Brandslangen

Wanneer u dit leest, is de kans best aannemelijk dat u op zoek bent naar een geschikte brandslang voor een volgende klus of misschien wel onvoorziene situatie. Laten we in ieder geval maar hopen op dat eerste. Wanneer u op zoek bent naar een geschikte brandslang, bent u bij Visser & Visser hoe dan ook aan het juiste adres. Op onze website vindt u tien verschillende soorten brandslangen die elk uiteraard weer verschillende voordelen met zich meebrengen. Wie kiest voor kwaliteit en service, kiest voor een brandslang van Visser & Visser!

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De kwaliteit van onze brandslang

Bij Visser & Visser vinden we het erg belangrijk dat onze producten van een goede kwaliteit zijn. We weten tenslotte nooit in welke onvoorziene situatie we terechtkomen. Op momenten als deze, is het dan wel zo wenselijk om een brandslang van kwaliteit te hebben. Bij Visser & Visser hoeft u zich hier absoluut geen zorgen over te maken, want onze brandslangen sluiten hoe dan ook aan bij al uw wensen en ideeën. Visser & Visser en de term ‘kwaliteit’ zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en dat wordt vertaald naar onze producten!

De verschillende brandslangen van Visser & Visser

Wanneer u een kijkje neemt op onze website, zal het u ongetwijfeld opvallen dat wij verschillende brandslangen aanbieden. Dit heeft ermee te maken dat elke klant weer andere voorkeuren en uiteraard andere projecten heeft. De brandslangen in ons assortiment verschillen vooral van elkaar op het gebied van de diameter van de slang, de aanwezigheid of het ontbreken van een aansluiting en de barstdruk of werkdruk. Zo worden sommige brandslangen inclusief koppelingen geleverd, terwijl u bij andere exemplaren de slangkoppelingen er nog afzonderlijk bij moet kopen. Of deze koppelingen al aanwezig zijn of niet ziet u duidelijk op de productafbeelding terug en uiteraard staat het ook in de productomschrijving vermeld. 

Wilt u een brandslang zonder slangkoppelingen kopen? Dan heeft u de keuze uit verschillende diameters, kunt u zelf de lengte bepalen en wordt de prijs per strekkende meter berekend. Heeft u liever een brandslang inclusief koppelingen? Ook dan heeft u uiteraard de keuze uit verschillende diameters, maar wordt de slang wel in een standaard lengte van 5, 10, 20 of 30 meter geleverd. Welke lengte u wenst te ontvangen kunt u op de productpagina van de gewenste brandslang aangeven.

Combineer uw brandslang met een standpijp

Een standpijp is een staande leiding die tijdelijk op een bestaand watervoorzieningssysteem aangesloten kan worden. Er zijn exemplaren te verkrijgen met één enkele kraan, maar er bestaan ook standpijpen die over twee kranen beschikken. Op deze kranen kan een brandslang worden aangesloten. Zo heeft u voor iedere klus voldoende water voorhanden. Bijvoorbeeld wanneer u het riool of een gevel moet reinigen. Maar ook bij buitenevenementen kan een standpijp met daarop aangesloten een brandslang erg goed van pas komen. Houd er wel rekening mee dat er regels gelden omtrent de duur waarop een standpijp maximaal op een vaste locatie gebruikt mag worden. Vaak is dit één maand. Na die maand moet de standpijp weer verwijderd zijn.

Vragen over brandslangen van Visser & Visser

Het kan natuurlijk best voorkomen dat u om de één of andere reden wat vragen, opmerkingen of problemen heeft omtrent een brandslang van Visser & Visser. Gelukkig biedt onze klantenservice te allen tijde een oplossing. Ons team vol specialisten staat voor u klaar om al uw vragen omtrent brandslangen of andere slangen en toebehoren te beantwoorden, uw problemen te verhelpen en u uiteraard te adviseren waar dat kan en waar nodig. Dat is de service van Visser & Visser en zo kunt u snel aan de slag met uw nieuwe brandslang.

Een brandslang kopen bij Visser & Visser

U kunt uw brandslang gemakkelijk online bestellen. U plaatst uw nieuwe brandslang in uw virtuele winkelmandje en rekent deze vervolgens in een betrouwbare online omgeving af. Ons team gaat vrijwel meteen aan de slag om uw nieuwe brandslang zo spoedig mogelijk bij u te bezorgen. Voor u het weet, kunt u met uw volgende klus beginnen waarbij uw nieuwe brandweerslang hoe dan ook van pas gaat komen. Veel succes met uw brandslang en uw volgende klus!

 

VisserBreda-Topcon-Distributeur

“galabau-visserbreda