Hoekmeters

Is het voor uw klus belangrijk dat u de perfecte hoek meet, dan is een hoekmeter een onmisbaar meetinstrument. Visser & Visser heeft een ruim assortiment aan hoekmeters: van analoog tot digitaal. En natuurlijk zijn al onze hoekmeters van topkwaliteit, zoals u dat van ons gewend bent. Kijk snel op deze pagina en bestel uw hoekmeter vandaag nog!

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Hoe werkt een hoekmeter?

De naam zegt het al; met een hoekmeter meet je eenvoudig en nauwkeurig hoeken. Dat is handig voor als u zeer speciale bestratingen moet leggen, schuine daken moet meten of in de interieurbouw werkt.

Iedere vakman weet dat een project niet kan slagen als de basis niet goed is. Kloppen de maten niet, dan resulteert dit in bijvoorbeeld een scheve deur of bestrating die niet aansluit zoals het bedoeld was. Wanneer het belangrijk is dat u een perfecte hoek meet, dan heeft u daar natuurlijk de juiste spullen voor nodig. Een hoekmeter toont het aantal graden van een bepaalde hoek. Het werkt eenvoudig: u legt de meter op de schuine kant van het te meten voorwerp. Digitale meters zijn het meest nauwkeurig: zij geven het aantal graden tot achter de komma weer op een scherm. Dit minimaliseert de kans op meetfouten. Een analoge meter is vergelijkbaar met een graden driehoek, zoals die gebruikt wordt op de middelbare school, maar dan groter. De werking is dan ook het zelfde als bij de digitale variant, alleen worden de graden niet in een scherm weergegeven. Bij deze meter leest u zelf de graden af van de gradenboog.

Digitale hoekmeter: als het echt nauwkeurig moet

Voor sommige klussen is wiskundige nauwkeurigheid nodig. Daarom hebben wij naast de traditionele analoge hoekmeter ook de digitale hoekmeter in ons assortiment opgenomen. Deze is ideaal voor het zeer nauwkeurig aftekenen en overnemen van hoeken. De elektronische hoekmeter is van het merk Nedo. Met de Nedo Winkeltronic verstelbare digitale hoekmeter heeft u eigenlijk drie gereedschappen in één: een hoekmeter, een gradenboog en, dankzij de horizontale en verticale libellen, ook een waterpas. Deze digitale hoekmeter heeft een meetbereik van 0° tot 350°. Nedo heeft de bediening van de Nedo Winkeltronic zeer eenvoudig gehouden, zodat u er meteen mee aan de gang kunt. Op het digitale verlichte display leest u de hoekgraden tot op 0,1° nauwkeurig af. Met de holdfunctie kunt u de metingen op het display vasthouden. Bovendien kunt u het display in elke willekeurige stand van de benen op nul zetten. Kortom, een handig meetinstrument voor de timmerman en -vrouw, stratenmakers, hoveniers en aannemers.

Hoekmeter: kiest u voor BMI of Nedo Winkeltronic

Als het gaat om de ontwikkeling en productie van hoogwaardige maar vooral praktische meetinstrumenten is er geen beter merk dan BMI. BMI is een familieonderneming die gevestigd is in de Noord-Beierse stad Hersbruck. Op deze plek worden de hoogwaardige meetinstrumenten vervaardigd, voor de meest uiteenlopende toepassingen. BMI stelt alles in het werk om de reputatie en traditie van het kwaliteitslabel ‘made in Germany’ waar te maken. Bovendien slaagt BMI er in traditie en innovatie te combineren. Reden waarom Visser & Visser veel meetinstrumenten, waaronder de verstelbare hoekmeter, van dit topmerk in het assortiment heeft opgenomen.

Ook Nedo is een Duits familiebedrijf. Al ruim 115 jaar staat de merknaam Nedo voor kwalitatief hoogwaardige en intelligente meettechniek. Dagelijks werken professionals over de hele wereld met de hoogstaande meetinstrumenten van Nedo. Zij roemen de kwaliteit, betrouwbaarheid en de robuustheid van Nedo-producten. Nedo meetinstrumenten en hoekmeters worden via een netwerk van gekwalificeerde dealers wereldwijd verkocht. Visser & Visser is één van die dealers.

Heeft u vragen of wilt u advies?

Heeft u vragen over een hoekmeter of ander meetgereedschap? Twijfelt u tussen een analoge of digitale hoekmeter, of wilt u advies over de maat van de benen bij een verstelbare hoekmeter? Gelukkig heeft Visser & Visser al ruim vijftig jaar ervaring in deze branche. Wij hebben dan ook altijd wel een antwoord, oplossing of passend advies voor u. Neem via onze website snel contact op met onze klantenservice. Zij staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden!

Een hoekmeter kopen? Dat doet u bij Visser & Visser

Wilt u een hoekmeter kopen, dan bent u bij Visser & Visser aan het juiste adres. Heeft u een meter gevonden die voldoet aan uw wensen? Dan kunt u deze op onze website eenvoudig toevoegen aan uw virtuele winkelmandje. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, komt ons team direct in actie om uw bestelling zo snel mogelijk op het afleveradres van uw keuze te kunnen bezorgen. Door onze betrouwbare levering kunt u al binnen enkele dagen aan de slag met uw nieuwe hoekmeter!

 

p1938-doneerring

“kalibratie”