Containernetten

Wilt u uw lading in de aanhanger veilig van punt A naar punt B vervoeren? Dan is het gebruik van een aanhangernet essentieel. Bij Visser & Visser beschikken we over aanhangernetten van topkwaliteit. Of u nu op zoek bent naar een net met een zeer fijne maas, of juist liever een flexibel maasnet heeft: Visser & Visser heeft het in haar ruime assortiment. Wij leveren verschillende maten aanhangernetten, geschikt voor professioneel gebruik. Bent u benieuwd naar het complete aanbod? Bekijk dan snel deze pagina!

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Netten van topkwaliteit

Bij Visser & Visser heeft u keuze tussen verschillende soorten aanhangwagennetten. Wat overeenkomt is de topkwaliteit waarvan de netten gemaakt zijn. De netten voldoen aan de eisen van de KLPD, zijn dubbel geweven en aan de binnenkant voorzien van elastiek. Op deze manier krijgt u geen knopen in het net, wat erg praktisch werkt. De aanhangernetten, ook wel containernetten, zijn flexibel en sterk genoeg om over uw aanhanger te spannen. Daarnaast kunnen de netten voorzien worden van diverse spanelastieken en elastische koorden. Deze zijn eenvoudig aan de zij- of onderkant van de aanhangwagen te bevestigen, waardoor u uw lading nog steviger vast kunt binden. Zo heeft u niet langer in uw spiegels te kijken bij het vervoeren van uw lading.

Kies de maat die bij uw aanhangwagen past

In ons assortiment hebben we verschillende maten aanhangernetten die we aanbieden. Voor de kleinere aanhanger is een net van 2,5 x 3m al voldoende. Beschikt u over een grote aanhanger? Dan past een net met een afmeting van 4 x 4m waarschijnlijk beter bij u. Daarbij adviseren wij u om een aanhangernet aan te schaffen dat 50cm breder en langer is dan de aanhanger. Bent u op zoek naar een aanhangernet op maat? Dan mag u gerust contact met ons opnemen.

De netten voldoen aan de wettelijke richtlijnen

Sinds 2007 is het verplicht om een aanhangernet te gebruiken bij het vervoeren van deelbare en/of losse lading. Voorbeelden hiervan zijn tuinafval, zand en stenen, maar denk ook aan de inboedel van uw huis. In artikel 5.18.16 van het voertuigreglement staat namelijk het volgende:

  1. Het voertuig zodanig beladen moet zijn dat de lading of delen daarvan niet van het voertuig kunnen vallen.
  2. Losse lading ten aanzien waarvan het gevaar bestaat dat deze of delen daarvan tijdens het rijden van het voertuig vallen, deugdelijk moet zijn afgedekt.

Met een ladingnet voor de aanhanger van Visser & Visser kunt u veilig de weg op.

Aanhangernet kopen bij Visser & Visser

Voor het kopen van een aanhangernet of andere groenvoorzieningen bent u bij Visser & Visser aan het juiste adres. Niet alleen zijn de netten van topkwaliteit, ook hebt u ruime keuze uit verschillende soorten en maten. Netten die bestaan uit PVC gaasweefsel of met een maaswijdte van 45 mm x 45 mm. Voor elke lading hebben wij het juiste aanhangernet. Wanneer u uw net bestelt bij Visser & Visser, profiteert u nog van meer voordelen. Wij beschikken over meer dan 50 jaar aan vakervaring, waardoor we u altijd van snel en deskundig advies kunnen voorzien. Door onze klantgerichte benadering en de snelle levertijd hebt u uw aanhangernet binnen enkele dagen al in huis. Koop dus nu uw aanhangernet bij Visser & Visser!

Vragen?

Hebt u nog vragen over het aanhangernet, de levering of over onze andere producten? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Zij helpen u graag verder met het beantwoorden van vragen en het geven van deskundig advies.

 

VisserBreda-Topcon-Distributeur

nemo-grabo