Bouwwatermeterput

Als u op zoek bent naar een watermeterput voor uw volgende klus, is het goed dat u bij Visser & Visser terecht bent gekomen. U vindt bij ons namelijk verschillende waterputten, zodat u zeker weet dat u straks tijdens uw werkzaamheden voorzien bent. Dankzij de betrouwbare levering van onze kant kunt u uw nieuwe watermeterput spoedig bij u thuis verwachten. Heeft u hulp nodig? Aarzel dan vooral niet en neem contact op met ons team. Onze specialistische medewerkers helpen u graag en doen er alles aan om u de juiste watermeterput aan te kunnen bieden. Bestel vandaag nog bij Visser & Visser!

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waarvoor wordt een watermeterput gebruikt?

Tijdens het uitvoeren van bepaalde werkzaamheden is het nodig om in het bezit te zijn van een watermeterput. Deze watermeterput – ook wel bouwwaterput of bouwwatermeterput genoemd – is te koop bij Visser & Visser. Een watermeterput wordt buiten toegepast voor het onderbrengen van de aansluiting op het drinkwaternet. Door het lokale waterleidingbedrijf wordt er een watermeterbeugel met watermeter geplaatst. U sluit hier de uitgaande aansluiting op aan. Om dus voortaan in het bezit te zijn van een betrouwbare werking van uw drinkwater is een watermeterput kunststof vereist.

Een bouwwaterput op een bouwterrein

Tijdens het uitvoeren van bepaalde werkzaamheden bij de bouw is het een must dat u in het bezit bent van water. Dat u dit leidingwater tijdens het uitvoeren van uw werkzaamheden wenst, betekent niet dat dit gezien kan worden als een zekerheid. Het is namelijk noodzakelijk dat u op voorhand altijd contact opneemt met het waterleidingbedrijf dat beslist over de locatie waar u uw werkzaamheden wilt gaan verrichten. Daarnaast is dit waterleidingbedrijf ook meteen het aanspreekpunt. Heeft u hulp nodig met deze zaken? Neem dan zeker contact op met onze specialistische medewerkers. Samen komen we overal uit en voor u het weet kunt u verder met uw werkzaamheden waarbij een watermeterput noodzakelijk is!

Vragen, opmerkingen of advies nodig?

Het kan best voorkomen dat u vragen, opmerkingen of advies nodig heeft over een watermeterput van Visser & Visser. Gelukkig hebben we al ruim vijftig jaar ervaring in deze branche en daarom hebben wij altijd wel een antwoord, oplossing of advies voor u. Neem via onze website eenvoudig en snel contact op met ons specialistische team en zorg ervoor dat u straks zeker weet dat u de put bestelt dat geschikt is voor uw volgende project! 

Een watermeterput kopen bij Visser & Visser

Een watermeterput kopen? Dat doet u natuurlijk bij Visser & Visser! Via onze website kunt u gemakkelijk uw put bestellen. Door onze betrouwbare levering mag u uw bestelling spoedig bij u thuis verwachten. Heeft u vragen over uw bestelling of over een product uit ons assortiment? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij voorzien u graag van juiste informatie en het juiste advies.

 

collect-afvalbakken-visserbreda

nemo-grabo