Jerrycans met kraan

Bent u op zoek naar een jerrycan met kraan? Dan bent u bij Visser & Visser aan het juiste adres! Wij hebben een groot aanbod van verschillende jerrycans met kraan, die uiteenlopen in maten van 5 liter tot 22 liter. De jerrycan met kraan kunt u vullen met verschillende vloeistoffen, maar vaak wordt deze gebruikt voor water. Ideaal als u bijvoorbeeld gaat kamperen of op reis gaat. U weet zeker dat u dan over voldoende water beschikt. Daarnaast is het water makkelijk in kopjes, bekers of pannen te schenken met het kraantje. Hierdoor gaat u onnodige verspilling tegen. Bent u benieuwd naar ons complete aanbod? Bekijk dan snel deze pagina!

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Verschillende afmetingen

Visser & Visser biedt verschillende maten jerrycans met kraantje aan. De jerrycans zijn verkrijgbaar in de maten:

Jerrycan met kraantje 5 liter

Jerrycan met kraantje 10 liter

Jerrycan met kraantje 20 liter

Jerrycan met kraantje 22 liter

Wanneer u lang op reis gaat of gaat kamperen, kan een grote jerrycan erg handig zijn. Met een inhoud van 22 liter kunt u het samen met uw reispartner, of alleen, dagenlang volhouden. Heeft u niet zoveel ruimte, dan volstaat een jerrycan met kleinere inhoud prima. De jerrycans zijn gemaakt van topkwaliteit polyethyleen, waardoor ze niet snel voor lekkage zorgen. Ook zit er een ontluchtingsdop en een beweegbaar kraantje op bevestigd. Hiermee kunt u de jerrycan veilig afsluiten en eenvoudig vullen.

Naast dat u de jerrycans kunt gebruiken voor water, kunt u er ook andere vloeistoffen in opslaan. Gaat u bijvoorbeeld met een sportteam of schoolklas een activiteit uitvoeren? Dan kunt u de jerrycan vullen met ranja. Of heeft u thuis aquaria? Dan kunt de jerrycan gebruiken voor de opslag van bijvoorbeeld zeewater. Mogelijkheden te over!

Jerrycan met kraan kopen bij Visser & Visser

Wilt u een jerrycan met kraan aanschaffen? Dan helpt Visser & Visser u graag verder! Wij hebben een ruim aanbod van verschillende maten jerrycans, zoals de jerrycan 5 liter, jerrycan 10 liter en de jerrycan 20 liter. De jerrycans met kraan zijn erg handig voor reisdoeleinden, of het schenken van drinken aan groepen mensen of kinderen. Daarnaast zijn ze ook te gebruiken voor het opslaan van andere vloeistoffen. Wanneer u de jerrycans met kraantje aanschaft bij Visser & Visser, profiteert u van verschillende voordelen. Zo kunt u altijd gebruik maken van het deskundig advies van onze medewerkers. Doordat we al meer dan 50 jaar in het vak zitten, kunnen we u in iedere situatie verder helpen. Met onze grote voorraad heeft u de jerrycan ook al binnen enkele werkdagen in huis. Koop dus nu uw jerrycan met kraan bij Visser & Visser!

Vragen?

Heeft u nog vragen over de jerrycans, de levering of over onze andere producten? Neem dan gerust contact op met één van onze productspecialisten. Zij helpen u graag verder met het beantwoorden van al uw vragen en het geven van deskundig advies. We horen graag van u!

 

collect-afvalbakken-visserbreda

nemo-grabo