Hijsbanden

Visser & Visser heeft diverse hijsbanden in het assortiment. De hijsbanden, ook wel slings genoemd, gebruikt u om zwaar last te verplaatsen. De banden bestaan uit kunststofvezels of draden en zijn hierdoor ontzettend sterk. De levensduur van de banden is hierdoor ook erg lang. Visser & Visser heeft verschillende kleuren hijsbanden in het assortiment. Niet alleen door de kleuren, maar ook door de gestikte tonnage strepen op de band is het makkelijk af te lezen welke hijsbanden voor welke lasten geschikt zijn. Visser & Visser heeft de volgende banden met werklasten in het assortiment:

- Hijsband 3 ton

- Hijsband 4 ton

- Hijsband 5 ton

Bent u benieuwd naar de voordelen en de specificaties? Lees dan snel verder!

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De voordelen van de banden

De hijsbanden gebruikt u om goederen veilig te vervoeren. Daarbij hebben polyester banden voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld metalen kettingen of andere hijsmiddelen. Polyester hijsbanden zijn ruimtebesparend in de opslag, zijn lichter in gewicht dan een metalen variant, zijn minder gevaarlijk in gebruik en eenvoudiger in inspectie en onderhoud. De banden zijn met de lussen eenvoudig te bevestigen aan het hefmateriaal. Controleer bij het gebruik van de hijsbanden wel of er geen beschadigingen te zien zijn, de band is aangetast door vet of chemicaliën, of er inbranding zichtbaar is en dat er geen knopen in zitten. Zo niet, dan kunt u het materiaal veilig gebruiken.

Specificaties van de hijsbanden

Visser & Visser biedt hijsbanden aan van de beste kwaliteit. De banden zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, breedtes en hoogtes. Alle banden beschikken over een dubbele bandlaag, bevestigd met lussen en lusbescherming. Hierdoor zullen de lussen, zelfs bij zware last, lang mee gaan. De banden zijn gemaakt van 100% polyester, waardoor de maximale tonnage betrouwbaar en veilig verplaatst kan worden. Daarnaast hebben de banden allemaal een veiligheidsfactor. Bij Visser & Visser hebben ze allemaal een factor van 7:1. Dit betekent dat het breekpunt van de band zeven keer zo hoog is als het aantal aangegeven tonnen. Tot slot zijn de hijsbanden allemaal gekeurd en voldoen ze aan de geldende norm NEN-EN 1492-1/1492-2. Zo bent u er zeker van dat u met topkwaliteit banden werkt!

Hijsband kopen bij Visser & Visser

Wilt u een hijsband kopen? Visser & Visser helpt u graag verder! Wij hebben hijsbanden van verschillende tonnages in het assortiment, waardoor u goederen altijd veilig kunt verplaatsen. Wanneer u de banden koopt bij Visser & Visser, profiteert u van diverse voordelen. Doordat we al meer dan 50 jaar in het vak zitten, hebben we genoeg kennis in huis om u in elke situatie te adviseren. Daarnaast hebt u uw hijsbanden binnen enkele dagen al in huis door onze snelle levering. Koop dus nu de hijsbanden bij Visser & Visser!

Vragen?

Heeft u nog vragen over de hijsbanden, het gebruik of de levering? Neem dan gerust contact op met één van onze productspecialisten. Zij helpen u graag met adviseren en het beantwoorden van al uw vragen!

 

VisserBreda-Topcon-Distributeur

“galabau-visserbreda