Jerrycans met kraan

Wilt u een jerrycan met kraan kopen? Dan bent u bij Visser & Visser aan het juiste adres! Wij hebben een groot aanbod van verschillende jerrycans met kraan, die uiteenlopen in maten van 5 liter tot 22 liter. De jerrycan met kraan kunt u vullen met verschillende vloeistoffen, maar vaak wordt deze gebruikt voor water. Bekijk snel ons complete aanbod!

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Verschillende afmetingen jerrycans

Visser & Visser heeft een assortiment jerrycans met kraan in diverse maten, specifiek ontworpen voor professionals in de groensector, zoals tuinarchitecten en landschapsontwerpers. En natuurlijk is een jerrycan kraan ideaal voor op de bouwplaats! De water jerrycan met kraan is verkrijgbaar in de volgende formaten:

  • Jerrycan met kraantje 5 liter
  • Jerrycan met kraantje 10 liter
  • Jerrycan met kraantje 20 liter
  • Jerrycan met kraantje 22 liter

Hoe dan ook: of u nu werkt aan een tuinproject of op een bouwplaats met een bouwkeet zonder directe wateraansluiting, onze jerrycans met kraan bieden een praktische oplossing.

Hoe kiest het juiste formaat jerrycan met kraan?

Met maten variërend van 5 tot 22 liter heeft u het maar voor het kiezen! Moet u de jerrycan vaak versjouwen of bent u op een locatie waar u deze makkelijk kunt bijvullen? Dan ligt het voor de hand om voor de 5 liter jerrycan met kraan te kiezen. Moet u er langere tijd mee toekunnen, dan kunt u kiezen voor een groter model. Alle jerrycans zijn gemaakt van topkwaliteit polyethyleen, waardoor lekkages uitgesloten zijn. Ook zit er een ontluchtingsdop en een beweegbaar kraantje op bevestigd. Hiermee kunt u de jerrycan veilig afsluiten en eenvoudig vullen.

Meer dan alleen water

Dat u in een jerrycan water kunt bewaren is logisch. Deze jerrycans zijn echter natuurlijk ook geschikt voor het bewaren van andere vloeistoffen die relevant zijn voor uw projecten. Of u nu meststoffen, bestrijdingsmiddelen, olie, brandstoffen of andere vloeistoffen nodig heeft; in onze jerrycans met kraan voor professioneel gebruik slaat u het veilig op.

Natuurlijk ook handig voor andere situaties!

Daarnaast is een water jerrycan met kraan uiteraard ook handig als u langere tijd onderweg bent, gaat kamperen of op reis gaat. Dan weet u zeker dat u altijd over voldoende water beschikt. Een sportdag met schoolklas, of een evenement met de sportvereniging of scouting? Dan kunt u de jerrycan natuurlijk ook vullen met ranja. Dankzij het kraantje is het water of de limonade makkelijk in kopjes, bekers of pannen te schenken. Geen geknoei of onnodige verspilling meer!

Jerrycan met kraan kopen bij Visser & Visser

Wilt u een professionele jerrycan met kraan kopen? Visser & Visser staat voor u klaar! Ontdek ons uitgebreide assortiment met jerrycans van 5 liter, 10 liter en 20 liter, geschikt voor de specifieke behoeften van hoveniers en aannemers. Profiteer van deskundig advies en een snelle levering met meer dan 50 jaar ervaring in de branche. Bestel vandaag nog uw jerrycan met kraan en geniet van de voordelen die Visser & Visser biedt!

Geeft u de voorkeur aan een jerrycan in een andere maat of een jerrycan voor het vervoeren van specifieke stoffen? Kijk dan eens naar ons complete assortiment jerrycans. Hier vindt u andere formaten en modellen zoals een jerrycan 5 literjerrycan 10 liter en jerrycan 20 liter, maar ook jerrycans voor speciale toepassingen. Een stalen jerrycan is bijvoorbeeld geschikt voor het bewaren en transporteren van meer gevaarlijke stoffen. De robuuste constructie en de specifieke coating zorgen ervoor dat deze jerrycan voldoet aan strenge veiligheidsnormen.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over onze jerrycans, uw bestelling of andere producten voor bijvoorbeeld de groenvoorziening of op de bouwplaats? Neem dan contact op met onze productspecialisten. Ze helpen u graag verder met deskundig advies en staan klaar om uw vragen te beantwoorden. We kijken uit naar uw bericht!

Wilt u graag persoonlijk contact? Wij staan u graag te woord. Het telefoonnummer waarop wij te bereiken zijn, is 076 541 5073. Liever contact via de e-mail? Mail dan naar info@visserbreda.nl, of gebruik het contactformulier op onze website.

 

p1938-doneerring

“kalibratie”