Veiligheid

Wanneer we spreken over de term ‘veiligheid’ komen er ongetwijfeld verschillende dingen in ons op. Zo kunt u denken aan reflecterende hesjes bij  het oversteken, maar er zullen vast ook mensen zijn die meteen denken aan zaken als brandblussers en stofmaskers. Wat er ook in u opkomt: Visser & Visser heeft het! Niet alleen bieden wij de kwaliteit die u mag verwachten en nodig hebt bij uw volgende klus, maar ook is de service die wij verlenen noemenswaardig. U zit bij Visser & Visser gegarandeerd goed! 

Bij Visser & Visser vindt u alles omtrent veiligheid

Bij Visser & Visser is veiligheid van extreem belang. Niet alleen vinden wij dat hier strenger en beter gekeken naar moet worden, maar ook vinden we dat vrijwel iedereen op de hoogte zou moeten zijn van de producten die men nodig heeft bij hun eerstvolgende klus. Zo bestaat er ongetwijfeld een aantal mensen dat geen idee bij termen als ‘gezicht- en oogbescherming’, ‘gehoorbescherming’ en ‘veiligheidshelmen’. We hopen uiteraard ten zeerste dat een ander deel van de mensen wel weet wat dit inhoudt en nog belangrijker: waarom het zo van belang is. Gelukkig vindt u bij Visser & Visser dé producten die u nodig heeft en die écht van belang zijn om uw klus zo veilig mogelijk te maken. Alles voor de veiligheid! 

De kwaliteit van Visser & Visser

Voor het geval u het nog niet wist: Visser & Visser is een begrip in de wereld van de veiligheid en in vrijwel ieder andere wereld. Wij hechten, nogmaals, erg veel waarde aan het feit dat een project zo veilig mogelijk verloopt, maar nog belangrijker: wij hechten waarde aan de kwaliteit van onze producten omtrent veiligheid. Wij vinden het van uiterst belang dat alles dat we verkopen van hoogwaardige kwaliteit is en u dus zo goed mogelijk kan ondersteunen gedurende uw volgende project! 

De producten op het gebied van veiligheid

Zoals u waarschijnlijk was opgevallen, is het assortiment van Visser & Visser erg groot. We hebben meer dan genoeg producten om uw volgende project zo veilig mogelijk te laten verlopen. U vindt bij ons kwalitatieve werkkleding voor de bouw, werkhandschoenen, veiligheidsschoenen en veiligheidsgordels, maar ook op het gebied van de overige veiligheid, zit u bij Visser & Visser goed. Zo hebben we ook genoeg verbandtrommels en andere zaken die met veiligheid van doen hebben! 

 

p1938-doneerring

“kalibratie”