Containernetten

Uw lading in de aanhanger veilig vervoeren? Dan is het gebruik van een aanhangernet essentieel. Bij Visser & Visser vindt u een breed assortiment containernetten van topkwaliteit, natuurlijk in verschillende maten en materialen. Wilt u een aanhangernet kopen? Bekijk dan snel deze pagina voor ons complete aanbod professionele containernetten!

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Containernetten van topkwaliteit

Bij Visser & Visser heeft u keuze tussen verschillende soorten containernetten, ook wel aanhangwagennetten en aanhangernetten genoemd. Wat overeenkomt is de topkwaliteit van de ladingnetten voor aanhangers. De containernetten voldoen aan de eisen van de KLPD, zijn dubbel geweven en aan de binnenkant voorzien van elastiek. Op deze manier krijgt u geen knopen in het net, wat erg praktisch werkt. De aanhangernetten zijn flexibel en sterk genoeg om over uw aanhanger te spannen. Daarnaast kunt u een ladingnet voor aanhanger voorzien van diverse spanelastieken en elastische koorden. Deze zijn eenvoudig aan de zij- of onderkant van de aanhangwagen te bevestigen, waardoor u uw lading nog steviger vast kunt binden. Zo hoeft niet langer continu in uw spiegels te kijken om te controleren of u uw lading misschien verliest. Wel zo veilig!

Een aanhangernet op maat

In ons assortiment bieden we verschillende maten aanhangernetten aan. Voor de kleinere aanhanger is een ladingnet van 2,5 x 3m al voldoende. Beschikt u over een grote aanhanger? Dan past een net met een afmeting van 4 x 4m waarschijnlijk beter bij u. Daarbij adviseren wij u om een aanhangernet aan te schaffen dat 50cm breder en langer is dan de aanhanger zelf. Bent u op zoek naar een aanhangernet op maat? Ook dan bent u bij Visser & Visser aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, wij helpen u graag.

Ladingnetten en wettelijke richtlijnen

Sinds 2007 is het verplicht om een net voor aanhanger te gebruiken bij het vervoeren van deelbare en/of losse lading. Voorbeelden hiervan zijn tuinafval, zand en stenen, ook zodra u de inboedel van uw huis vervoert in een aanhanger, geldt deze verplichting. In artikel 5.18.16 van het voertuigreglement staat namelijk dat:

  • Het voertuig zodanig beladen moet zijn dat de lading of delen daarvan niet van het voertuig kunnen vallen.
  • Losse lading waarvan het gevaar bestaat dat deze of delen daarvan tijdens het rijden van het voertuig vallen, deugdelijk moet zijn afgedekt.

Met een Visser & Visser ladingnet voor de aanhanger voldoet u aan de wettelijke verplichtingen en kunt u veilig de weg op!

Aanhangernet kopen bij Visser & Visser

Voor het kopen van een aanhangernet of andere artikelen op het vlak van groenvoorziening bent u bij Visser & Visser aan het juiste adres. Niet alleen zijn onze containernetten van topkwaliteit, ook kunt u kiezen verschillende soorten en maten. Zo zijn er ladingnetten gemaakt van PVC gaasweefsel. Ook de aanhangernetten met een maaswijdte van 45 mm x 45 mm zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Kortom: bij Visser & Visser vindt u het juiste aanhangernet voor elke lading. Heeft u spanstieken of s-haken nodig? Of gaat uw voorkeur uit naar een stevig koord om het ladingnet voor een aanhanger vast te zetten? Als het gaat om deze accessoires heeft u een ruime keuze bij Visser & Visser.

Wanneer u uw containernet bestelt bij Visser & Visser heeft u uw aanhangernet binnen enkele dagen al in huis door onze snelle levering. Koop dus nu uw aanhangernet bij Visser & Visser!

Heeft u vragen?

Heeft u nog vragen over de aanhangernetten uit ons assortiment, de levering of over onze andere producten? Of wilt u een aanhangernet op maat bestellen? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Zij helpen u graag verder met het beantwoorden van vragen en het geven van deskundig advies.

 

p1938-doneerring

“kalibratie”