Hoekmeters

De naam zegt het al; met een hoekmeter meet je eenvoudig en nauwkeurig hoeken. Dat is handig voor als u zeer speciale bestratingen moet leggen, schuine daken moet meten of in de interieurbouw werkt. Is het voor uw klus belangrijk dat u de perfecte hoek meet, dan biedt de hoekmeter uitkomst.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Digitale hoekmeter: als het nog nauwkeuriger moet

Voor sommige klussen is wiskundige nauwkeurigheid nodig. Daarom hebben wij naast de traditionele analoge hoekmeter ook de digitale hoekmeter in ons assortiment opgenomen. Deze is ideaal voor het zeer nauwkeurig aftekenen en overnemen van hoeken. De elektronische hoekmeter is van het merk Nedo. Met de Nedo Winkeltronic verstelbare digitale hoekmeter heeft u eigenlijk drie gereedschappen in één: een hoekmeter, een gradenboog en, dankzij de horizontale en verticale libellen, ook een waterpas. Deze digitale hoekmeter heeft een meetbereik van 0° tot 350°. Nedo heeft de bediening van de Nedo Winkeltronic zeer eenvoudig gehouden, zodat u er meteen mee aan de gang kunt. Op het digitale verlichte display leest u de hoekgraden tot op 0,1° nauwkeurig af. Met de holdfunctie kunt u de metingen op het display vasthouden. Bovendien kunt u het display in elke willekeurige stand van de benen op nul zetten. Kortom, een handig meetinstrument voor de timmerman en -vrouw, stratenmakers, hoveniers en aannemers.

Hoekmeter kopen?

Wilt u een hoekmeter kopen, dan bent u bij Visser & Visser aan het juiste adres. Via onze webshop bestelt u de hoekmeter snel online. Twijfelt u tussen de analoge of digitale hoekmeter, of wilt u advies over de maat van de benen bij een hoekmeter? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag met al uw vragen over hoekmeters en andere meetgereedschappen!

Over BMI en Nedo Winkeltronic

Als het gaat om de ontwikkeling en productie van hoogwaardige maar vooral praktische meetinstrumenten is er geen beter merk dan BMI. BMI is een familieonderneming die gevestigd is in de Noord-Beierse stad Hersbruck. Op deze plek worden de hoogwaardige meetinstrumenten vervaardigd, voor de meest uiteenlopende toepassingen. BMI stelt alles in het werk om de reputatie en traditie van het kwaliteitslabel ‘made in Germany’ waar te maken. Bovendien slaagt BMI er in traditie en innovatie te combineren. Reden waarom Visser & Visser veel meetinstrumenten, waaronder hoekmeters, van dit topmerk in het assortiment heeft opgenomen.

Ook Nedo is een Duits familiebedrijf. Al ruim 115 jaar staat de merknaam Nedo voor kwalitatief hoogwaardige en intelligente meettechniek. Dagelijks werken professionals over de hele wereld met de hoogstaande meetinstrumenten van Nedo. Zij roemen de kwaliteit, betrouwbaarheid en de robuustheid van Nedo-producten. Nedo meetinstrumenten en hoekmeters worden via een netwerk van gekwalificeerde dealers wereldwijd verkocht. Visser & Visser is één van die dealers.

 

VisserBreda-Topcon-Distributeur

“galabau-visserbreda