werkzaamheden bij de bouw is het een must dat u in het bezit bent van water. Zoals hierboven al omschreven is, is dat dankzij een bouwwaterput te realiseren. Wel heeft u waarschijnlijk ook een bouwwaterputslang nodig. Ook voor deze waterputslang bent u bij Visser & Visser aan het juiste adres. Kies bijvoorbeeld voor de slang met een lengte van maar liefst 1.40 m. Deze bouwwaterputslang wordt inclusief koppelingen geleverd. 

Heeft u vragen, of wilt u advies?

Wilt u meer weten over de watermeterput van Visser & Visser? Of wilt u weten of deze geschikt is voor het gebruik dat u voor ogen heeft? Visser & Visser is al meer dan zestig jaar actief in deze branche. We hebben dan ook wel een antwoord, oplossing of advies voor u. Neem via onze website eenvoudig en snel contact op met ons deskundige team! 

Een watermeterput kopen bij Visser & Visser

Een watermeterput kopen? Dat doet u natuurlijk bij Visser & Visser! U kunt uw bouwwatermeterput gemakkelijk online bestellen. Door onze betrouwbare levering kunt u uw bestelling snel op het door u gekozen afleveradres in ontvangst nemen. Heeft u vragen over uw bestelling of over een ander product uit ons assortiment voor de bouw? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Bel ons op 076 – 541 5073, mail naar info@visserbreda.nl, of vul een contactformulier in op onze website. Wij helpen u graag verder! Ontdek de voordelen van een watermeterput van Visser & Visser en kies voor de beste kwaliteit, deskundigheid en service. Bestel vandaag nog uw watermeterput bij Visser & Visser.

 

p1938-doneerring

“kalibratie”