Zoutstrooiers

Het weer wordt in ons land steeds extremer. Sneeuw en gladheid tijdens de wintermaanden komen steeds vaker voor. Beschikt u over een groot terrein waar de gemeentelijke strooiwagen niet langs komt? Dan biedt een zoutstrooier wellicht uitkomst voor u. Met onze zoutstrooiers is gladheid door ijs en sneeuw zo verholpen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gladheid bestrijden met een zoutstrooier

Een klein paadje is nog wel sneeuwvrij te maken met een sneeuwschuiver. Gaat het om een grote oppervlakte, dan is dat al snel geen doen meer. Om te voorkomen dat mensen een flinke uitglijder maken op uw terrein, kunt u een zoutstrooier kopen. Zoutstrooiers zijn gemakkelijk in gebruik; u duwt deze makkelijk voor u uit. Met de bedieningshendel kunt u eenvoudig de strooihoeveelheid bepalen. Die wielen van de zoutstrooiers zijn voorzien van een goed profiel, zodat de strooiwagen niet wegglijdt. Zo is gladheid snel bestreden en voorkomt u nare ongelukken met alle gevolgen van dien.

Zoutstrooier kopen?

Wilt u een zoutstrooier kopen, dan bent u bij Visser & Visser aan het juiste adres. Wij hebben verschillende zoutstrooiers in ons assortiment. De metalen zoutstrooiers hebben een inhoud van 32 L. Daarmee is het zoutstrooien zo gedaan. U kunt kiezen uit een zoutstrooier die volledig in roestvrij staal is uitgevoerd. Ook is een zoutstrooier combinatie met een rvs bak en gegalvaniseerd onderstel mogelijk. Daarnaast leveren wij ook een opvallende in blauw gecoate metalen zoutstrooier. Liever een kunststof model? Kies dan voor de zoutstrooier met RVS-frame en kunststof bak van maar liefst 45 Liter.

Voor welk model zoutstrooier u ook kiest, dankzij de roestvaste metalen krijgt corrosie geen kans. Wel adviseren wij de strooier na gebruik schoon te maken. Zo gaat de strooiwagen lang mee.

Zoutstrooiers voor de wintermaanden, maar ook in de zomer bruikbaar!

Hoewel u bij een strooiwagen terecht het eerste denkt aan het strooien van strooizout, is een strooiwagen ook ideaal om kunstmest, zaden en zand mee strooien. Dat maakt een strooiwagen geschikt voor gebruik in zowel de winter, als in de zomer.

Het adres voor een zoutstrooiwagen

Bent u op zoek naar een strooiwagen of andere middelen voor gladheidbestrijding? Dan heeft u nu het juiste adres gevonden. Kijk snel in onze webshop voor de mogelijkheden. Een strooiwagen vandaag bestellen, betekent vaak de volgende dag al in huis. In de winter proberen wij altijd voldoende zoutstrooiers op voorraad te hebben. Ook voor aanvullende hulpmiddelen als een zoutschep of een stevige zoutkist met deksel, kunt u bij ons terecht.

Is een zoutstrooier toch niet wat u zoekt? Denk dan eens aan een andere oplossing, zoals een van onze sneeuwschuivers. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

 

collect-afvalbakken-visserbreda

nemo-grabo