Zoutstrooiers

Gladheid voorkomen of bestrijden? Met onze zoutstrooiers is gladheid door ijzel of sneeuw zo verholpen. Het weer wordt in ons land steeds extremer, waardoor sneeuw en gladheid tijdens de wintermaanden steeds vaker voorkomt. Beschikt u over een groot terrein waar de gemeentelijke strooiwagen niet langs komt? Dan is een zoutstrooier de ideale oplossing.

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Winter voor de deur? U bent verantwoordelijk voor een veilig terrein!

Jaarlijks worden we geconfronteerd met gladheid op de wegen als gevolg van ijzel, sneeuw of hagel. Gelukkig biedt Visser & Visser een uitgebreid assortiment aan gladheidsbestrijdingsproducten om deze gladheid op wegen, paden en parkeerterreinen te bestrijden. Een schoon en ijsvrij terrein is essentieel voor de veiligheid van uw medewerkers, bezoekers, klanten en leveranciers. Het is interessant om te weten dat terreineigenaren bij sneeuwval en gladheid moeten zorgen dat het terrein veilig begaanbaar is. Gladheidsbestrijding zorgt niet alleen voor comfort voor medewerkers en bezoekers; het valt zelfs onder de zorgplicht! Beschikt u over een groot terrein waar de gemeentelijke strooiwagen niet langs komt? Dan is een zoutstrooier de ideale oplossing.

Gladheid bestrijden met een zoutstrooier

Een klein paadje is nog wel sneeuwvrij te maken met een sneeuwschuiver. Gaat het om een grotere oppervlakte, dan is dat al snel geen doen meer. Met een zoutstrooier kunt u gladheid door ijs en sneeuw eenvoudig maar doeltreffend bestrijden en voorkomt u dat mensen een flinke uitglijder maken op uw terrein. Zoutstrooiers zijn licht hanteerbaar; u duwt deze makkelijk voor u uit. Met de bedieningshendel kunt u eenvoudig de hoeveelheid strooizout bepalen. Die wielen van de zoutstrooiers zijn voorzien van een goed profiel, zodat de strooiwagen niet wegglijdt. Zo is gladheid snel bestreden en voorkomt u nare ongelukken met alle gevolgen van dien.

Metalen zoutstrooier kopen?

Wilt u een zoutstrooier kopen, dan zit u goed bij Visser & Visser! Wij hebben verschillende strooiwagens voor zout in ons assortiment. De metalen zoutstrooiers hebben een inhoud van 32 L. Daarmee is het zout strooien zo gedaan. U kunt kiezen voor een metalen zoutstrooier die volledig in roestvrij staal is uitgevoerd. Ook is een zoutstrooier combinatie met een rvs bak en gegalvaniseerd onderstel mogelijk. Daarnaast leveren wij ook een opvallende in blauw gecoate metalen zoutstrooier. Liever een kunststof model? Kies dan voor de strooiwagen voor zout met RVS-frame en kunststof bak van maar liefst 45 Liter.

Voor welk model u ook kiest, dankzij de roestvaste metalen krijgt corrosie geen kans. Wel adviseren wij de strooier na gebruik schoon te maken. Zo gaat de strooiwagen lang mee.

Strooiwagen ook handig in de zomer!

Hoewel u bij een zoutstrooier terecht het eerste denkt aan zout strooien, is een strooiwagen ook ideaal om kunstmest, zaden en zand mee strooien. Dat maakt een strooiwagen geschikt voor gebruik in zowel de winter, als in de zomer.

Het adres voor een strooiwagen voor zout

Wilt u een strooiwagen kopen, of bent u op zoek naar of andere middelen voor gladheidbestrijding? Bij Visser & Visser bent u aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u niet alleen strooiwagens, maar ook sneeuwschuivers en natuurlijk strooizout. Ook voor aanvullende hulpmiddelen als een zoutschep of een stevige zoutkist met deksel, kunt u bij ons terecht.

Gladheid op komst? Wees voorbereid!

Kijk snel in onze webshop voor de mogelijkheden. Vandaag bestellen, betekent vaak de volgende dag al in huis. Zeker in de winter hebben wij altijd voldoende zoutstrooiers op voorraad, maar let op: houdt de gladheid lang aan, dan kan de voorraad snel slinken. Wordt er gladheid voorspeld? Wees voorbereid en koop uw zoutstrooier op tijd in!

Kunt u niet vinden wat u zoekt of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag! U kunt tijdens werkdagen direct telefonisch contact opnemen via 076 541 5073. Buiten kantoortijd? Stel dan uw vraag gemakkelijk via het contactformulier op onze website of stuur een mail naar info@visserbreda.nl.

 

p1938-doneerring

“kalibratie”