Roterende lasers

Wanneer u dit leest, is de kans groot dat u om de één of andere reden op zoek bent naar een roterende laser. Deze producten doen uw komende project ongetwijfeld een stuk soepeler verlopen en dat is tenslotte waar u naar op zoek bent. Waar u de beste roterende laser voor uw klus kunt aanschaffen? Bij Visser & Visser natuurlijk. U bent bij ons aan het juiste adres als u op zoek bent naar kwaliteit, service, en een professionele aanpak. Dé roterende laser voor uw volgende project, vindt u bij Visser & Visser!

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat is een roterende laser?

Een roterende laser is hetzelfde als een klassieke bouwlaser. De laser wordt ook wel rotatielaser genoemd en is een bouwlaser die beschikt over een roterende straal. Het referentievlak wordt zo over een volledige breedte van 360 graden uitgezonden. Met behulp van een ontvanger kunt u dus altijd opmeten of de attributen vlak staan. De roterende laser kan voor vrijwel alle bouwtoepassingen gebruikt worden. Bij Visser & Visser hebben we de roterende lasers eerst nauwkeurig getest op trilbestendigheid, stof- en waterdichtheid en nauwkeurigheid. Ons complete assortiment Spectra en Topcon lasers voldoen aan deze eisen. 

Nauwkeurig onder alle omstandigheden 

Doordat we de roterende lasers eerst uitgebreid testen, zijn ze allen nauwkeurig onder alle omstandigheden. Wat wil dat zeggen? Zo beschikt de Spectra Precision LL500 over temperatuurcompensatie, waardoor deze bruikbaar is in alle weersomstandigheden. Daarnaast heeft de laser een ingebouwde uit-niveauwaarschuwing met automatische uitschakeling. Hierdoor komen meetfouten van niet-genivelleerde instrumenten niet meer voor. Wilt u naast een nauwkeurige laser ook één die uiterst betrouwbaar is? Kies dan voor de Topcon RL-H5A. Deze roterende laser is inzetbaar onder alle weersomstandigheden, waarbij stof en water geen kans maken. Niet voor niets is dit één van de meest populaire roterende lasers van dit moment.

Roterende laser: de kwaliteit van Visser & Visser

Het kan best zijn dat het u even ontgaan is, maar Visser & Visser wordt al een betrekkelijk lange tijd gezien als een begrip in de wereld van de roterende lasers. Niet alleen weten wij precies waar we het over hebben, wij bieden u ook nog eens roterende lasers van de beste kwaliteit. Het is te allen tijde ons streven en doel om uw project zo soepel mogelijk te laten verlopen. Hoe kan dit zonder roterende lasers van een goede kwaliteit? Juist; niet. Laat Visser & Visser daarom ondersteunen en helpen waar het kan en nodig is!

Waar moet u op letten als u een roterende laser van Visser & Visser aanschaft?

Zoals inmiddels bekend, verschillen onze roterende lasers nogal eens van elkaar. Om die reden is het te allen tijde aan te raden om zowel de productomschrijving van het product dat u op het oog heeft te bekijken, als dat het aan te raden is om de specificaties goed te bestuderen. Dit voorkomt niet alleen misverstanden voor in de toekomst, maar zorgt er ook voor dat u straks een flinke kennis heeft opgebouwd omtrent roterende lasers. Altijd handig voor in de toekomst!

Vragen, opmerkingen of problemen met een roterende laser van Visser & Visser

Het kan natuurlijk best voorkomen dat u om de één of andere reden wat vragen, opmerkingen of problemen heeft omtrent een roterende laser of ander type laser van Visser & Visser. Gelukkig biedt onze klantenservice te allen tijde de oplossing. Ons team vol specialisten staat voor u klaar om al uw vragen omtrent roterende lasers te beantwoorden, uw problemen te verhelpen en u uiteraard te adviseren waar dat kan en waar nodig. Dat is de service die Visser & Visser u graag biedt. Succes met uw volgende klus!

 

VisserBreda-Topcon-Distributeur

“galabau-visserbreda